דרושים מרואיינים לכתבה ב"הארץ"

• פותח הנושא gesus
  • פורסם בתאריך

gesus

New member
דרושים מרואיינים לכתבה ב"הארץ" ../images/Emo124.gif

עיתון "הארץ" מחפש מרואיינים לכתבה על הורים וילדים בפייסבוק. מה קורה כשההורה מציע חברות לילד שלו? את הילד זה מביך? ההורה חושב שזה קול? הורים שהציעו חברות לילדיהם בפייסבוק או בני נוער שקיבלו הצעה כזאת ורוצים להתראיין, מוזמנים לפנות לרונית רוקאס מעיתון הארץ למייל הבא: [email protected] לשמחתי (או למזלי) אני כבר לא נער, אבל אם כן, בהחלט הייתי מתראיין מספר על הצעת החברות שאמא שלי שלחה לי.

ailag

New member
"ילדיהם"?

הכתבת הזאת מודעת לכך שבפייסבוק מנסים לסנן את מי שמתחת לגיל תיכון וגם לתיכוניסטים עושים צרות? למה כל דבר מעניין הופך לנחלת הילדים? (אמנם גם אני ילדה של ההורים שלי, אבל בהקשר שנתת פה ברור שהכוונה לילדים גם בגיל)

gesus

New member
זה עדיין לא מונע מילדים להרשם לפייסבוק

אני חושב שהכוונה היא לרשתות חברתיות באופן כללי ולא ספציפית לפייסבוק. יש עשרות רשתות חברתיות בהן הורה יכול לפגוש את הילד שלו ולעשות לו פוק.

ailag

New member
כן, אבל זה לא דבר "של" ילדים

בפעם האחרונה ששמעתי, הפלחים הכי פופולריים בפייסבוק היו של גילאי 18-35 ביחס משמעותי לאחרים. אז למה תמיד האסוציאציה היא שאם משהו מעניין או פופולרי הוא קשור לילדים? למה לא לעשות כתבה על אנשים שהבוס הוסיף אותם לפייסבוק? או מקרים כמו ההוא שהבריז מהעבודה למסיבת ליל כל הקדושים, נניח. זה מעניין וגם רלוונטי. ואמרת ספציפית פייסבוק..

gesus

New member
אינטרנט תמיד יתפס כמשהו של ילדים

הכתבת רוצה פייסבוק. לא אני קבעתי.

ailag

New member
זה לא האינטרנט, זה הכל

הם מחפשים בכוח לדחוף את הנושא של ילדים, כאילו זה הדבר היחיד שמעניין. בטח זה מוכר או משהו. אינטרנט דוקא לא נתפס כמשהו של ילדים ממה שראיתי. אולי כמשהו שבגיל 30+ או אחריו לא מתעסקים בו (גם זה בולשיט) אבל לא ספציפית ילדים לפני תיכון.. לא חושבת שאי פעם נתקלתי בסטיגמה כזאת. אם כבר סטיגמות מאנשים כמו הכתבת שלא מבינים על מה הם מדברים, זו הסטיגמה שהאינטרנט הוא ההפך הגמור מקשרים אישיים וחיי חברה.

gesus

New member
את חייבת להודות שיש כאן עניין יותר מסתם

לדחוף את הילדים. הם רוצים לבדוק איך הפדיחה שהייתה לדור שלנו כשההורים שלנו היו הולכים איתנו לקניון מתרגמת את עצמה לימינו בהם ההורה הוא חבר שלך ברשת חברתית (פייסבוק לצורך העניין).

ailag

New member
הם יורים חץ ומסמנים סביבו מטרה

ואם כבר, זה לא הפדיחה של הקניון (מה חברים יחשבו) אלא פגיעה בפרטיות (אני הולך עם חברים ואמא שלי רואה את זה בפייסבוק).

למעלה