דרושים עובדים לתנאי עבודה מעולים

דרושים עובדים לתנאי עבודה מעולים

לחברה בצמיחה דרושים עובדים: תלמידי תיכון בני נוער בגיל תיכון אשר עזבו את ביה"ס ורוצים לעבוד. נערים ונערות לפני צבא. חיילים משוחררים. למתאימים מובטחים תנאי עבודה מעולים. אנא התקשרו והשאירו פרטים כולל שם , גיל , כתובת וטלפון להתקשרות אליכם 054-6605100 0528-535323

חחח.. מה זה?

בטח לא שמתם לב שכל מה שנתתם לנו להבין זה שהתנאים מעולים וזהו. לא אמרתם איזה עבודה, לא אמרתם כלום. ועל זה אני עכשיו אמורה לתת לכם את הטלפון והכתובת שלי?

willo1

New member
חחחחח אחלה נק' מחשבה ../images/Emo6.gif :-

בכלל- מומלץ לקחת בעיברון מוגבל את כל ההודעות התמוהות האלה.. פעם הבאה הודעות כאלנ יימחקו

כן.. מאיפה לי לדעת שזה לא לזנות? :)

אגב.. אני מנהלת פורום, ואני תוך שניה הייתי מוחקת הודעה כזאת.. מתוך דאגה לחברים התמימים בפורום :)

willo1

New member
המממ איילת

גם לך יש הרגשה שהאדום הזה קצת דהוי?? חחחחחחחחחחחחחח איילת! תזהרי ממני
(חחחחחחחחח 'קלוקל' חחחחחחחחחח)

willo1

New member
חחחחחחחחחחחח איילת ../images/Emo26.gif וגם יעל

חחחחחח וואי אני כזאת סתומהההה איילת! הכוונה במשפט הזה "תזהרי ממני איילת" היה אמור להיות "תשהרי ממני יעל" חחחחחחחחחחחחחחח מסכנה בטח לא הבנת מה אני רוצה ממך חחחחחחחחחח
יעל, לתשומת

invisable

New member
אם את שואלת אותי,

המשפט הזה הראה על הכוונה האמיתית שלך, לגנוב לאיילת ולי את השלטון [כן נו, מה חשבתם, האדום זה רק בשביל ההסוואה, המנלת האמיתית פה היא אני
] והשתלט על הפורום ואז על כל תפוז ואז על כל העולם!!!!

willo1

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

הבנתי.. טוב נו. כל אחת והפרשנות שלו...

invisable

New member
את מאיימת עליי?../images/Emo46.gif

את לא יודעת שעליי לא מאיימים?
אני אקרא לעדי שתבוא ותרביץ לך!! את תראי מה זה!! ;[ נו מה, יש לי רגשות נחיתות מאז שאדום חדש צץ בשטח ;[

חחחחח ולחשוב שאני התחלתי את זה!

מכות?!?!?! ;) סתם, לא. אני נגד אלימות. זה לא טוב, זה לא בריא וזה ממש לא יפה!

willo1

New member
חחח לא שטויות

אנחנו כבר רגילים ליעל, יש לנו שיטות טיפול משלנו (יעל תרגעי או שאני שוב מביאה את השוקר!)

willo1

New member
הווווו!

סופסוף! הצלחנו להבריח אותהה! המשימה הושלמה
סתם יעל, את יודעת שהכל בדאחקות כן?

invisable

New member
זה בצחוק?../images/Emo12.gif

אבל הניהול פה באמת קצת דפוק.... סתם
ברור שהכל בצחוק מה

למעלה