דרושים...

דרושים...

לסניף אנוש ברמת השרון רכז/ת למועדון החברתי התפקיד כולל ניהול מסגרת טיפולית-שיקומית, הדרכה לצוותים ופעילות קהילתית נרחבת קורות חיים ניתן לשלוח לפקס 03-5407480 עבור גלית וינברג לסניף אנוש כפר סבא עובדת משפחות למילוי מקום בהיקף של 1/4 משרה התפקיד כולל ייעוץ פרטני למשפחות והנחיית קבוצת הורים. דרוש ניסיון בעבודה טיפולית לפרטים נוספים נא לפנות לנועה ארסט בטלפון: 09-7679237 052-2566002 דרושים לסניף פתח תקווה דרוש/ה עו"ס לדיור מוגן עדיפות לבעלי ניסיון בבריאות הנפש יחסי אנוש מעולים לליווי נפגעי נפש בדיור המוגן קורות חיים לשלוח בפקס 03-5400474 או באמצעות דואר אלקטרוני [email protected] לציין עבור ליליאן רייף ניתן ליצור קשר טלפוני במס' 054-5228002

ixmix

New member
לדעתי אלה משרות לא שוות.

בזמנו הייתי בראיון כמדריך. ההתרשמות שלי אז הייתה שהעבודה קשה, המשכורות מצחיקות, ויש פטנטים להפוך את העבודה לממש לא כדאית (1/4 משרה?!? זה אומר שהוא בא ליום אחד בלבד?). אני תקווה כי הדברים השתנו מאז, אבל לאור מצב השוק והודעתך (1/4 משרה?!?) אני סקפטי.

תגובה..

עבודה של מדריך אינה זהה לעבודה של עו"ס. רבע משרה זה לא יום עבודה אחד, יש צורך לתת 12 שעות שבועיות. וצריך להתחיל מאיפשהו... כל העו"סים זועקים לעבודה, אבל על פי הנראה הבררנות היא כה גבוהה..

ixmix

New member
בואי נדבר כסף.

12 שעות שבועיות (זה אומר שמשרה אצלכם היא 48 שעות שבועיות, כן?). לכמה כסף זה מיתרגם בערך? כי אם את מדברת על יומיים עבודה בעבור פחות מ 2000 ש"ח לחודש - לא שווה. וזה לא קשור לבררנות - זה קשור לתשלום חשבונות - עו"ס שעובד 5 ימים, לפי החישוב שנתתי - יגיע ל 5 ברוטו. זה המינימום להחזיק משפחה (5 ברוטו כמשכורת ראשית) - וגם זה די קשה. אני עשיתי את זה, וכמעט נשברתי. היום המצב קצת יותר טוב. קצת.

למעלה