דרושים רעיונות...

דרושים רעיונות...

קודם כל, אציג את עצמי קצת: נועה, 24, אמונה וויקאנית אקלקטית למדי. עוד שבועיים אני מתחתנת (בטקס רפורמי, שהותאם אלינו מאוד, והרב הלך לקראתי באופן משמעותי לגבי תכני הטקס, מה כן יגידו ומה ממש לא), ולמרות שאני לא חייבת במקווה, חשבתי בכל זאת ללכת לטבול בים, בשביל הרגשת הניקוי וההיטהרות שבעניין. אני חושבת שאני צריכה סוג של טקס. משהו שיבדיל את הטבילה הזאת בים מסתם רחצה לילית, ויתן לה איזשהו נופך מיוחד שמתאים לאירוע. מן הסתם אני לא מחברת לברכה היהודית של המקווה ולכל מהלך הטבילה שם (לבדוק שלא נשרו שערות ונדבקו על העור? לא מתאים לי...), אבל קשה לי להגיד למה כן. אז דרושים רעיונות, כל רעיון שיכוון אותי קצת. סתם הגיגים על טקסים, אמונה, היטהרות, נקיון, זוגיות וכל מה שיש לו קשר ישיר או עקיף לנושא גם יתקבלו בברכה. המון תודה מראש.

עוד שבועיים

זה גם ירח מלא (אם זה בדיוק עוד שבועיים, הרי היום מולד הירח. זה מתוכנן או שזה במקרה?). תנסי לחשוב על משהו בכיוון. טבילה בים לאור הלבנה המלאה זה כבר דבר קסום ומופלא בפני עצמו. תוכלי לחשוב גם על המעבר שלך מה- Maiden ל- Mother (אמנם עוד לא אמא, אבל נישואין זה בדרך כלל לכיוון הזה גם, לא ככה?). זה מה שעולה לי בראש כרגע. אני אחשוב על עוד. נ.ב. אהבתי את הפורומים שאת מנהלת

הטבילה היא יום לפני

החתונה ביום רביעי עוד שבועיים, אני מניחה שאטבול ביום שלישי (או רביעי בבוקר, כמו שהציעו, ונשמע לי מיוחד ומקסים).

gwizard

New member
הנה רעיון

מקום: חוף ים. רצוי מבודד, אך לא חובה כי זה תלוי עד כמה את ביישנית. זמן: זריחה. הרעיון הכללי: את נכנסת skyclad למים קצת לפני הזריחה, אומרת תפילה קצרה לאלים שלך ואז כאשר השמש יוצאת את מרגישה את קרני האור נוחתים עליך, שוטפים ממך את כל הלכלוך, מזינים אותך בכל הרמות (פיסית, מנטאלית, רוחנית). אחרי שאת מחליטה כי מספיק, את אומרת תפילת הודעיה לשמש ולים (כפרסוניפיקציה של האל והאלה), יוצאת, מתלבשת והולכת הבייתה. אני מודע לכך שהמים יהיו קרים כל כך מוקדם בבוקר, זו הסיבה שצריך לקחת בגדים חמים ולהתלבש בהם מייד אחרי התנגבות נמרצת. כל הטקס לא אמור לקחת יותר מ-15 דקות.

T i a

New member
טבילה לילית

אני הייתי עושה רחצה לילית, בשעות שהירח המלא נמצא בכיוון הים שאפשר לראות אותו. הרבה פעמים אפשר לראות את שביל הירח בים עקב תאורה ואני דווקא הייתי עושה טבילה בשביל הזה. שולחת לך בפרטי.

למעלה