דרושים/מוכרים/מחפשים/מפרסמים וכו'

M O N K

New member
בוקר (ר)טוב לגולשי הפורום!

אני חייל משוחרר שגר באיזור ראש העין. אני מתופף ויש לי חדר חזרות בחדר מאד נוח.. כולל מערכת הגברה ומגברי גיטרות רציניים. מעוניין להקים הרכב שינגן הופעת מחווה ללהקה כלשהי.. אני פתוח לרעיונות. עיקר המוזיקה שאני אוהב היא רוק אלטרנטיבי, בלוז, פרוגרסיב. למעוניינים 0526265200

Ramon123

New member
מחפשים בסיסט חיפאי

אנחנו 3 חבר'ה בגילאים 30-50 (קלידן, גיטריסט/זמר, מתופף) שמחפשים בסיסט. אנחנו נפגשים פעם בשבוע לנגן בחיפה, כרגע בשביל הכיף בכוונה להופיע בעתיד הלא רחוק במקומות קטנים. מתרכזים בקלסיקה ישראלית (שלום חנוך, דני ליטני, דיויד ברוזה) וברוק/בלוז לועזי. אם אתה בסיסט והכוון המוסיקלי נראה לך - צור קשר. רמון 050-7818389 [email protected]

koltura1

New member
מוציאים סינגל או אלבום?

משרד יחסי הציבור "קולטורה PR" מתמחה ביח"צ בתחום התרבות והמוזיקה. משרדנו מקושר לכל הכתבים, המבקרים, תחנות הרדיו, תכניות הטלוויזיה, המפיקים והעורכים ועם הצלחות מוכחות בתחום. קיומו של המשרד לצד מועדון ההופעות, משרד ההפקות, ומשרד ניהול האמנים של "קולטורה", מאפשר טיפול מקיף יותר באמן, כגון הופעת השקה לסינגל או אלבום, או דחיפת האמן להשתתפות בפסטיבלים דוגמת הבמות בפסטיבל "בומבמלה" אותן מפיקה השנה "קולטורה". בין לקוחות יחסי הציבור שלנו: להקת סינגפור, "צוותא", בן לביא "פישי הגדול", Useless ID, גלריה "דרובל" לאמנות עכשווית, ההצגה "המאניה שלי", להקת Nanuchka, הראפר "טמפרה", אליזט, פזית גל-ער, אד"י – האגודה לתרומת איברים בישראל ועוד. לפרטים ניתן לפנות לעודד במייל: [email protected]

faridi

New member
אני מחפש נגן כינור, דחוף!!!

אפשר אפילו קלרינט. נגן צעיר מאזור המרכז. נא להשאיר לי הודעה פרטית. דחוף

itoosh2

New member
יש לכם גם פרויקטים של הפקה?

או שזה רק אם כבר הקלטת ואתה משחרר אלבום/סינגל?

inbal287

New member
דרושים/מוכרים/מחפשים/מפרסמים וכו'

זה באמת כ"כ קשה לשרשר?

Xknight

New member
מחפש כמה דברים:) סולן, מתופף וגם

סתם נגנים שרוצים לנגן ביחד שירי נירוונה, גאנס רוסס, גרין דיי..

מחפש זמר/ת לשיר שיר שלי

אהלן, כתבתי שיר שנקרא "הבת של אלי מהסופר" - אפשר להתרשם מהמילים כאן. השיר כבר מולחן, הקלטתי את הגיטרות והכנתי ליווי והכל כבר מוכן. עכשיו אני רק צריך מתנדב שישיר אותו כדי שנוכל להלביש את הקול שלו על המוזיקה הקיימת. למעוניינים אפשר לפנות אליי במייל [email protected] או ב-ICQ: 175933117

למכירה סקסופון אלט כחדש

שלום , למכירה סקסופון אלט, חצי-מקצועי, מעולה לכאלה המתחילים ורוצים גם אופצייה להמשך בלי לקנות כלי מתקדם יותר, תוצרת צ'כיה, צליל איכותי ונראה מהודר (צבע זהב) כולל case קשיח, בן 4 שנים, כחדש (כמעט ולא השתמשתי -אני פסנתרן, והוא שימש אותי במשך כשנה ככלי שני בלימודים). מחיר -4000 ש"ח (גמיש) כל הרוצה פרטים נוספים - אימייל - [email protected] טל' נייד: 052-3914782 (רצוי להתקשר לאחר 17:00 בערב) תודה.

Rage Of Fire

New member
מחפשים אנשים להרכב

מחפשים באסיסט ומתופף אפשרות לגיטריסט נוסף ניסיון משנה ומעלה בגילאים בין 14-16 באיזור חיפה והקריות תיצרו איתי {סער} קשר או במסרים או במסנג'ר: [email protected]

לקש

New member
למכירה סט תופים מקצועי+סנר+אביזרים!

אהלן! אני מוכר סט מדגם ROCKSTAR-PRO של TAMA תוצרת יפן. חשוב לי לציין שלא מדובר במערכת ROCKSTAR רגילה הנפוצה למתחילים, אלא בדגם שעוצב ותוכנן לרמת סאונד וגימור גבוהה בהרבה. גדלים: BD 22 TOMS 10X10 12X12 13X13 16X16 SNR 14X5.5 של TAMA משופץ ומדוגם! אביזרים: סטנד הי האט סטנד סנר סטנד בום למצילה קלאמפ+הולדר נוסף לטמטם פדאל אורגינלי של CAMCO (חברה אגדית שייצרה כמה מהפדאלים הנמכרים בכל הזמנים. נקנתה לפני שנים ע"י TAMA) המערכת היא יד ראשונה, תוצרת יפן (רוב הסטים החדשים של TAMA מיוצרים בטיוואן), שמורה ומתוחזקת במצב נדיר! סאונד עמוק, חם, ועשיר מאד. BD פאנצ'י ועצבני, פאוור טומס עמוקים ועוצמתיים. המצילות המופיעות בתמונה אינן כלולות במכירה. מחיר- 5000 ש"ח. מחיר גמיש, דיל פצצה! ג'קי- 052-3524385

למעלה