דרושים

דרושים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

להפעלת בני נוער, בססגנון משחקי-תפקידים אנשים עם נסיון בהדרכה מוכח. נסיון ארגון של משחקי תפקידים - יתרון הכשרה על חשבון מקום העבודה כסף טוב!

בן כמה אתה? bladkillers??

אני לא יודע אם יש לך מספיק ניסיון במשחקי תפקידים כדי להתאים לדבריו של אושר. לדעתי זה עניין שדרוש להיעשות בידי הותיקים. יו"ר
האחווה השוודית

elanor

New member
הממממממממם...

אני הייתי בקורס מד"צים בכיתה ט´ (ממש מזמן) ולמען האמת לא היה לי ממש זמן לסיים אותו. אבל יצא להיות מדריכה בכמה וכמה פעולות (עזרתי לחברות מד"ציות). :) וגם עשיתי כמה פעולות בב"יס. וגם אתה יודע פחות או יותר מה היכולות שלי במ"ת. נכון? לא משנה! העיקר, אני כאן, אני מעוניינת (בלי קשר לכסף) ואני מתאימה. ואם צריך אותי - צור איתי קשר. אימייל: [email protected] סלולרי: 064-461234 הדס. :)

רוצה להתקבל

שלום, שמי אילן אופיר, אני 16 ועולה לכיתה בשנת הלימוד הקרובה אהיה בכיתה יא ואני מעוניין להתקבל לעבודה הנ"ל. יש לי נסיון הדרכתי וארגוני- אני מדריך בתנועת הצופים ילדים בבית הספר היסודי מזה שנה כבר, ואירגנתי פעילויות שונות במספר מקרים (פעילויות צופיות ובנוסף פעילויות משחקי-תפקידים למשל בכנס ביגור האחרון ארגנתי ערב קהילה מוצלח). האם צאתה צריך עוד פרטים? אילן אופיר.

תוספות

אני משחק 7 שנים משחקי תפקידים על כל סוגיהם ובנוסף יצא לי לשחק בלא מעט משחקים חיים. מס´ הטלפון שלי: 09-8996187 אילן אופיר.

תודה על התגובות + העבודה

תודה על התגובות עדיפות לאנשים לפני גיוס או אחרי צבא. העבודה נראית עתה, לפי החישובים בשלב זה, כהפעלת הקומונארים עצמם, וסיוע בידם להפעיל את הנוער בסניפי התנועה. בני 16~18 יוכלו לסייע גם כן. העבודה לא תתחיל לפני אוקטובר, אך שימו לב שיש צורך בהכשרה שתינתן למתאימים.

למעלה