דרושים

q w e r t y1

New member
דרוש שותף למכירות בירידים

אני מובטל הייטק כבר שנה והחלטתי לעשות משהו כדי לפחות לאפשר תזרים מזומנים מינימלי. אני מקבל מוצרי טקסטיל במחירי מציאה והייתי מעוניין לנסות ולמכור אותם באמצעות הירידים השונים. מדובר במגבות, כלי מיטה וכדומה. אני מחפש שותף שימכור (יחד איתי) את המוצרים בירידים, בעל רכב מסחרי (לי אין רכב) וביחד נתחלק ברווחים (אחוזים מהמכירות). בעתיד קיימת אפשרות למכירת מוצרים נוספים באמצעות הירידים. אין צורך בהשקעה כספית (אלא רק את ההוצאות המינימליות של שכירת הדוכן וכו'). את הסחורה אנחנו נקבל בקונסיגנציה, כך שהתשלום לספק יעשה בגמר היריד על פי המכירות בפועל, בניכוי הרווח שלנו.

g i g a b y t e

New member
דרוש מתכנת מעולה לפרוייקט.

דרוש מתכנת מעולה לפרוייקט. תתכן העסקה בחברה לאחר תום הפרוייקט. יבדקו רק מועמדים אשר ישלחו בנוסף לקורות החיים גם המלצות. מצטערים, רק מועמדים מתאימים יענו. נא לשלוח ק"ח עם המלצות לכתובת הבאה: [email protected]

zolav

New member
דרוש מתכנת/מנתח מערכות

לגמר פיתוח של קונספט שיווקי חדשני, לשיווק מוצר בעל פוטנציאל שוק גדול, דרוש על בסיס % מהפרוייקט מנתח מערכות שהוא גם מפתח (תוכניתן). [email protected]

Fighting Nir

New member
חברת MobileAccess מגייסת עובדים

התפקידים הנדרשים: 1. מנהל/ת מערכות מידע – הכרת מערכות PDM ו- ERP. 2. מהנדס/ת RF למחלקת הפיתוח 3. איש תוכנה בכיר 4. טכנאי/ת זמני/ת למחלקת בד"ס 5. עובד/ת QC למשרה זמנית. בעלי ניסיון בהי-טק ק. חיים לפקס: 08-9183899 בהצלחה

ofek10

New member
מחפש שותף להקמת פורטל ים המלח

אני מעוניין להקים פורטל שיעסוק בים המלח. דרכו אפשר יהיה להזמין חדרים בבתי-מלון,מידע על ספא ומסעדות... בקיצור, מידע נרחב על ים המלח. לפורטל יהיה פורטל משנה שיעסוק רק בספא. אני מחפש שותף בעל קשרים בבתי המלון ובעסקים בסביבה שמכיר את התחום. נתחלק בהכנסות וההוצאות שווה שווה. אני אהיה אחראי על האתר והוא על הקשר עם העסקים [email protected] רם

עִנבל

New member
בא לך לקנות לי משהו בפיצוציה?

לא משנה מה, מתוק, מלוח, אכיל, לא אכיל... רק תקנה, אני אסתדר עם מה שיש
ובקיצור - איזה מתכנת אתה מחפש?

Fighting Nir

New member
שאלו אם אני מתווך או עובד

אז כדי שהתמונה תתבהר - אני עובד בחברה. וחשוב לאפשר גם לכם להתעדכן במישרות חמות.
בהצלחה

thedrs

New member
תוכנה - איזור באר שבע - HYPERROLL

HyperRoll is a growing Silicon Valley technology company at the forefront of the database acceleration market. The company boasts a sizeable base of marquee-named Global 1000 clients, mature technology, and some of the Valley's top investors. The R&D office is located in Omer, Israel. We are looking for programmers in the following positions: 1. Programmers for the Engine development team Requirements: Profound understanding and knowledge of C++ and OOD, OOP technologies and operating system primitives (such as memory management, I/O management etc …). Experience with: Multithreaded, TCP/IP, IPC. Advantage: Knowledge of Operating Systems : Sun Solaris, HP-UX, AIX, True64 and Windows. Experience with Algorithms design and development. 2. Programmers for the GUI & Client development team Requirements: Knowledge & Experience with C++. Experience with: C++ GUI design and development or/and experience working with third party API’s. Advantage: Knowledge of QT environment, Network concepts (sockets) and Databases. 3. Programmers to the Integration team Requirements: Knowledge of C++ and Java. Ability to work with third party API’s. Ability for rapid learning of new systems. Operation Systems: Sun Solaris, HP-UX, AIX, True64 and Windows. Knowledge in DBMS (ORACLE, SQL Server, and DB2) and OLAP systems (ORACLE Express Server, Hyperion, and Cognos) is an advantage. For more information about the company, see www.hyperroll.com. Send your resumes to the: E-mail: [email protected]

למעלה