דרושים/ מחפשים/מפרסמים וכאלה

Jellicle Cat

New member
האופרטה Patience בי-ם, ב22.3 - 12.3

האופרטה "Patience" מאת גילברט וסאליבן עולה בין התאריכים 22.3.07 - 12.3 בתיאטרון הירש בירושלים. תאטרון JEST מעלה הצגה מוזיקלית משעשעת באנגלית, בהשתתפות 50 זמרים ותזמורת. בואו ותהנו ממוסיקה קסומה, זמרים מוכשרים ואיכות של חו"ל! לכרטיסים: בית שמואל: 026203455/6 בימות: 026237000 קלעים: 026222333 לאתר Patience - שם ניתן למצוא את השירים, המילים, התמונות: www.patience.GandS.co.il

ראפר מחפש להקה חיה

אני מאזור חיפה , רציני ויש לי המון חומרים שאני כותב לעצמי כבר המון שנים ואפילו הקלטתי אלבום.. אבל מה לעשות , הופעות חיות נראות הרבה יותר טוב עם מוסיקה חיה ולפי דעתי גם ראפר שמתארח בהופעות של הרכבים זה ממש מוסיף המון אז אם אתם בקטע כנסו לאתר שלי ותקשיבו לשירים מהאלבום. לאלבום קוראים "להציל את חיפה" אני לא יודע אם אלו הלהיטים כי כל אחד נדלק על שירים אחרים באלבום הזה אבל תבדקו.. תנו צ'אנס ואם בא לכם גם תוכלו להזמין אותו ישירות ממני ב20 שקל.. (האלבום מופק בצורה איכותית בדיוק כמו הדיסקים שיושבים בכל החנויות ואפילו עם מדבקה מתנה :) אני לא נכנס לפה הרבה אז אם יש איזה משהו שמאוד רציתם להגיד ולא יכולתם להתאפק שלחו לי מייל ל: [email protected] ** במיוחד אם אתם כתבים , שדרי רדיו או אנשים אחרים במקומות הנכונים (יש מצב שתקבלו איזה דיסק פרומו). http://www.myspace.com/blastikice נ.ב מי שלא יכול להרשות לעצמו 20 שקל יכול לנסות להוריד בסולסיק (ראיתי שזה רץ שמה כבר).

shlominaki2

New member
לכל בעלי הקורק PA1X סט מדהים מזרחית

סט מדהים כולל מקצבים טורקיים, אשר פדי, ועוד.. (על סטים דגומים! אשר פדי ועוד!!!) כולל סאונדים דגומים של הצלילים שהכי הולכים היום!! לפרטים שלומי 0545869277 לא דווקא לקורג!!!)

היי דרושים,

בסיסט\גיטריסט וקלידן להתחלת חזרות מיידיות לקראת מטרות להופיע. זמינים, ניידים, רציניים אבל בלי פרצוף כועס. 0545204988 [email protected] רק תבחרו.

אהלן לכולם!

אני חלק מגרעין עצמאי, של חבר'ה שדחו את הגיוס בשנה ויצאו לעבוד עם נוער בשכונות מוחלשות בצפון הארץ. העניין הוא, שביחד עם הנוער אנחנו מארגנים פסטיבל בפסח לשכונה, וחשבנו יחד, שאחד הדברים שהם הכי ישמחו אם יהיה בפסטיבל הזה, זה מעגל מתופפים (או משהו בסגנון). מכיוון שאנחנו די דלים בתקציב, ולא נוכל לשלם הרבה על דבר כזה.. רציתי לשאול האם יש כאן במקרה מישהו שמכיר אנשים שיסיכמו לדרוש סכום סמלי עבור השתתפות באירוע שלנו? כל עזרה תתקבל בברכה, והמון תודה מראש לכולם! חג שמח...

נעה ר א

New member
היי

אני לא יכולה לעזור לכם עם המעגל מתופפים, אבל הייתי רוצה לדעת עוד על הגרעין שלכם.. אפשר? אתה יכול לכתוב לי בפרטי או באימייל [email protected] תודה

sirpad

New member
אני מקווה שאני לא עובר פה על החוקים

אחותי הפילה עלי לנגן למסיבת יומולדת של אחיין שלי, והיא נתנה לי רשימת שירים, שכמה צפוי 2 מהשירים אי אפשר למצוא להם אקורדים ברשת. אם יש פה מישו שמכיר, או שיכול למצוא את האקורדים לשירים האלה, אתם מצילים אותי, ואני שולח לכם חבילה עם קארמה טובה. השירים שחסר לי הם חבר בתוך ראי, מפרפר נחמד ולו לו של כוורת.

מוזיקאים יקרים

בואו לצפות בקליפ של יוסי פונק: סיפור אהבה. יוסי בן ה- 19 הוציא סינגל ראשון לפני כשנה. כרגע הוא משרת כחייל/שוטר ושר בלהקת מחוז מרכז של משטרת ישראל. והנה הקליפ: http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1380020

michlula

New member
זקוקה לעזרה...

ב"ה שלום. יש לי חברה שרוצה לקנות לחבר שלה אורגן (נייד, מקלדת אחת) במתנה.. זה צריך להיות אורגן טוב, רצוי של חברת yamaha, פשוט כי זה מה שכבר היה לו... המחיר שהיא יכולה להוציא הוא בסביבות 1000 ש"ח. חיפשתי באינטרנט יד שניה וכאלה אבל אני רוצה לדעת איזה דגם הוא הכי מומלץ (מחיר סביר ואיכות טובה, עד כמה שאפשר) ואם אתם מכירים מקום שאפשר לקנות אורגן כזה במחיר סביר. תודה רבה, אני מקווה ששאלתי במקום המתאים... לילה טוב
מיכל

yonat doar

New member
מריונטה סול - 18.3 א', צ'יקה ב"ש

מריונטה סול מועדון הצ'יקה הסדנא 4 באר שבע 22:30

bookish mor

New member
זמרת מחפשת נגנים להקמת הרכב רציני

באזור המרכז. בסגנון, רוק, פופ, אינדי. הכל חוץ ממטאל. שלחו מסר :)

Suctor

New member
פשוט מחפש להקה

אני לירן, לא יודע מה אני רוצה. אני שר ראפ ולא רק אבל בעיקר ראפ ומנסה להתקדם מן הסתם. אני לא מנגן על שום כלי - (לצערי) כרגע ואני כמו שאמרתי מחפש להקה למען הניסיון. סגנון מוזיקלי כרגע למען הכיוון, רוק, ראפ, אלטנרנטיבי אפשרי כמו אינקובוס כי זה מה שעולה לי לראש אבל לא להגדיר יותר מידי אני מניח. אני גר בבת-ים. סליחה על חוסר הוודאות! כל מישהו\ משהו שיכול להציע את עצמו (אני מציע את עצמי) ולא אכפת לו לפחות להתנסות ולראות מה הלאה בבקשה לפנות אליי! 0508259933 [email protected] לירן מולאים

למעלה