דרוש אנימטור מקס לחברתינו.

visual3d

New member
דרוש אנימטור מקס לחברתינו.

דרוש אנימטור 3DSMAX עם נסיון , יתרון לבעלי שליטה באפטר \ פרמייר. תמונות JPG ניתן לשלוח למייל: [email protected] בצירוף טלפון להתקשרות.

כרמל 1

New member
נצל"ש שאלה במאיה

איך אני משנה כפתור קיצור? לדוגמא להחליף את הכפתור האמצעי המשמש לגרירה לכפתו אחר. תודה.

Maxshuk

New member
חחח שאלה

איך בדיוק אתם אמורים להתרשם מיכולתי בתור אנימטור אם אני שולח תמונות jpg? :)

ALIO

New member
מה קרה שאתם כל הזמן מחדשים את ...

החיפוש שלכם לאנימטורים? מה קרה? המ בטח מתחלפים אצלכם כל הזמן! ומה הסיבה? אולי הגיע הזמן לשינוי גישה מצידכם, ושתהיו יותר רציניים! עד אז, אני לא מתמודד.

Momintic

New member
נכון !

כדי שתתחילו להתיחס ברצינות למועמדים .מאוד משפיל להגיע לראיון עבודה ולגלות חוסר התעניינות ,עדישות, חוסר עניין ומקצועיות. תבחרו אנשים לפי עבודות וידע !!!

visual3d

New member
ל ALIO היקר ,

הי לך , לשאלתך , "מה קרה שאתם ..." סך הכל חדשות טובות אצלינו, אנחנו גודלים לחמישה אנימטורים. צר לי שלא יכולנו לקבל אותך לעבודה. אתה כמובן יודע שאנחנו עובדים על MAX ולא סינימה 4D בכל אופן , חידשנו גם את האתר (עם אתה ממש מעוניין מסוקרן..) www.visual3d.co.il יש שם עיגולים .. ואפשר ללחוץ עליהם. בהצלחה לכולם!

TomerEp

New member
עבודות נחמדות

רמת המצגת, אבל סה"כ זה מה שצריך בשביל שהלקוחות יפלו מהכיסא, אז כל הכבוד ובהצלחה בעתיד visual 3d.

Maxshuk

New member
אתר מעצבן-אנימציות יפות

האתר מטרף, ממתי עושים אתר עם סרטונים בפלאש?!? \: יש שם כמה אנימציות ממש יפות ועוד כמה אנימציות שלא הייתי גאה כל כך להציג

idankin

New member
עצה ידידותית...

לא לשכוח להתעקש על שמירת דיסקרטיות...זה לא כ"כ ברור אצלהם שם....

למעלה