דרושים שותפים לטיול בכל יום!!

hindeer

New member
דרושים שותפים לטיול בכל יום!!

אני מתכוונת כמעט לכל יום בשבוע: ראשון, שני, שלישי, חמישי. שלחתי מליון קורות חיים ונמאס לי לשבת בבית, זה גורם לדיכאון, לאכילה שלא לפי התפריט הרגיל ולהתעסקות בשטויות שאינן מוסיפות לי שמחת חיים. אז מעכשיו אני מכריזה שאני מוכנה לקום כל יום מוקדם מאוד בבוקר ולצאת לטיול אופניים
קושי פיזי - כמה שיותר מצידי טכני - לא משנה (איפה שמפחיד ארד מהאופניים) ולמי שרוצה אפשר עוד משהו היום בראש העין אחה"צ. ביי איילה

hindeer

New member
לגבי האיזורים

עדיפות כמובן למרכז כדי לצמצם שעות הגה אבל אפשר לארגן פעם בשבוע קצת יותר רחוק.

איילה, מה עם הלילות?

לא יכול להיות שתרכבי רק בבקרים וגם אחרי הצהריים מדי יום ביומו ובערב ובלילה תתבטלי בחוסר מעשה ותסריחי משעמום. אני קורא לך כאן לאלתר, לרכב גם בלילות, לפחות על טריינר.

hindeer

New member
אממ...

לגבי הלילות - יש מי שמבדר אותי (וזה לא לפורום הזה) ודרך אגב...גם כשאני משתעממת אני משתמשת בדיאודורנט..

hindeer

New member
שותפים לרכיבה ברביעי...במרכז

באופן חריג השבוע ארצה לרכוב גם ביום רביעי למרות שבהודעתי הראשונה הוצאתי אותו מכלל הימים...

talg10

New member
כשותף לסטטוס מזה חודש

אני קופץ על העגלה בזרועות פתוחות. אני מאזור השרון ואם את רצינית בעניין, ונוכל להפגש איפשהו בדרך, ראי בי פרטנר לתקופה, שאני מקוה עבור שנינו, שתהיה מוגבלת למינימום (גם אם כי הסטטיסטיקה נושבת בכיוון ההפוך). כמובן גם on a daily basis, רק נדרש לתאם לו"ז מראש. בכלל, מעיון בכרטיס שלך נראה לי שיש לנו כמה תחומי עניין משותפים (חוץ מהדרבוקה הזאת? מה זה הטרנד הזה עכשיו?)

למה לרעות בשדות זרים למה?

להזכירך פיקודיך הנאמנים רוכבים לפחות 3 פעמים בשבוע ובעיקר בבקרים רק תרימי נייד אפשר לעשות אפילו תרגיל רכוב חוליה מצוצצמת בפיקודך כמובן קיבלתי את המסרים לגבי המשמרות ואת ההודעה מאתמול יש לי תקלה בד.א בבית .

hindeer

New member
אז למה אתה לא מודיע לי בערב לפני?

לגבי תרגיל רכוב...נדבר...אתה מכיר את המילה ביורוקרטיה...אז עד שהיא תיגמר נעשה ספורט.

hindeer

New member
חמישי אני סגורה על הבוקר מוקדם

וצהריים בכלל נורא חם...זו שעה טובה לסיום לדעתי.

hindeer

New member
אולי מחר בירקון??

אבל מוקדם כדי שלא יהיה חם... או שתציעו משהו אחר.

למעלה