דרושים ! ננסי משאית! truckers

דרושים ! ננסי משאית! truckers

דרוש! הספר.. בהוצאת אופוס.. של טרי פראצ´ט.. הוא היחידי שחסר לי להשלמת כל ספרי פראצ´ט בעברית.. אנשים.. טובים.. אם למישהו יש את הספר הזה... ונמאס לו ממנו.. ורוצה למכור לי אותו... אנ מוכן! תנו לי מחיר... אני מוכן לקנות את הספר הזה.. כל עוד הטקסט עדיין פועל בו.. הוא עדיין מחובר לכריכה.. אין עליו כתמי קפה.. אוזני חמור.. העיקר במצב טוב + .. ואני שב ומדגיש.. לא טראקרס באנגלית.. אלא את הגירסא העברית.. היא אזלה מההוצאה.. ואי אפשר להשיג אותה בשומקום.. ולגנוב מהסיפריה.. נו באמת.. אני לא מאמין שאני אתדרדר לכזו רמה של שפל... מישהו מוכן להציע את ספרו? אליי לאייסקיו.. תשאירו הודעה... אני אשמח לדעת שהוא נמצא אי שם.. רצוי מאזור המרכז!... מאגנה , נהג משאית גדול ושמן , בע"מ

בבת של פרעה!

אזל נגמר וזהו... אין מה לעשות.. לא עזר ניסיתי הכולן.. אני נואשתי לחלוטין.. לפי השמועות לפני שנה מכרו את הספרים האלו ב10 שקל ליחידה... ואלה העיו רגעי השיא בגסיסה שלהם.. ההוצאה לא מתכוונת להמשיך ולהדפיס אותם בקרוב.. וארי אפשר לדבר עם אופוס הסנובות האלה... כל מה שמעניין אותם זה מצב הארנק שלי.ץ.. אז אנשים בבקשה.. אם יש לכם עותק של טראקרז בעברית שמאסתץם בו... אני מוכן לקנות אותו... על המחיר אני מוכן לדבר בפרטי באייסקיו... (אני רק מקווה שאני אצליח להפעיל כאותו יומאחד... מאגנה, אייסקיו, ודברים אחרים , בע"מ

Fingertip

New member
לא מוכר, אבל אין לי בעיה להשאיל...

בתנאי שלא תקפל אותו כמו שעושים למחברות, ובלי לשפוך עליו שום דבר, ובלי לקפל את הפינות, ובלי לקמט את העטיפה, וכו´ וכו´ וכו´. #11711343 (זה פלינדרום בחלקים!) אהד.

מה להשאיל?!

להשאיל לא עוזר י... אני צריך משהו שאני אוכל לשים בסיפרייה.. להתבונן בו בערגה.. ולא אני לא מקמט ספרים.. אצלי לכ ספר עטוף בשכבה כפולה של ניילון בוהק, חתום בשמי, ובלי שום כתם/קמט/אוזן חמור... אני זקוק לספר הזה בשביל להשלים את הסידרה.. אני נאארג... אני כבר מכיר את העלילה בזכות הספרים ננסי הכנפיים וננסי המכרות שברשותי.. אלה לא ספרים מבריקים במיוחד.. ובכל זאת...אני כפייתי! כמה אתה רוצה עליו?.. מאגנה, דילים, עסקים קטנים, ונקניקיות, בע"מ

Fingertip

New member
אין מצב!!!

לספרים האלה יש ערך סנטימנטלי עבורי - הם הספרים הראשונים שהזמנתי דרך האינטרנט. אהד.

למעלה