דרושים סטנדים לתפאורה

נחמה17

New member
דרושים סטנדים לתפאורה

אני מחפשת עזרה במציאת או הכנת 3 סטנדים (מסגרות עם רגליים) לתפאורה ניידת (שאמורה להתפרק ולהיכנס לרכב פרטי). המידות הן : 1.5 מטר רוחב, ו - עד 3 מ' גובה. אם משהו מכם יודע על בעל מקצוע שיעשה זאת בזול, (או שהוא בעצמו יכול לעשות זאת), וכן אם למשהו יש רעיון איך לבנות את התפאורה באופם אחר אך נייד וזול - אשמח מאוד אם תצרו עימי קשר דרך הפורום (אם יהיה מי שיכתוב שיש לו כיוון לעזרה - אתן לו את מס הטלפון שלי). זה חשוב מאוד, אז אני מחכה לתשובות. תודה, נחמה.

נחמה17

New member
הסבר

התפאורה היא עבור תיאטרון פרטי של "עצמת הרכות". עצמת הרכות זוהי גישה טיפולית הוליסטית שמדברת אל הציבור גם ע"י תיאטרון. מטרת התיאטרון היא לסייע לציבור להתמודד עם סוגיות אישיות יומיומיות, מתוך מודעות למסרים השגרתיים המנהלים כל אחד בחייו. ישנה הצגה שכבר מוכנה, וכבר עלתה על הבמה בבית העם בקדרון וזכתה לתשואות והערכה רבה, ואנו שואפים להעלות אותה במתנסים, היכלי תרבות, מועדוני נוער ומוסדות חינוך של חטיבת ביניים ומעלה, וכ"ו. האן פנייתך אומרת שיש לך איך לעזור לי?? - אשמח מאוד אם כן.

נחמה 17 ברוכה הבאה אלינו../images/Emo140.gif

חסרים לי פרטים לגבי הסטנדים. האם הם יהיו מאחור כתפאורת רקע ? האם הם יהיו מלפנים ? למה שלושה? ראית דוגמא? אשמח לעזור לילה טוב דבוש

נחמה17

New member
פרטים

הם יהיו מאחור כתפאורת רקע. יכול להיות שהמילה קוליסות יותר מתאימה. צריך 3 כדי שאוכל ליצור תחושת תלת מימד ע"י הרחקה וקירוב, וכן כדי שאם יהיה מקום בו לא ניתן להכניס 3 נכניס רק 2. לא ראיתי דוגמא את הכנתי כזאת במקט. אם את גרה קרוב אלי אוכל להראות לך. תודה רבה רבה. נחמה

נחמה17

New member
אז יכול להיות שטעיתי במינוח

אני מדברת על קוליסות - מסגרות עליהן מצמידים בד עם תפאורה. ותודה רבה על היחס, אשמח לקבל כל סיוע בכוון.

אני ממהרת לעבודה אחזור אלייך מאוחר יותר בערב

חכי בסבלנות

קוליסות

קוליסות בד"כ עשויות מעץ (יש לי נסיון...) אבל קצת כבד ולא ניכנס לאוטו, אפשר ליצר מאלומיניום ( קל אבל זה חומר שנהרס יחסית מהר וקשה לעבודה ) עם סקווצ'ים מסביב למסגרת.. בעזרת הסטנדים שצרפתי בקישור אפשר לתלות כל רקע ... אם ההצגה ממש גדולה יש על רוב הבמות צוגים! אם את/ה לא מבין/ה כנראה שאתה צריך/ה קצת יותר לדעת...או פשוט לשלם הרבה יותר! להתראות. יותר מזה אני כבר לא יכול לעזור.

ooommmr

New member
יש במדרחוב נחלת בנימין

דוכן שמוכר בובות.. אותו אדם שמכין אותם מורנו- שמו נדמה לי ,(עד כמה שידוע לי) בונה גם קוליסות לתפאורה....

נחמה17

New member
אשלח בקרוב,

אשלח בשמחה בקרוב, ונשמח גם להופיע אצלכם. אנסה לבדוק עם הבימאית מה אפשר להעביר אליכם.

למעלה