דרושים סוחרים!!!!

BMWTRADING1

New member
דרושים סוחרים!!!!

לחברת נוסטרו המתמחה במסחר במט"ח ובמסחר בבורסה בארצות הברית דרושים 10 סוחרים עם או בלי נסיון. תנאי קבלה ותנאי העסקה: הפקדה ראשונית של – 30,000 ש"ח 10,000 ש"ח- הכשרה 10,000 ש"ח- מקום 10,000 ש"ח- הון למסחר בתקופת ההכשרה. שווקים שבהם סוחרים- מט"ח+מניות בארצות הברית. שעות העבודה בתקופת ההכשרה- 9:00- 23:00 מקום העבודה-משרדי החברה ברעננה. תקופת ההכשרה- 3 חודשים רצופים. שיטת עבודה- שיטה ייחודית לחברה- לא ניתוח טכני ולא פונדומנטל. בתום תקופת ההכשרה הסוחרים שייבחרו ימשיכו לעבוד על הכסף של החברה בחשבון התחלתי של 300,000$ עם הזמן החשבון יגדל לאשראי בלתי מוגבל תלוי ביכולת הסוחר. סוחרים אשר יתקבלו לעבוד בחברה יוכלו לעבוד מהבית או מכל מקום אחר אשר יחפצו. חלוקת הרווחים הינה 50% לסוחר 50% לחברה. מספר המקומות מוגבל ל10 סוחרים בלבד!!!! למעוניים נא לפנות למייל ולהשאיר שם , שם משפחה ומספר פלא פון. נא לציין האם יש נסיון במסחר בעבר או אין. [email protected] תודה והמשך יום מוצלח לכולם.

scalar8

New member
זה משהו חדש...

עד עכשיו היו לנו : ספרים קורסים מכללות אימון אישי ועכשיו "הכשרת סוחרי נוסטרו" לשלם 20K ובעוד שלושה חודשים או פחות יודיעו לך אם אתה ממשיך או לא... ואני חשבתי שהפרייארים כבר נגמרו זה לא במקרה הזאבון חחחחחח

BMWTRADING1

New member
שלום SCALAR8

שלום לך, לא כל אחד מתאים להיות סוחר ולכן אין הבטחה לאף אחד שיצליח. אנו משקיעים הרבה הזמן על ההכשרה שים לב 3 חודשים מ 9 בבוקר עד 23 בלילה. מעבירים וחושפים שיטות מסחר ייחודיות והרבה ידע שנצבר במהלך השנים. ולכן יש לזה מחיר. אנחנו לא מוכרים חלומות ומי שלא מתאים מהר מאוד אנו נודיע לו שמסחר הוא לא התחום שלו. דבר אחד אנחנו כן מבטיחים שמי שכן יהיה סוחר בחברה שלנו ירוויח סכומים שהוא אפילו לא חלם עליהם. שיהיה לך המשך ערב נעים והרבה הצלחה במסחר.

לא טכני ולא פונדמנטלי?

מה אתם מלמדים שם לקרוא בכדור בדולח? או אולי קריאה בקפה??

BMWTRADING1

New member
שיטת מסחר

שלום לך, טכני+פודומנטל= כדור בדולח. סוחרים אמיתיים משתמשים בכלים אחרים. לילה טוב ובהצלחה...

7575

New member
הם מביאים את עיישה מיפו ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

7575

New member
בדיוק כמו בשולחן קזינו,הכסף שנכנס לחריץ

בשולחן,משם כבר לא ייצא.

roif

New member
מה קרה החברה לא מצליחה לעשות כסף במסחר

אז היא מנסה להרוויח בצורה אחרת?? כל חברות הנוסטרו שאני מכיר לא מגייסות ככה אנשים... עוד המצאה ישראלית..

7575

New member
והמנהלת מאפשרת לכאלה טיפוסים להסתובב

פה, מי אמר מקושרת ?

BMWTRADING1

New member
אני מזמין את כולם להגיע למשרדים...

אני מזמין את כולם להגיע למשרדים ולבדוק בעיניים שלכם. כל מי שמעוניין שיישלח הודעה בפרטי.

roif

New member
כשאני הייתי בתחילת הדרך לא רק שלא שילמתי

אלא עוד שילמו לי 5000 ש"ח בחודש בסיס ולימדו אותי בדיוק איך לסחור , התחלופה של האנשים הייתה די גדולה כי לא לכל אחד יש המנטליות המתאימה..

matanbil

New member
ככה זה החברות הרציניות

מנהלת, באמת, לטיפולך זה גזלנים

BMWTRADING1

New member
אתה מוזמן...

בוא אני מזמין אותך למשרד.... להתרשם ולבדוק בעצמך.....

ys2811

New member
אני לא מבין איך את בתור מנהלת הפורום לא מוחקת

השרשור הבחור פתח את החשבון החודש הוא בא רק לדוג לעצמו כמה פראיירים למחוק עכשיו את השרשור שאנשים לא יפלו לפח שהוא טומן להם.

7575

New member
תגיד לי זאבון זה אתההה

אני מקבל מסרים שאתה עלול להיות נוכל שרוצה להשתמש בכספם של אחרים,זוכר את גליל פורקס,נפתח להם תנוסטרו ?

למעלה