דרושים

tsufbarkai

New member
NuSkin - עבודה לחיילים משוחררים

2. (חיילים משוחררים) NSE היא חברה בורסאית בינלאומית , נסחרת בNYSE בורסת ניו יורק , סמל המניה NUS . החברה עוסקת בפיתוח טכנולוגיות (המוגנות בפטנט) בתחומים שונים ומרחיבה את צוות מערך השיווק שלה בארץ ובחו"ל. אנו מחפשים חיילים משוחררים - אשר אינם מעוניינים בעבודות הרגילות, בעלות השכר הרגיל, והשיגרה הרגילה ! סביבת עבודה מאתגרת ודינאמית, עבודה כפרילנס בלי בוסים על הראש. עבודה מתגמלת מאוד עם אופציות קידום מדהימות אין צורך בנסיון קודם - עוברים הכשרה על ידי בכירים בחברה. אפשרות למשרה חלקית / מלאה. לפרטים נוספים, והתחלת תהליך ההתאמה הכנסו לאתר: www.d-river.org ושאירו את פרטיכם. לכל שאלה נוספת ניתן לפנות אליי בטלפון - 054-7300533 צוף.

michal klein

New member
כתבה לעיתון "במחנה"

עיתון "במחנה" מעוניין לערוך כתבה על תופעה שמכונה "דיכאון שחרור", דכאון שחווה חייל בתום שירותו הצבאי. אלו מכם שחוו דכאון ואף נזקקו לטיפול פסיכולוגי או קליני מוזמנים לשתף אותנו בתחושות ובחוויות שעברו עליכם. לפי רצונכם ובחירתכם שמכם יישאר חסוי והראיון יוכל להתבצע בכל דרך - מפגש, טלפון או התכתבות. נשמח מאוד לשיתוף פעולה מצדכם. חיילים רבים חווים את התופעה וכלל לא מודעים לה, יחד נוכל לעלות את המודעות ולסייע לאלו שבאמת זקוקים. את פניותיכם אנא שלחו לאי-מייל שכתובתו: [email protected] השאירו שם ומספר טלפון שדרכו נוכל ליצור אתכם קשר. מיכל קליין, כתבת "במחנה"

giz0609

New member
דרושים לזאפה קפה

לזאפה קפה החדש בתל אביב, דרושים אחמ"שים, מלצרים, ברמנים וטבחים. אנשים טובים עם ניסיון, שרוצים להיכנס למקום עם אווירה של מוסיקה. תנאים טובים למתאימים. לפרטים נוספים: 054-4444134

Free User

New member
חובשים קרביים משחוררים? עבודה איכותית!

חברת אמבולנסים פרטית מובילה, מחפשת חובשים! שמעונינים להיות חלק מצוותים פעילים בחברה על בסיס משכורת מכובדת במגמה להתקדם ולצאת לקורס נהגי-אמבולנסים ע"ח החברה! לפרטים נוספים כנסו, www.ambulance.co.il או שלחו אימייל בצירוף קו"ח [email protected]

DeepN3lue

New member
כסף מהאינטרנט - אמיתי, אוטונטי ועובד!

שלום לכולם! אני מעוניין להציג בפני אנשים רצינים שבאמת מעוניינים. דרך להרוייח כסף מהאינטרנט בלבד (לא צריך למכור שום דבר או לשווק שום דבר) הרווחים ה בדולרים $$$ למי שרוצה לשמוע עוד אני באייסיקיו 453419747 שחר

iritshi

New member
חיילים מאירופה

שלום! שמי אירית ואני מחפשת חייל/ת בסדיר או שהשתחררו ועדיין נמצאים בארץ, שהם ישראלים שנולדו ו/או גדלו באירופה, רצוי באנגליה אבל לא חובה. אני עוסקת בקולנוע וזה למטרות תחקיר מסוים. אם מישהו מכיר אדם כזה, אשמח להפניה. תודה!

למעלה