דרושים מתנדבי מד"א לפרוייקט נפלא

דרושים מתנדבי מד"א לפרוייקט נפלא

שלום חברים, גם השנה קיבלתי משימה ממד"א - לרכז אבטחה רפואית של מחנה לילדים חולים של עמותה שנקראת "שמחה לילד". הקדמה קצרה - מדובר בעמותה שמתמקדת בלשמח ילדים שמצויים הרבה בבתי חולים, אך לא סופניים, שעמותות אחרות פחות נותנות עליהם דגש, כמוילדים הזקוקים לדיאליזה, ילדים שנפגעו בתאונות דרכים, ילדים משותקים כתוצאה ממחלות גנטיות כאלה ואחרות ועוד ועוד סיפורים עצובים. מד"א משתף פעולה מזה כשנה עם העמותה הנפלאה הזאת. ולענייננו - העמותה עורכת השנה מחנה קיץ בו שבוע לכ- 300 איש ומד"א נרתם ללוות אותם רפואית. מנסיון של שנה קודמת זו חוויה מרגשת מאד וכיפית - לראות ילדים כל כך חולים ופגועים חיצונית (לא כולם, אבל יש הרבה) שמרקידים אותם, מפעילים אותם, גורמים להם לחייך ואפילו עושים להם מסלול אתגרים של סנפלינג ואומגה וג'יפים - מכניס אותך ממש לפרופרוציה על החיים. הצוות נפלא, צעיר ותוסס, ונורא כיף לעבוד איתם כי הם מתנדבים מכל הלב, מנשקים ומחבקים את הילדים וזה גורם לך להרגיש כל כך "איזה כיף שאני חלק מזה" וחוצמזה, זו פעילות כיפית כשלעצמה, כל יום יוצאים למקום אחר, יש הפעות של אומנים (אל תתפסו אותי במילה, אבל אומרים שהשנה יהיו ה"דג-נחש"- הדג נחש ל300 איש - אתם קולטים?!), יש ג'יפים, יש טיול לצפון, יש אבובים, יש פארק נחשונית ועוד ועוד שבוע של כיף רצוף... מה אני צריך מכם? אני ואשתי (גם ממד"א) נוסעים לשם עם אמבולנס שמנכ"ל מד"א הקצה למשימה וציוד רפואי להקצאת מרפאת מחנה. אנו זקוקים לארבעה אנשי מד"א (מע"רים ומעלה) שישארו איתנו כל המחנה וכל אחד יהיה אחראי על אוטובוס. אז מי שזה מעניין אותו, אנא פנו במייל [email protected] או [email protected]. אשמח גם אם תעלו פה שאלות בפורום אם משהו לא מובן. אה, כן - התאריכים 16-25/7 - נופל על חלק מקורסי הקיץ, אז תשימו לב. כאמור המשימה היא מטעם מד"א ואנחנו נדאג לתאם הכל מול אחראי מתנדבים/מנהל אזור שלכם. ואחרי כל המגילה הזו, לא נותר לי אלא לאחל לכם שבוע טוב, והלוואי שכשנקום מחר בבוקר נשמע שהחייל החטוף בבית, ישן במיטתו, בריא ושלם. איציק

שאלונת לגבי פרוייקט חשוב

(והאמת שטכנית אלה שתי שאלונות...)
תנאי פנימיה - כן,באולפנת "הרב בהרן" אבל צריך לזכור שכמעט לא נמצאים במקום, הרוב טיולים מגניבים. שבת במקום ומאד מיוחדת. רוב צוות העמותה בוגרי בני עקיבא, דתיים לאומיים מגניבים. רוב החניכים - חילוניים. אז יש נופך דתי (תפילה, קידוש, טיש, דברי תורה) ובו בזמן אין כפיה, אין לחץ, החילונים מרגישים מאד נוח. אז את/ה בפנים?

Dumpty

New member
תתביישי לך!

אני מבריזנית?! אני דואגת לך מכל כיוון אפשרי... מהלעשות שירושלים נורא תופסים מעצמם ופשוט מ-ו-כ-ר-ח-י-ם לעשות שלושה שבועות הכנה לקורס מדריכים??? ככה במקום לעזור בזמנים קשים את נוטשת לך לביתך... נחמד מצדך....... *מוציאה לשון*

Daffynes

New member
זה מה שאת עושה?

הכנה לקורס מדריכים?! איזה כיף לך!!! נתראה בקורס

Dumpty

New member
אכן כן,

מה נראה לך? שסתם כל פעם שאת שולחת הודעות אני נמצאת בתחנה?? חסרת חיים מילא אבל עד כדי כך?????? רגע,תרגמי את עצמך,את הולכת להיות בקורס השנה?? ואיך זה מסתדר עם הצבא? וואלה,איזה יופי.......

Daffynes

New member
לא בדיוק...

רציתי לצאת שוב ע' (הייתי שנה שעברה ע' של הבוגרים) אבל ברור שזה לא מסתדר עם הצבא.. אז סתם אני אבוא לבקר ולהצטרף לכמה סימולציות..

Dumpty

New member
חפשיני כפרה...

ואולי תדאגי לי כמו שאני דואגת לך... אוכל וכאלואים יתקבלו בברכה,בשמחה ובאסירות תודה..... שיהיה בכיף!

רק רצון טוב לבוא וליטול חלק בעניין.

כל השאר עלינו,ההנאה והסיפוק מובטחים! מדובר במחנה המתקיים בתאריכים18-25/7/06. בסיס האם בגדרה.אך רוב הזמן מצויים בפעילות מחוץ למתקן. מסתדר לך - צור קשר בפרטי ונתקדם. תודה ויומטוב, איציק כהן.

המשך...

המטרה להיות חלק מכוח האבטחה הרפואית מטעם מד"א. ניתן להצטרף לכל התקופה או חלקים ממנה. ציוד וכו' - כאמור עלינו! תחומי אחריות: אתה איש הרפואה בקבוצתך - לתת מענה רפואי ראשוני. ברקע גם רופא ואחות לטיפולים שאינם בתחומנו אלא רשפואה משמרת וכיו"ב.

tamirr32

New member
אם אתם יכולים תצאו!

שנה שעברה אני אבטחתי אותם והם אנשים מדהימיםםםם נהניתי מכל שניה שהייתי שם..

למעלה