דרושים!!

LaMbChOpS

New member
דרושים!!

רשימת כל הסרטים שאורלנדו שיחק/ישחק בהם. למעוניינות, רשימה מלאה של כל סרטי ג'וני...

Galadriel 3000

New member
מממ... בוא נראה...

(למרות שאני לא בטוחה שאני יודעת את כולם) black hawk down רציחות במידסומר- יום הדין (תפקיד אורח בסדרה) wilde(שורה אחת) שר הטבעות- *אחוות הטבעת *שני הצריחים *שיבת המלך the calcium kid pirates of the caribbean troy נד קלי ההוא שהוא מגן על ירושלים ויש הרבה באופק... אם כי אלה כל הידועים (עד כמה שזכור לי)

Galadriel 3000

New member
אה ואיזה סנילית אני!!!!!!!!!!

כנראה שיהיה גם אחד עם ג'סטין (טימברלייק) ואורלנדו(ממש לא בקרוב) בשם closing the ring. ועכשיו מורן הולכת לחתוך אותי על ששכחתי את זה...

סרטי ג'וני../images/Emo26.gif

שינאה ותעוב בלאס וגאס היו זמנים במקסיקו שודדי הקריבים המספריים של אדואר שוקול אשת האסטרונאוט 90 דקות לרצח איש מת עיר הרפאים ובפרק אחד של: "המלון"

SShiRaS

New member
כל סרטי ג'וני..

מה שאמרת זה אפילו לא שליש.. וזה פחד ותיעוב בלאס וגאס.. אניוואי בקרוב יהיה חלון סודי גן סודי עפ"י ספר של סטיבן קינג [הסופר המדהיםםם] שג'וני יככב בו, ובקרוב יצא גם Neverland בו ג'וני מספר את סיפור פיטר פן.. הנה הרשימה המלאה של הסרטים שלו שכבר יצאו Once Upon a Time in Mexico (2003) היו זמנים במכסיקו Pirates of the Caribbean: The Curse of The Black Pearl (2003) שודדי הקאריביים Lost in La Mancha (2002) אבודים בלה מנצ'ה From Hell (2001) ממעמקי הגיהינום Blow (2001) שאיפות Chocolat (2000) שוקולד Before Night Falls (2000) לפני שהלילה יורד The Man Who Cried (2000) האיש שבכה Sleepy Hollow (1999) סליפי הולו The Ninth Gate (1999) השער התשיעי The Source (1999) המקור The Astronaut's Wife (1999) אשת האסטרונאוט LA Without A Map (1999) לוס אנג'לס בלי מפה Fear & Loathing in Las Vegas (1998) פחד ותיעוב בלאס וגאס The Brave (1997) האמיץ Donnie Brasco (1997) דוני בראסקו Cannes Man (1997) Dead Man (1996) איש מת Nick of Time (1995) 90 דקות לרצח Don Juan deMarco (1995) דון חואן דה מרקו Ed Wood (1994) אד ווד What's Eating Gilbert Grape (1993) מה עובר על גילברט? Benny & Joon (1993) בני וג'ון Arizona Dream (1993) חלום אריזונה Freddy's Dead: The Final Nightmare (cameo role 1991) סיוט ברחוב אלם: הסיוט האחרון Edward Scissorhands (1990) Cry-Baby (1990) 21 Jump Street (tv series 1987-1990) הסדרה המצליחה: רחוב ג'אמפ 21 Slow Burn (tv movie 1986) שריפה איטית Platoon (1986) פלאטון Private Resort (1985) A Nightmare on Elm Street (1984) סיוט ברחוב אלם

SShiRaS

New member
וופס

שכחתי חלק מהתרגומים.. הו וול.. Edward Scissorhands המספריים של אדוארד Cry-Baby קריי בייבי וכו'. נבר מיינד.. ג'וני מושלם ג'וני שולת ג'וני איז מיין.

מרי בל

New member
משולמת כתמיד ^*^

שירההההה טוב שחזרת כי אני כמעט השתגעתי בלעדייך *_* אז כה את משולמת כתמיד לא השתנית:} וג'וני עדיין רולז (אבל לא יותר מאורלנדו) חיח והיום אני וחברה שלי ציירנו על קיירה נייטלי ועשינו ממנה גותית והמורה שלי התחרמנה מהתמונות של אורלנדו *_* (הוא עושה את זה גם לנשים בגילה?) בכולופן לאב יו מואההההההה

SShiRaS

New member
חחח

את משולמת הרבה הרבה יותר [כמה אפשר?! אני כבר באוברדראפט] וג'וני עדיין מושלם.. איי נואו.. הוא תמיד יהיה ^_^ והממ גמאני התגעגעתי המונים וזהו עכשיו כבר לא מן הסתם.. אז תזיזי את התחת וקאצ' אפ וויט' מי. :)

למעלה