דרושים רעיונות

גנדלפ1

New member
דרושים רעיונות

לאחרונה קיבלתי ממספר אנשים רעיונות מבריקים כיצד ניתן להשיג שתי מטרות חשובות ביותר ב"מכה" אחת: לגייס כסף ולהעלות את המודעות לקיומנו על ידי חשיפה לקהל מגוון. - לדוגמא תערוכות,מיצגים,בזארים וכו, אני מבקש מכל מי שיש לה/לו רעיון כזה או אחר לשלוח אלי מסר (ואם לא מתבישים אז גם לפרסם בפורום - ע"מ לשמוע תגובות) - ובו תאור הרעיון - ומה/מי דרוש על מנת לבצע אותו, והאם יכול לרכז פעילות בנושא. כמו כן אנשים שפנו אלי בעבר עם רעיונות - אנא שלחו לי תוכנית יותר מפורטת שכוללת יכולות, זמן(משוער) דרוש לאירגון, תקציב דרוש (שכירת מקום - אם לא ניתו למצוא מקום בחינם) וכו, תודה גיא

חן123

New member
יש לי איזה רעיון...

דובר בפורום "הורים אחרי" לעשות מפגש בו נציג לתקשורת את ילדי הטיפולים אנשים בטיפולים וכל מי שמזדהה עם הרעיון. כניסה למקומות כאלה עולה כסף. ניתן לבקש מהנהלת מקום לתרום את ההכנסות תמורת יח"צנות. מה דעתכם? מדובר בעלות לא גבוהה לאדם, אבל אם יהיו הרבה אנשים (וזו המטרה) זה יכול להיות סכום לא רע בכלל חן

מיכל @

New member
אני מתנגדת

מצטערת, חן, אבל את לא מודעת לכמות הקשיים שנערמים כבר עכשיו רק בלשכנע אנשים להגיע בכלל למפגש. תוסיפי לזה עלות וכבר תורידי 20% שימצאו תירוץ לא לבוא. תאמיני לי, זה מסובך מספיק גם ככה. בכל מקרה התכוונו לבקש מקום תמורת יחצ"נות - מיכל של הדר תנסה לטפל בזה. והודעת אגב - אם מישהו מכיר מקום גדול ומרווח מספיק במחיר סביר ומטה, אנא נסו ליצור קשר ולברר אם אפשר לקבל את המקום. הפרטים: יום חמישי, ה-16 באוקטובר בשעות אחה"צ.

מיכל @

New member
ועוד משהו

אני מתכוונת להפיץ את השמועה ל המפגש הזה ככל שניתן, גם בקרב כאלה שלא עברו טיפולים ולבקש מהם לבוא ולהפגין סולידריות. לא נראה לי שאפשר בנוסף לבקש מהם תשלום. אפשר לארגן קופה במקום, ומי שרוצה שיתרום.

מיכל @

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif סליחה

משום מה הייתי בטוחה שכולם יודעים
העניין עדיין בתהליך בישול. הנה הפרטים: לפני חודשים מספר נקבע מפגש לפורום הורים אחרי טיפולים בחוה"מ סוכות. לפני כמה ימים התחלתי יחד עם חברי פורום נוספים לגלגל את הרעיון שבמקום מפגש אינטימי כרגיל נהפוך את העניין להפנינג גדול, שיכלול כמה שיותר משפחות עם ילדים אחרי טיפולים, משפחות שעדיין בטיפולים וגם משפחות שלא עברו טיפולים ומעוניינות להביע סולדיריות ותמיכה במאבק. לא מדובר בהפגנה, אלא במפגש גדול ושמח, שיש לו פואנטה - "רואים את כל הילדים האלה? שיקום מישהו ויגיד שלא היתה להם הזכות להיוולד כי הם נולדו במימון המדינה". זה הרעיון פחות או יותר. אנחנו נזמין את התקשורת וננסה לעשות כמה שיותר רעש, אבל בנימה חיובית. כתבתי בינתיים רק בפורום הורים ופורום תאומים ושלישיות וקיבלתי הענות יפה - עד כה התפקדו 45 משפחות. אני מתכננת לכתוב הודעה בנוסח קבוע אחרי ראש השנה בכל הפורומים הקשורים להריון, לידה והורות, רצוי ע"י חברי פורום שלנו שגם גולשים באתרים האלה (כדי שההודעה תגיע "מבפנים"), ולבקש את עזרתם. בנוסף, ביקשתי מכל מי שהתפקד למפגש ליצור קשר עם חברים, מכרים, קרובי משפחה שעברו טיפולים ולבקש אותם להצטרף. זה לא חייב להיות מפגש רק של גולשים, להפך. אני מקווה להצליח להכפיל את מספר המשפחות שהתפקדו עד כה. המפגש יתקיים ביום חמישי, ה-16 באוקטובר, בשעות אחה"צ. המיקום (לדעתי) חייב להיות באיזור המרכז, ולכן יש לי בעיה - אני מהצפון ולא מכירה בכלל את ת"א והסביבה. זה לא יכול להיות בחוץ, כי מדובר באמצע אוקטובר ומחשיך מוקדם. אני בודקת כרגע מספר מצומצם של אפשרויות שהועלו בפני, אבל אשמח לכל עזרה ורעיון לשיפור וייעול.

מיכל, לכמה אנשים?

היי! האם אפשר קצת יותר פרטים לגבי המקום הנדרש, כלומר לכמה אנשים ומה הוא אמור לכלול?

האם אפשר קצת פרטים לגבי המקום?

לכמה אנשים, מה הוא אמור לכלול וכו'. ייתכן שיש באפשרותי לארגן משהו אבל צריכה פרטים.

רחל5

New member
האם כולם ראו את נושא היריד?

מקפיצה כדי שכולם יראו... (פליטת מקלדת פרוידיאנית - בהתחלה הדפסתי "יהרו" במקום "יראו"...)

e k h

New member
רעיון נוסף

אפשר להכין חוברת, שתפתח בהקדמה - נתונים, סטטיסטיקה, תרומות וכד', ולכך לצרף את המכתבים המרגשים ביותר מזוגות בתהליך, מילדים קטנים שרוצים אח, מהורים שזכו לילד/ים מהפריה בצרוף תמונה, לא חסרים לנו פה בפורום מכתבים כאלו, ובטח יש עוד הרבה, והרי מכל מכתב כזה אפשר לבכות.. ולהפיץ אותה. הכי טוב היה אם אפשר היה להפיץ אותה עם העיתון של יום שישי, אבל זה בטח לא מעשי בגלל חוסר תקציב..

ריטה1

New member
עיתונות "נשית"

עיתון לאשה לא פעם עוסק בנושא טיפולי פוריות, כמו גם עיתונים שעוסקים בהורות "להיות הורים" וכד' יש להם כמדומני גם אתר באינטרנט, אני בטוחה שהם ישמחו לפרסם כתבות בנושא. אני מציעה לצוות שעוסק בעיתונות לפנות אליהם לפירסום כתבות. כדי לנסות לרתום למבצע בעלי עסקים שייתנו חסות ופירסומת כמו חנויות ילדים - שילב הרבה פעמים עושה פרסומים מסוג כזה, גרבר, חב' חיתולים וכד'.

שלחתי מסר למרב של ערן בנושא

קשר ל"להיות הורים", אם עדיף שאשלח למישהו אחר מצוות תקשורת תיידעו אותי.

עמית@

New member
רוני של איתי מטפלת ב"הורים לילדים"

ו"להיות הורים" נדהמ לי שהם כבר עושים כתבה.

למעלה