דרושים

tsahino1

New member
מחפש מאמן אישי לפיתוח גוף מאיזור גדרה.

יש המלצות??

lironron21

New member
מחפשת מאמן/ת כושר

מחפשת מאמן/ת כושר אישי מלא מרץ ועם סבלנות רבה, גרה בפ"ת.

arad700

New member
אימון אישי

שלחתי לך מסר בתיבה האישית . שבת שלום

arad700

New member
עבור האבא הדואג

אהלן שלחתי לך הודעה אישית במסר האישי שלך , פתח ונמשיך משם . ארד

oridoron77

New member
אם אתה מחפש תשובה כדי שתתן יותר פרטים כמו:

1. אזור 2. גיל המתאמנת 3. כל דבר אחד שאתה רואה לנכון אורי

oridoron77

New member
היי לירון

העצה שאני יכול לתת היא לדפדף בדפי הפורום, ולהתרשם מאנשי המקצוע שנמצאים כאן (פשוט תראי למי את הכי מתחברת). יש לך אפשרות לפנות אליהם במסר פרטי:) אורי

oridoron77

New member
עצה

דףדף בדפי הפורום, והתרשם מאנשי המקצוע שנמצאים כאן. תמיד אפשר לשלוח מסר פרטי. אורי

gk100

New member
מחפש מאמן כושר אישי עם נסיון

שלום, נגמרו החגים ,נגמרו התירוצים מחפש מאמן או מאמנת כושר אישי לשם כניסה לכושר והורדת משקל מחפש עם נסיון בלבד . אזור ת"א

oridoron77

New member
../images/Emo26.gif

העצה שאני יכול לתת היא לדפדף בדפי הפורום, ולהתרשם מאנשי המקצוע שנמצאים כאן ולהתרשם. יש לך אפשרות לפנות אליהם במסר פרטי. אורי

diklaks

New member
מחפשת מאמן\ת כושר בבאר שבע

בעלת כושר נמוך מאוד מאוד (מאוד) ובעלת עודף משקל גדול, מעוניינת לרדת במשקל ולהכנס לכושר. תודה וחג שמח.

מחפש מאמן כושר ../images/Emo92.gif

שלום, אני מחפש מאמן כושר, באיזור ת"א. הכוונה לאימון, אבל לא בחדר כושר. חיפשתי בגוגל ומצאתי כל מיני חברות שעוסקות בתחום הזה, כמו עלית פיטנס ויש עוד הרבה. האם יש פה מדריך שאתם ממליצים עליו? כדאי לפנות לחברות האלה? מה העלויות לאימון כושר ולבניית תוכנית מסודרת? איך זה עובד בכלל? תודה מראש

oridoron77

New member
תשובה

1. אין דרך לדעת לגבי טיב המדריכים בחברות השונות. הדרך הכי טובה היא לברר, התקשר לאחת מהחברות האלה ונסה לקבל כמה שיותר פרטים. 2. יש פה יותר ממדריך אחד שהייתי ממליץ עליו, ולכן אני ממליץ לגולשים שכן באים למצוא מאמן מהפורום, לעשות את הדבר הבא: חיפוש בתגובות של ההמאמנים המגיבים כאן, בעמודים האחרונים של הפורום, יתנו אינדקציה טובה לגבי רמת המקצועיות של המאמן, ידע וצורת התייחסות שלו. ישנה מערכת מסרים שבה ניתן לפנות בצורה אישית. 3. העלויות לאימון אישי (במקרה שלך זה נעשה בבית) הם באיזור ה120-250 שקלים. 4. איך זה עובד? לכל מאמן יש דרך משלו, אבל לרוב זה מתבסס על פגישה חד שבועית או יותר. בכיף אורי

למעלה