דרושים

mr small

New member
דרוש/ה

איש SYSTEM PC - תחזוקת והתקנת שרתים. ניהול רשתות PC בסביבה מרובת שרתים משתמשים ופלטפורמות. יועץ טכנולוגי. היכרות עם UNICENTER יתרון. ניסיון: שנתיים לפחות משרה מלאה סביבה דינמית וצעירה (לא STARTUP) עדיפות לבעלי סיווג ביטחוני. קו"ח ניתן להעביר ל: [email protected] מדובר במשרה דחופה לאיוש!

MoRunner

New member
טוב...

שמתי את המודעת דרושים במודעות פה....אם אתם - או מי ממכריכם תותחי מכירות, שלחו קורות חיים לפקס 03-6911142 תנאים מצוינים!

mr small

New member
הכיצד ../images/Emo35.gif

פרסמתי מודעת דרושים בפורום של מובטלי הייטק אפילו שאלות בנידון לא קיבלתי??? האם המצב לא גרוע כפי ש....

galh

New member
אולי...

בגלל שאתה לא מספר איזו חברה זו? באיזה איזור בארץ?

mr small

New member
העבודה

היא באיזור המרכז. מדובר במכרז של משרד ממשלתי, החברה המחפשת תגיש את המועמד למכרז. לשאלות ספציפיות ניתן לפנות אלי ב-MAIL או מסרים, אך אני מבקש רק אנשים שהעבודה רלוונטית להם ושהם רלוונטים לה... (לא מעוניין להיות מוצף)

galh

New member
כלומר אתה "מתווך".

למען האמת די נשבר מכל חברת "האאוט-סורסינג". עוברים כמה ראיונות עבודה, מקבלים הצעת שכר, חותמים על חוזה... ואז מישהו "נזכר" להגיד לך שזה בתנאי שהמקום שאליו אתה אמור להיות ממוקם יסכים "לקבל" אותך. עוברים עוד ראיון, נכשלים בו, ואז גם החברה המקורית כבר לא רוצה אותך. זה בהחלט יכול להסביר למה לא קיבלת פניות.

mr small

New member
כלומר

מפונקים. באופן עקרוני יש משרה פנויה, יש מטרה לאייש אותה... אבל לאנשי ההייטק נמאס מהסיכוי למצוא עבודה. ברור שאם ייפנו 50 שלכולם יש את הדרישות הבסיסיות המתאימות אזי אחד ייקבל את המשרה ו-49 הנותרים יעברו פחות או יותר את התהליך של ראיון ודחייה. אבל למשרה הבאה שתתנה יהיו רק 49 מועמדים וכ'... ככה מוצאים עבודה!!! אני מראש אומר ומצהיר שמדובר במכרז, ז"א שלאחר ראיון מי שיימצאו מתאימים יוגשו למכרז ואת תוצאות המכרז איני יכול לצפות מראש. מעניין מאוד שדווקא משרה משוק ה-PC שסובל קשות מהמצב זוכה לכזה יתייחסות - כנראה שנוח לעובדי ההיטק לשבת ולבכות כשאין עבודה וכזורקים פירור הם שאננים מידי בשביל להרים אותו.

mr small

New member
נהייתי דיקלסט

תתנה = תתפנה זוכה לכזאת התייחסות וכזורקים = וכשזורקים

galh

New member
יכול להיות שיש מפונקים, אבל...

אני בספק. במודעה שפירסמת בתחילת השרשור לא ציינת שמדובר במכרז (למה לא תפנה אותנו למכרז ישירות?), אבל לעומת זאת נתת כתובת דואל שלא ממש מראה על מישהו "רציני".

mr small

New member
יכול להיות

שאתה צודק. מה שאני מרוויח מזה זה את "בונוס" הבאת המועמד (במידה והוא ייבחר) (גם זו דרך לשפר הכנסה) ולכן יש פה מצב של WIN WIN הוא ימצא עבודה ואני בונוס קטן...

galh

New member
כמעט מצב של WIN-WIN.

כמו שאמרתי, אם אתה עורך ראיון ונותן תקוות שווא לבנאדם, אז זה לא ממש סימפטי. ואין לי בעיה שתקבל בונוס, אבל תחסוך את "הראיון" ותפנה ישירות.

אני לא

עורך ראיון. כמו שאמרת קודם אני המתווך. אני מעביר את קורות החיים לחברה וכל הפרוצדורה היא דרכם.

