דרושים

דרושים

למסגרות לקורבנות סחר בבני אדם דרושים: 1. ל"מעגן" – המקלט לקורבנות סחר בנשים (באזור פתח תקווה) דרושה מדריכה התפקיד: היקף משרה של 50%. עבודה בשעות אחר הצהרים עד הבוקר למחרת (כולל לינה במקום). תחילת עבודה מיידית. דרישות: תואר ראשון בחינוך/מדעי החברה והרוח. ניסיון עבודה עם נשים/נערות. ניסיון עבודה עם קורבנות טראומה (רצוי). דוברת השפות רוסית ואנגלית על בוריין (יתרון לשפות נוספות). בעלת יכולת הכלה, יוזמת ואחראית. 2. ל"אטלס" – המקלט לגברים קורבנות עבדות ועבודות כפייה (באזור פת תקווה) דרוש מדריך התפקיד: היקף משרה של 50%. עבודה בשעות אחר הצהרים עד הבוקר למחרת (כולל לינה במקום). תחילת עבודה מיידית. דרישות: תואר ראשון בחינוך/מדעי החברה והרוח. ניסיון עבודה עם מהגרי עבודה (רצוי). ניסיון עבודה עם נפגעי טראומה (רצוי). דובר השפה אנגלית ברמה גבוהה (יתרון לשפות נוספות)!!!. הומאני ומכבד בני אדם באשר הם. 3. לשתי המסגרות דרושים מתורגמנים לשפות: תאילנדית/נפאלית/הינדו/סינית אפשרי במסגרת של עבודה כמדריך/ה; אפשרי על בסיס חד שבועי (בשכר סמלי) •התנדבות של מורים/מדריכים לשפות/אומנות/מוזיקה יתקבלו בברכה. •תרומות של ציוד מחשבים (לבניית חדר אינטרנט עבור השוהים/ות; ציוד מתכלה כמו מגבות/מצעים/כלי מטבח יתקבלו אף הם בברכה. קורות חיים נא לשלוח למייל [email protected]

למוקד סיוע לעובדים זרים דרוש/ה עו"ד בחצי משרה

מהות התפקיד : ייצוג משפטי למהגרים, פליטים ונפגעי סחר בבני אדם בהליכים שונים הקשורים בשמירה על זכויותיהם באופן כללי ובפרט בסוגיות של מעמד, מעצר וגירוש; ייעוץ משפטי לעמותה בנושאים לעיל; הגשת עתירות וערעורים מנהליים; ייצוג בפני גופים ממשלתיים וליווי נפגעי עבירה; ניסוח מסמכי מדיניות והצעות חוק בשיתוף עם ארגונים נוספים; פגישות עם מקבלי החלטות והשתתפות בישיבות ועדות כנסת; משרדנו מצויים בתל אביב, אך תתקיימנה נסיעות ברחבי הארץ לשם ביקורים במתקני כליאה ופגישות בכנסת ובמשרדי ממשלה. היקף :חצי משרה. תחילת העבודה: מיידית. דרישות התפקיד: מחויבות גבוהה לזכויות אדם; יכולת משפטית גבוהה מוכחת; יכולת ביטוי גבוהה בעל פה ובכתב; עבודה בצוות; עבודה עם נפגעי עבירה; אנגלית ברמה טובה (שפות נוספות – יתרון); ניסיון בתחום – יתרון; קורות חיים יש להעביר בהקדם לכתובות הבאות: [email protected] [email protected] על מנת לקרוא עוד על פעילותנו ניתן להכנס לאתר www.hotline.org.il

roniway1

New member
אני מכיר עורכי דין

אבל עורכי דין שמוכנים לסייע לעבריינים בלתי חוקיים אני לא מכיר

למה ולמי ההודעה הזה טורמת בכלל

אם אין לך מה להגיד, אז אל תגיד. אגב לכול אחד יש זכות יצוג בבית המשפט זה מה שנקרה שוויון לפני החוק.

roniway1

New member
פסטיבל העבריינות הזה חייב להיפסק

ביחידת "עוז" בכלל לא צריכים לתת לאף אחד דין וחשבון. אני אפילו הייתי מעניק להם סמכויות נרחבות מאוד. ובשוהים הבלתי חוקיים צריך לטפל כמו בארצות הברית: לעצור , לכלוא יחד עם הילדים בתא מעצר עד שמתפנה מקום בטיסה לארת המוצא של ההורים , ואז להעלות על המטוס לכיוון אחד - חזרה לארץ המוצא.

לחזור אל עצמי

שוב ושוב. הם עוצרים אותם ומביאים עובדים חדשים. תסביר לי מה הרעיון אזוב את המוסר, זה פשוט אידיוטי.

למעלה