דרושים משתתפים לתחרות הטירוף הגלקטי

Boojie

New member
דרושים משתתפים לתחרות הטירוף הגלקטי

לתחרות הטירוף הגלקטי, שתתקיים בהתאם למסורת במהלך כנס אייקון, יום ד´ 3.10.01 מהשעה 14:00, דרושים משתתפים בעלי התכונות הבאות: * התמצאות סבירה עד טובה במדע בדיוני ובפנטזיה (סדרות טלוויזיה, סרטים, ספרים וכל דבר אחר שעולה על דעתכם). * חוש הומור ויכולת להצחיק אחרים. * נכונות לעשות צחוק מעצמכם מול קהל... המעוניינים להשתתף מוזמנים לשלוח אלי אימייל (הכתובת מופיעה למעלה).

snift

New member
למעט זיו

אנו מבקשים בכל לשון של בקשה - "אנא, טרקים, תנו צאנס לאחרים..."

Boojie

New member
אתה יכול להירגע,

אי אפשר להשתתף בתחרות הטירוף הגלקטי כהלכתה בלי להתמצא במדע בדיוני/פנטזיה חוץ ממסע בין כוכבים. השאלות מגוונות מאד, ונוגעות בכל נושא ממלחמת הכוכבים ועד להארי פוטר. הן עוסקות, אמנם, בדברים היותר מוכרים לקהל (למשל, הקפדנו ששאלות בבילון 5 לא תהיינה יותר מדי ספציפיות, מתוך הנחה שבגלל שעבר הרבה זמן מאז ששידרו את הסידרה לאחרונה, הרבה אנשים לא יזכרו ממנה פרטים), אבל בטווח רחב של דברים מוכרים לקהל.

snift

New member
הבעיה שלי היא לא עם השאלות

אלה עם התשובות. הייתי בשניים-שלושה מפגשים האחרונים, שאותם הנחתה נעמי, ובלי שום קשר לשאלות, התשובות, כמעט תמיד, היו ממסע בין כוכבים ומלחמת הכוכבים, ותמיד מסרט או סידרת טלויזיה, כמעט כאילו המשתתפים מעולם לא קראו ספר שאינו מבוסס על סידרה.

Boojie

New member
לא ממש ברור לי.

איך אפשר לענות תשובת מסע בין כוכבים על שאלת הארי פוטר?

זש

New member
אני בספק אם הדבר הזה יכול לעבוד

אמנם לא הייתי באף אחת מתחרויות העבר אבל נראה לי שאם משתמשים במתמודדים שהם לא שחקנים מקצועיים (למדו משחק, בעלי נסיון וכו´) קשה להוציא תוצאה איכותית. וזה כמובן מלבד הצורך שהמתמודדים יהיו בקיאים בחומר בצורה יוצאת מגדר הרגיל ויכירו מגוון גדול של סגנונות יצירה ויצירות על בורין.

snift

New member
יש בסביבה הרבה מאוד

אנשים נשים ושאר יצורים, אשר בקיאים בחומר בצורה יוצאת מן הכלל. אולם הם לרוב לא באים בתור משתתפים לתוכניות אלו. בשניים שאני הייתי, כל התשובות נסובו סביב סדרות טלויזיה, גם כאלו שהיה ניתן לענות עליהן בצורה מוצלחת מאוד תוך שימוש בכל מיני ספרים וכו. אני לא יודע אם זה משום שהם לא קוראים מספיק או פשוט מפני שרוב הטרקים די מקובעים, אבל ככה זה היה. בוג´י - אני מאוד מקווה שהפעם זה יצליח יותר, אני אהיה שם על מנת לעודד לצפות ולקוות לטוב. בהצלחה (באמת - ולא בציניות)

Boojie

New member
אני מאמינה שיהיה טוב יותר.

(טוב יותר = מצחיק יותר). לא סתם החלטנו לשנות את הפורמט. הקצב יהיה יותר מהיר, ואני מאמינה שגם התשובות יהיו יותר מצחיקות.

Boojie

New member
קיבלתי ושמרתי.

בעקרון, ביום התחרות אנחנו עורכים מין "אודישן" למתנדבים - בתנאי שיש מספיק מתנדבים. השנה אני לא בטוחה שיהיה לנו בכלל איפה לערוך את האודישן הזה (מצוקת חדרים איומה), אבל נראה כבר בדיוק מה קורה.

למעלה