דרושים

• פותח הנושא dshop
  • פורסם בתאריך

dshop

New member
מחפש מנהל אתר ופרוייקט לאתר סחר

דרוש לאתר סחר אלקטרוני ברמת קניון וירטואלי,מנהל אתר ומנהל פרוייקטים בעזרה בהקמה של האתר ,האתר כרגע בשלבי פיתוח קוד,והולך להתוות בו את כל סוגי הרכישה הקייימים ברשת,אשמח לקבל פניות רלוונטיות לאנשים בעלי ניסיון בתחום ולשותפים עיסקיים קיימים. www.dshop.co.il תודה [email protected]

sefi11

New member
להקמת אתר קזינו בחו"ל דרושים

אנשי תוכנה ,בנייה ועיצוב אתרים,אנשי תוכנה,מהנדסי תוכנה מנהלי רשתות ומהנדסי רשתות,אנשי אבטחה והצפנה .בעלי ניסיון של לפחות 3 שנים בחברה גדולה בישראל. עדיפות לדוברי שפות ,אנגלית, צרפתית וגרמנית. מקום העבודה הולנד בחברה רב לאומית העבודה היא בחו"ל חוקית בחברה גדולה שאיננה ישראלית כלל משכורת ממוצעת של 20000 ש"ח נטו בחודש כולל השתתפות בשכר דירה ובמעבר והוצאות טיסה. העבודה כוללת גם טיסות למדינות באסיה כמו יפן סין וסינגפור. עבודה קבועה לתקופה ארוכה מובטח כרטיס טיסה כל 3 חודשים על חשבון החברה עדיפות תנתן לבעלי דרכון זר ,ארופי.

הצעה להסתכל על החיים קצת אחרת|חיבוק

שלום כולם. בתור מובטלת ותיקה בת שלוש גיליתי נקודת מבט שונה להתבונן על החיים. הזמן הרב שעבר עזר לי לעבור תהליכי חיים שאילולי היתי מובטלת כנראה לא היתי מגיעה אליהם. בכל אופן לאחר שהתנדבתי בכמה מסגרות על מנת לא ל"התחרפן", בינהם ניהול פורום מודעות פנימית תחת כותרת רוחני, מצאתי נקודה מענינת... אני כנראה לעולם לא אוכל לקבל את העובדה שיהיה לי בוס על הראש, העצמאות חשובה לי. אני מעונינת להיות אדון או גברת לעצמי. אולי כוון אחר בחיי הקרירה מתאים לי. כמובן שפניתי לתחום אחר בכלל והוא תחום עולם הרוח ועזרה לזולת להרפא מכל התחלואים שהנפש גורמת לגוף כתוצאה מטראומות. הטראומות נוצרו לדוגמא מפטורין אחרי 15 שנות עבודה ואיך מתמודדים עם הענין. בכל אופן הגעתי לתובנה שעלי לאמר תודה על הפטורין ולהמשיך בדרך. אז היום מצאתי את הדרך. גיליתי שאני מאד אוהבת לטפל ולעזור לזולת. גיליתי שיש לי אוזן קשבת ויכולת לנתח מצבים ולספק פתרונות בשניות. גיליתי שאני פשוט מאוהבת בצמחי המרפא ההם של פעם של הסבתות. ופתאום במקרה או לא במקרה מצאתי את חלום חיי. מאמנת גמילה אישית מעישון בעזרת צמחי מרפא-שיטה אנטגרטיבית המטפלת בשלושה היבטים: ההיבט הפסיכולוגי ההיבט הפסיולוגי וכוחו של הרגל. ופתאום אור בעיניים, ופתאום אני מרגישה שוב שווה ופתאום אני שוב שיכת ובעלת ערך לחברה. אני באה לספר כאן סיפור אישי ואולי לסחוף את מי שמרגיש שמוכן להסחף אחרי לעזור לעצמו ולעזור לאחרים להציל את עצמו מרעלים של הסגריות ומנזקי העישון. מדוע לחכות למחלות נלוות לעישון? אפשר לעשות זאת עוד לפני. ומכוון שיש בארץ למעלה ממליון וחצי מעשנים שמתוכם שני שליש רוצים להפסיק לעשן ולא יודעים איך או אולי מתבישים... הגיע הרגע להגיש להם עזרה אז מי שנדלק ונדבק בהתלהבות שלי מוזמן ליצור קשר איתי. פרטים מלאים מופיעים בלוחות. איך משתמשים בלוחות? נו אנשי מחשבים שכמונו... מקישים דבל קליק על המילה לוחות בראש הדף ומחפשים את הנושא: מאמן גמילה אישי מעישון.

saarelazar

New member
דרושים 2 אנימטורים/מתכנתים

לפרוייקט פרטי דרושים 2 אנימטורים/מתכנתים ( המודעה מיועדת לנשים וגברים ) דרישות: 3DS-MAX+CS בניית דמויות/אביזרים/אנימציה/ליפסינג וכו'. לרמת ריאליזם הגבוהה ביותר, PHOTOSHOP FREEHAND/COREL בדיוק לרמת הפיקסל. מתכנת עם ידע ונסיון בתיכנות משחקים DIRECT-X ותיכנות בסביבת אינטרנט למשחקים רבי משתתפים. יתרון גדול למתכנת עם ידע ב 3DS-MAX+CS העבודה היא לבניית פרוייקט ראשוני בתקופה של 2-3 חודשים עם אופציה להמשך עבודה במשרה מלאה בעתיד. מדובר בחברה לתוכנות משחקים הנמצאת בשלבי הקמה ראשוניים העבודה בשלב ראשוני היא עבודה מהבית. תיק עבודות חובה! לפרטים נוספים ניתן לפנות לסער 056-706050 [email protected] נא לא להשאיר הודעות תגובה כאן תודה.

aviboots

New member
טכנולוגיה ישראלית לארה"ב

שלום, אני עוסק בפיתוח טכנולוגיה במשך 11 שנה ומייצג קבוצה אמריקאית המעוניינת למכור מוצרי טכנולוגיה ישראליים בארה"ב. נציג הקבוצה בארה"ב הינו עו"ד ישראלי שלמד, חי בארה"ב כ- 30 שנה ובעל נסיון רב בעולם העסקי. אם יש ברשותכם מוצר טכנולוגי מוכן אשר לדעתכם יהיה לו ביקוש בשוק הטכנולוגי בארה"ב והייתם מעוניינם למכור את הטכנולוגיה אשמח לשמוע פרטים נוספים על הטכנולוגיה ושוק היעד. תודה רבה

שלום אני חדש כאן

שלום אני מחפש שותף להקמת מעבדת מחשבים באזור הדרום הקרוב הוא חייב להיות טכנאי חומרה/תוכנה באזור רחובות גדרה יבנה ואשדוד המעוניינים יפנו ל- [email protected]

99ש י ר ן

New member
עזבו אותכם מהיטק...

דרוש עובד/מנהל לחנות הצלילה בימבטבע. דרוש עובד/מנהל לחנות הצלילה שלנו. הכישורים הדרושים : רישיון צלילה. ניסיון מוכח במכירות. הבנה בסיסית בציוד צלילה. יחסי אנוש מצוינים. קו"ח נא לשלוח במייל : [email protected]

MoRunner

New member
כבר פרסמתי באופנועים ובסאגה

דרושים אנשי מכירות/שיווק - עם רכב/אופנוע נסיון+ידע באינטרנט-חובה למשרד פרסום. קו"ח לפקס 03-6911142

למעלה