דרושים רעיונות

דרושים רעיונות ../images/Emo5.gif

חזרנו עכשיו מהצגה ("רווקים ורווקות", עם אורנה בנאי - מומלץ בחום
) בדרך נסעה לידינו משאית קטנה, כזו עם דפנות מאוד נמוכות. באגז שלה היו קשורית עם חבלים עגל ועז, פשוט מרותקים לרצפה
רשמנו את המספר, והתקשרנו למשטרה. תוך חמש דקות הבנו שעל עבירה על חוק צעב"ח אין מה לדבר עם השוטר ה*** (סליחה, אבל אני עצבנית
) אז ניסינו את הכיוון של חוסר רשיון וסימון הרכב להובלת בעלי חיים. אז מה הוא אומר
"אבל גם כלבים מובילים ברכבים"
רצה שנצטט לו במיוחד את החוק להובלת בעלי חיים
בסופו של דבר, נתן לנו כתובת דואר לשלוח אליה תלונה. מן הסתם עד שמישהו בכלל יטרח לקרוא את זה שני המסכנים כבר לא יהיו בחיים
, והמנוול ימשיך להתעלל בחיות מסכנות
למישהו יש רעיון, מה לעשות כדי שיתייחסו לזה קצת יותר ברצינות
לפחות שישלחו שוטר להזהיר את המנוול, או אפילו יתנו לו קנס... שיחשוב בפעם הבאה פעמיים לפני שהוא מוביל חיות בתנאים כאלה

shanty.G

New member
תגובת המשטרה ראויה לגינוי../images/Emo31.gif

כמה שאלות: האם את זוכרת את השעה בה התקשרתם למשטרה? את שם התחנה? מה שמו של השוטר התורן עמו שוחחתם? את פרטי השיחה? אני מציעה לך לכתוב את כל הפרטים, עדיף כמה שיותר ולהפנות את המקרה לאתי אלטמן בפקס 6241779-03. תגובה רופסת כזו של השוטר ראויה לתגובה. בנוסף, כדאי לשלוח העתק מהמכתב 1. למפקד תחנת המשטרה אליה פניתם, אל מפקד המחוז ומפכ"ל המשטרה. אולי לא מדובר על התעללות ברמות הקשות אליה אנו נחשפים במקרים רבים, אולם תשובה כ"כ בלתי עניינית שהתקבלה ע"י שוטר, כפי שמשתמע מהודעתך, ראויה להתייחסות ובעיקר, להנחיות לשינוי הגישה ורמת הידע החלקי המצוי בידי אוכפי החוק. 2. לאחראי על מערך בעה"ח במשרד לאיכות הסביבה, צחי דותן. (מייל, פקס וטלפון נמצאים בקישור לאתר שלהם בקישורי הפורום).

עוד שתי כתובות

1. הממונה לחוק צב"ח במשרד החקלאות. 2. רפ"ק מימון, הוא האחראי במשטרה על צב"ח. תוכלי להתקשר לאנונימוס (5226992 - 03) כדי לברר איך לפנות לשניהם. בהצלחה

tipid

New member
אכן אכתוב כבקשתך!

ובהזדמנות זאת אני רוצה לברך את כל משפחת הפורום בברכת שבת שקטה ומבורכת! . מלווה בבריאות אושר נחת הנאה שלום ובשורות טובות מתמר

למעלה