דרושים: עגלה, סלקל ומחשב..:+()

דרושים: עגלה, סלקל ומחשב..:+()

..אמש הייתי אצל אור כוכב הצפון, אשר סיימה את הפרק הממוחשב שלה ונכנסה לחודש (לפחות) של שמירת היריון. הבאתי לה 4 שקיות ענקיות של משחקים והיא אמרה שתברור את שדרוש לה ותעביר הלאה את המיותר. אעדכן בנושא הזה.. היא ביקשה ממני להמשיך ולחפש כאן עבורה את הפריטים שבנושא - אשר מאד חסרים לה: סלקל, עגלה מתקפלת ומחשב. כזכור לכם, בנה בן ה-3.5, סובל מ-PDD. מחשב יעזור לו להעביר את התקופה הקרובה, בה אמו לא כל כך זמינה עבורו. מישהו?..

יש מחשב בגן העיר בתל-אביב,

אם תוכלי לקחת אותו ולהעביר לה, זה יהיה נהדר. הוא זקוק לכרטיס מסך. במקור זה היה מיועד לילדה מרמת-גן, אבל לילדה, כזכור לך, כבר יש מחשב שפנינה נתנה לנו. את המחשב הנוסף מגבעתיים צריך להעביר לילדים מחולון שבטיפולי.

תודה מיכלית

היום דיברתי עם הבחורה מגבעתיים וקבענו איסוף בשבת. אולי באותו היום נאסוף גם מגן העיר ונעביר אליה? האם תשלחי לי את הפרטים שלה במסר? אם חוץ מכרטיס מסך הכל איתו בסדר נוכל ישר להעביר אותו ולהרכיב את הכרטיס במקום. חבר שלי עשוי מחומרים אחרים.. כל עניין הפורום זר לו למדי (אך חיבתו אליי גורמת לו למעוד פה ושם, טפו טפו טפו..:+)). אם תחשבי על מקור לסלקל ולעגלה אנא ספרי לי.. של המקורי לוקח בערב את המקרר..! איזה מזל..

אין בעד מה חמודה, נדבר ב-../images/Emo56.gif

אני תיכף זזה להוציא את הילדון מהגן. בקשר למחשב מגבעתיים - המון המון תודה, מתי תעבירו למשפחה מחולון? הילד מחכה נורא למחשב. לגבי המחשב מגן העיר, תתקשרי אלי בערב, אתן לך מס' טלפון של התורמת. לגבי עגלה, יש לי משהו בשבילה, אצל השכנה שלי. סלקל, אין לי, פרסמתי הודעה, לא מצאתי משהו. והחבר שלך - משהו משהו. המון תודה בשמי.

למעלה