שלום לכולם אני לומד לנגן עכשיו שיר ספציפי בסקסופון אלט ואני לא מצליח למצוא תווים לשיר השיר הוא hello של lionel richie השיר מאוד חשוב תודה מראש והשמח לקבל קצת הרבה עזרה
פסטיבל הקולנוע ה – 24 ירושלים 5-14 ביולי 2007 למופעים מוסיקליים ברחבת הסינמטק דרושים הרכבים מוסיקליים המעונינים להשתתף מתבקשים לשלוח עד יום א' ה-27.05.07 הצעה כתובה + CD של המוסיקה לכתובת - סינמטק ירושלים, משרד הפקת הפסטיבל, דרך חברון 11, ת.ד. 6561 ירושלים 91083 לפרטים נוספים ניתן לפנות לכתובת הדוא"ל: [email protected]
חובה לכל אוהבי הסיקסטיז,להקת HAPPY DAYS להקת המחווה ללהקת "הצלליות" האגדית,בהופעה ב26-5 במסבאה האנגר 13 נמל ת"א,כניסה חופשית.במופע גם קטעים של כליף ריצ'רד,החיפושיות,אלביס ועוד,ביצועים מדוייקים,בכילים מקוריים.
חלילנית מקצועית, מחפשת קלידן מלווה, לעבודה משותפת על חומרים שונים, לצורך בניית תוכנית אמנותית משותפת.. למעוניינים, נא לפנות לדבי , במייל: [email protected]
שלום לכל המוזיקאיםץ אני סטודנט שלומד אנימציה. כרגע אני עובד על סרט קצר באורך 2.30 דקות.ואני זקוק למישהו בעל יכולת מוזיקליות להלחין לי מוזיקה לסרט. מי שמעוניין להכנס לתוך זה, ולתת את כולו להלחנת מוזיקה לסרטת יכול להשאיר הודעה עם המייל שלו ואני אשח לו פרטים על הסרט.הסרט בסופו של דבר יוצג בניו יורק בעוד שמונה חודשים , וישלח לפסטיבלים לסרטי אנימציה קצרים. ככה שהמוזיקה שלכם תוכל אולי להשמע בהרבה מקומות. וכמובן תקבלו קרדיט על זה....מדובר בהתנדבות בלבד ללא רווח כספי. תודה.
אולפן הקלטות באווירה ביתית ותומכת. הדרכה מקצועית בכל נושאי ההפקה: לחן, טקסט, עיבוד, הקלטה, מיקס ועוד. לפרטים לחץ על המילה אולפן הקלטות או צור קשר: רוני אמיר 0544284923 R>A PRODUCTIONS www.raproductions.net www.myspace.com/roniamir
אנחנו מחפשים מתופף, מאזור המרכז, בעל נוכחות,אחד שמתסכל על התופים ככלי ליצירת מוסיקה לכל דבר. הכיוון המוסיקלי שקיים כבר הוא בלוז/רוק, פאנק, רוק פסיכדלי.( חומר מקורי וטיפ טיפה קאוורים ) הופענו כבר בכל המקומות השווים, תאטרון תמונע,קמלוט,פסטיבלים וכו' ק-צ-ב !!! אמרתי? אז כן,אחד שיודע לשמור על קצב גם אם יעירו אותו בארבע וחצי בבוקר
שיהיה נייד שיוכל להגיע לחזרות, עדיפות למישהו שניגן עם הרכבים בחו'ל תקופה ובכלל מישהו שיש לו ניסיון בימתי. אם אתה עונה על הדרישות למה אתה מחכה,פנה אליי בפרטית.
היי, אני רוצה לקנות גיטרה אקוסטית שמאלית, ואני מאוד מתקשה למצוא אחת. חשוב לי שהיא תהיה גיטרה מוגברת, ותעלה עד 1500 ש"ח. אם אתם יכולים לעזור, זה יהיה מעולה.
הכלים בהרכב זמר, גיטרה, תופים, כינור, חליל/סקסופון. שרים רק באנגלית הזמר במקור מדרום אפריקה. השפעות מוזיקליות dave matthews band מנגנים פעם בשבוע בחדר חזרות בהוד השרון. העתיד , נקווה רק לטוב.
הופעה של מנס ריי ביום שישי הקרוב 25/5 בבלום בר בת"א בשעה 22:30 הופעה בסימן יומהולדת לחבר בהופעה ינוגנו חומרים מקוריים מהEP האחרון כולל קאברים לגימי הנדקיס,לד זפלין, רייג' ועוד יהיה כיף תצביעו ברגלים ותבואו כניסה חינם