TheReverend

New member
../images/Emo45.gif גם אני ../images/Emo10.gif

כנראה שהמובטלים של היום בררנים מידי או שבאיזור הצפון הם לא קיימים?

pixiER

New member
סליחה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

אולי, ורק אולי, וגם במקרה, אין פה מישהו שמתאים לאופי המודעה שפירסמת? וגם חסכו מך הטרדות שוא שלא קשורות? ואם היו פונים בשאלות אנשים לא מתאימים, גם אז היית מתלונן??? ואתה עוד גוער פה באנשים??? כל מה שיש לי לומר לך, עם כל הרצון הטוב על פרסום המשרה, וסליחה על צורת ההתבטאות, אבל אל תשפוט אדם עד שתגיע למקומו
;-[ בסה"כ מה ביקשת??? מתנדב נוסף למסע טירטורים והשפלות, כדי שתוכל אתה לגזור איזה קופון על גבו...

לסיכון הדיון

אני יוצא תוך הנחה (מניסיון קודם) שמודעה מסוג זה גוררת כמה וכמה תגובות (לפחות שאלות). לא גערתי באף אחד רק הבעתי את תמיהתי לעובדה שאפילו לא שאלו על מהות המשרה... ואם אין כאן אף אחד שמתאים למשרה מסוג זה אני מתנצל. לא שופט אף אחד ולהפך(הייתי במקומו), בא לנסות לעזור. החברה המדוברת כמו כל חברה אחרת היום בתחום הזה מסננת (לפח) את אלפי קו"ח שמגיעים אליה באמצעים קונבנציונליים. אחת הדרכים הבודדות לחדור היא ע"י קורות חיים שמועברים ע"י אנשים שכבר בפנים. ולכן אין טעם בהפניית האנשים ישירות. עניין ה"בונוס" הוא SIDE BENEFIT במידה והאדם אכן מגוייס (לא נראה לי שמציאת עבודה היא "על גבו" של מישהו היום....). בכל מקרה, המטרה המקורית הייתה לעזור ולא לריב עם אף אחד, אך כנראה שלא בחרתי בפורום המתאים. אין לי כל חשק להמשיך את הדיון הנ"ל ולכן מבקש מכבוד מנהל/ת הפרום למחוק את השרשור הנ"ל (לפחות את ההודעות שלי בו) ומשאיר להחלטתך האם זה כולל את מודעת הדרושים עצמה או לא!. המשך יום טוב!

pixiER

New member
קבל התנצלותי... ../images/Emo140.gif

מתנצלת על הטון, ואולי ההתנסחות כלפייך לא היתה הוגנת, אבל... כל זה בא בגלל הצורה שבה נאמרו דברייך... אני לא יודעת אם אתה קורא את הפורום הזה באופן קבוע, אבל פעם בשבוע שבועיים, נכנס לפה "המטיף התורן", וגוער במובטלים... אז זה מרגיז אותי כל פעם מחדש, המשפטים האלו של: יש עבודה, אתם פשוט לא רוצים לעבוד... מי שעוקב אחרי הפורום הזה, יכול לראות את הניסיונות הבלתי נלאים כמעט של כל כותב פה, למצוא עבודה. אבל זה פשוט לא קל... יכול להיות שבמקרה נפלת על מקצוע שאין לנו בפורום, יכול להיות שבדיוק אתמול לא נכנסו לפה הרבה אנשים, יכול להיות עוד מיליון ואחד דברים... בכל אופן, זה לא משהו אישי נגדך...

cybordyn

New member
הנה הסבר למה לא קיבלת תגובות.

כי רוב אנשי הפורום הם אנשי פיתוח/תחזוקת תוכנה/חומרה ובזה אנחנו גם רוצים לעסוק. המודעה שפירסמת מדברת על אנשי מכירות. אין פה עניין של התפנקות. אם אני אבוא לעבוד אצלך במכירות, קרוב לודאי שאבזבז את זמני וגם את זמנך ובסוף שנינו נצא מופסדים. זה לא בגלל שאיני רוצה לעבוד, זה כי אני לא איש מכירות. מכירות, זה עסק רציני וצריך להיות מקצועי את באמת רוצים להרוויח ולא "סתם לנסות". תן מודעה הקשורה לפיתוח/תחזוקה, ותקבל תשובות.

למעלה