דרושים

• פותח הנושא 3dba
  • פורסם בתאריך

3dba

New member
דרושים

זה פעם ראשונה מזה הרבה זמן שראיתי מודעת דרושים עם כותרת אנימטור . אני לא זוכר את הטלפון אבל שם החמרה היא פרימוס עיצוב והדמיה דרוש אנימטור עם נסיון ב-max after effect אז שיהיה בהצלחה

eldarinn

New member
תודה על האינפורמציה,

אתה מוזמן "להדביק" מודעה ב"לוחות הפורום"

3dba

New member
האמת

היא שלא בדקתי את החברה הזאת למרות שדיברתי עם אחד האנימטורים שלהם (אולי אפילו הראשי)והוא שאל אותי איך בונים טקסט תלת מימד במקס ...אז ..טוב זה לגבי החברה .דבר שני אין לי ספק שעם המצב שוק היום מעסיקים בתחום ירשו לעצמם להציע משכורת של כלב ולעבוד כמו חמור . מה שהיה תמיד אבל לצערי בימים אלו רק מתחזק. אבל למי שאין ניסיון מספיק תמיד עדיף לעבוד תכלס במקצוע ומקסימום בשעות הערב להשלים הכנסה בכל צורה אחרת.לא כולם זוכים לעסוק במקצוע שקמים אליו בכיף בבוקר. לא לשכוח שלעבוד במקצוע הזה זה זכות שלא ניתנת לכל אחד,אז יאללה תהנו מהחיים.

SCaToPHaG

New member
למה סתם לדבר שטויות?!

למה סתם לזרוק מילים לאויר? אתה כנראה ממש לא מכיר את התעשיה ואין לך שמץ של מושג על מה אתה מדבר. למי שלא יודע, פרימוס היא מהמובילות בארץ בתחום, ונחשבת הטובה ביותר כשזה מגיע לעיצוב. (כן, גם בתלת יש עיצוב, ומושגים כמו קומפוזיציה וצבעים תופסים גם פה. ורטקסים ומנועי רינדור זה לא הכל...) וזה נחשב כבוד גדול לעבוד במקום שכזה. בין השאר הם עשו את המעברים הצבעוניים והמקסימים בערוץ 6. אז לפעם הבאה תשנן: סייג לחוכמה שתיקה.

idan3d

New member
במו שאני יודע...

לא עובדים שם טירונים... הם עובדים כמעט רק עם הטלויזיה ועשו פתיחים בין השאר לתוכנית של גיא פינס והכספת וכו´. אני אישית מוכן לעבוד שם בשביל 1.90 רק בשביל הנסיון...

3dba

New member
ובדיוק בגלל זה...

שאנימטורים מוכנים לרדת לזנות משלמים כך . ודרך אגב הפתיחים של הטלויזיה ,מעשית זה עבודת התלת מימד הכי קלה שיש ,flying logo זה ההתחלה של כל תלת מימד.

למעלה