דרושים/מוכרים/מחפשים/מפרסמים

urinadir

New member
גרוב בארבע רבעים תוצרת חו"ל

jeff porcaro מלהקת טוטו בגרוב מקורי באולפן ההקלטות עם גיטרה בס וקלידים באתר התופים-אורי נדיר,דף חדשות וארועים

אורי930

New member
סולן ויוצר מירושלים מחפש הרכב

זמר, גיטריסט כותב ומלחין מירושלים מחפש נגנים.

תופים,
בס,
גיטרה
ואופציה לסקסופון/ קלרינט.

בלדות רוק בעברית עם מהלכים מוזיקליים לא שגרתיים ומילים מעמיקות.

יוצר ומחפש ליצור חומר השואב השראה מהיהדות אבל לא בשבלונות דתיות.(הנגנים יכולים להיות חילונים, דתיים או כל מה שבתווך)

052-8883232
[email protected]

אורי

swindi1

New member
נגנים לפרוייקט צילום

הייי אני סטודנטית לצילום כרגע עובדת על פרוייקט הגמר שלי שעוסק בנגנים בסצנות מבוימות עם צוות הפקה גדול מחפשת נגנים עם ראש פתוח להשתתפות בצילומים כמו כן תזכו בתמונות להמשך באיכות גבוהה ועריכת פוטושופ ניתן ליצור איתי קשר ב [email protected] יום טוב אורית נא לציין בבקשה מיקום בארץ על מה מנגנים ...

MasteOfPuppets

New member
מחפש מתופף מאזור הקריות /חיפה

מחפש מתופף בגילאים 16 - 20 לסגנון סטייל פנטרה ומטאליקה לפרטים: מסנג'ר [email protected] איי סי קיו 215642694

MasteOfPuppets

New member
מחפש גיטריסט ובסיסט מאזור הקריות / חיפה

אני מחפש גיטריסט ובסיסט בגילאים 16 - 20 להקמת להקת מטאל סטייל פנטרה (שנים מאוחרות) ומטאליקה (שנים ראשונות) בנוגע לגיטריסט, בעיקרון אני lead אבל אפשר לשלב לפרטים: מסנג'ר [email protected] איי סי קיו: 215642694

שלום לכם וגם לכן../images/Emo79.gif

שמי אילן ואני מספר סיפורים כתחביב המביא תוספת הכנסה אני מחפש נגן או נגנת שירצו להשתלב בהופעות ביחד איתי רצוי כלי מיתר או נשיפה או כל דבר נייד אחר. לפרטים נוספים אנא פנו אלי במסר אישי תודה

מרי לי

New member
שלום מקסימה

כמו שאת רואה הרבה אנשים נכנסים לפורום וכותבים שהם נגנים או זמרים או מתופפים, אני חושבת שאם תעקבי אחרי ההודעות האלה תוכלי בסוף למצוא לך הרכב וברוכה הבאה

lbarchat

New member
WFM מחפשת אתכם!!

WFM היא טלוויזיית אינטרנט חדשה, מגופי שידורי האינטרנט הראשונים בארץ. אם אתם להקות צעירות (או בוגרות) נשמח לארח אתכם ולתת לכם במה בתוכנית, במסגרת רצועת הנוער שלנו. לפרטים נוספים: לירון – מפיקה 0524600807 www.wfm.co.il

למעלה