דרושים מתנדבים בדחיפות...

kadimazur

New member
דרושים מתנדבים בדחיפות...

שלום לכולם,אני עובדת בבית נוער "קדימה" עם ילדים ממשפחות מצוקה. זוהי רשת של בתי נוער שפזורה על כל אזור המרכז דרומה. בית הנוער שלנו עובד במסגרת אחה"צ, משעה 13:00-19:00, ומטרותיו הם- חינוך ערכי, צמצום פערים חברתיים וכו. דרושים לנו מתנדבים שיבואו לעזור לילדים בשעורי בית שלהם, שיעורים פרטיים, העברת חוגים (החוגים אצלנו הם לפי כישורי המתנדבים..) וכו. מי שמעוניין בהתנדבות חד- פעמית- קיימת אפשרות להעברת סדנאות בנושאים שונים ומגוונים, העברת שיעורים פרטיים ועוד. הצורך במתנדבים אצלנו גדול מאוד היות והמקום מתבסס על מתנדבים ותרומות. אשמח מאוד אם תצרו איתי קשר, תודה רבה! נטע או יולי [email protected] בהצלחה רבה לכולם!!!

kadimazur

New member
מידע נוסף על בית הנוער...

בית הנוער נמצא באזור. ישוב עירוני ליד חולון, ההגעה פשוטה מאוד... רחוב השבעה 12.

kadimazur

New member
בשמחה!

את רוצה להעביר הרצאות? באיזה נושאים? נשמח לכל דבר... אנחנו מבחינתנו פתוחים...

באיזה גילאים הבנות שם?

ואני בכוונה שמה דגש על בנות. אולי אפשר להעביר להן סדנת איפור או משהו בתחום.

kadimazur

New member
בקשר לסדנת איפור..

הבנות הכי גדולות שם בכיתה ו' ואני לא בטוחה שזה מתאים...יש עוד סדנאות שאת יכולה להעביר?

האמת שלעשות פעילות עם איפור

וקישוטים לשיער וכאלה דווקא די מתאים לבנות בגיל הזה כי בשנים האלה מתחילים עם כל הגינדור, תקנו אותי הורים יקרים אם אני טועה. אני בגיל 10 מאוד אהבתי להיות מול המראה ולמדוד בגדים, לעשות תספורות ולהתאפר.

kadimazur

New member
את צודקת!

את צודקת! אנחנו נמצאים באזור. תוכלי להגיע אלינו ולעשות לבנות סדנת איפור? אנחנו נשמח מאוד! תצרי קשר- 0545312166 נטע

blue skies

New member
קרינושנוש צודקת

אני רואה היום את זה על האחיות שלי שהן בנות 10, 13 שמאוד אוהבות שאנימתאמנת עליהן ועושה עליהן ניסויים של איפור יופי (ערב וכו') ואיפורי אופנה כמו פציעות יפני וכו' סדנת איפור או מעין פרויקט תצוגת אופנה שימשך על חודש שלם שכל שבוע מתקמדים בתחום אחר שבוע אחד איפור, הכנות לאיפור, הכנות ביגוד, קונספ לערב וכו' ובשבוע הרביעי עושים תצוגת אופנה, אפשר להזזמין אנשים ולגבות שקל מכל אחד ולחלק הזמנות לעשות ממש כאילו זאת תצוגת אופנה של שאנל לפחות
אפשר להזמין צלם של עיתון מקומי שיצלם ואולי אפילו יעשו עליכם כתבה יכול להיות נחמד

kadimazur

New member
רעיון מעולה!!!

אנחנו נשמח מאוד אם גם את תוכלי לבוא אלינו להעביר לבנות סדנת איפור.. זה יהיה ממש מצוין והן נורא ישמחו! תצרי קשר אם זה אפשרי- נטע 0545312166 תודה רבה!!!

blue skies

New member
אני מוכנה לעזור לך

בכל הנושא של ה'תצוגת אופנה' ולארגן פעילויות והכנות לתקופה הזאת אני אנסה במהלך היום (בלי נדר) ליצור עמך קשר

kadimazur

New member
תודה רבה!!!

אני מאוד מודה לך על הנכונות! שיהיה לך יום מצוין!!!

מתרגשת

New member
אני לא יודעת על איזה בסיס אני יכולה

לעזור (קבוע או חד פעמי) אבל אני אשמח לתרום מדי פעם. אני יכולה לעזור בשיעורי אנגלית???

kadimazur

New member
בטח!!!

את יכולה לעזור בכל נושא שתרצי ואנגלית במיוחד!!! זהו נושא שהילדים שלנו צריכים בו חיזוק וזה יעזור לנו מאוד.. בכל מקרה, תצרי איתנו קשר בטלפון 0545312166 נטע תודה רבה!!! :)

kadimazur

New member
בטח!!!

את יכולה לעזור בכל נושא שתרצי ואנגלית במיוחד!!! זהו נושא שהילדים שלנו צריכים בו חיזוק וזה יעזור לנו מאוד.. בכל מקרה, תצרי איתנו קשר בטלפון 0545312166 נטע תודה רבה!!! :)

למעלה