דרוש באסיסט ללהקה באיזור ת"א,רמת גן "מרכז"...

rocker man

New member
דרוש באסיסט ללהקה באיזור ת"א,רמת גן "מרכז"...

שלום לכולם ....קוראים לי בן , אני בן ואני בן 13 חח..... אני מנגן פסנתר מעלה מ-8 שנים בקונזבטוריון ( בית הספר גבוהה ביותר למוזיקה ) (ואני ממשיך), למדתי בערך שנה וחצי סקסופון (אני כבר לא מנגן ) , 3 שנים תאורייה ( ואני ממשיך ) ,אני מתופף כמה שנים (וממשיך) ואף חושב ללכת לפיתוח קול ...... כן .. כן ... אני יודע שתם חושבים שאני משוגע ואיך הספקתי את כל זה ... אז ככה ... מגיל 5 התחלתי ללמוד פסנתר ( אבל אצל מורה פרטית כי הייתי צעיר מידיי כדי להיכנס לבית הספר "קונזבטוריון") ושנתיים לאחר מכן (הייתי בן 7) הייתי מספיק גדול כדיי להירשם ל"קונזבטוריון" ונרשמתי .מגיל 10 התחלתי ללמוד תאורייה וגם ניסיתי בנוסף לתאורייה ולפסנתר להתנסות בסקסופון . בערך שנה וחצי אחרי הפסקתי אם הסקסופון כי לא כל כך אהבתי אותו ,והמשכתי בתאורייה ובפסנתר .... עוד פעם שנה וחצי אחרי זה היום ..... :):):):) תחשבו ....לפי מה שכתבתי זה יוצא שניגנתי .................. שנה וחצי סקסופון ....... 8 שנים פסנתר ......... ו3 שנים תאורייה .......................................... בקיצור אני רוצה להקים להקה שהתפקיד הראשי שלי שם הוא מתופף למרות שאני גם שר ומנגן פסנתר , יש לנו כבר גיטריסת ענק !!!! 5 שנות תאורייה , 4 שנות קלרינט , וזמר ענק .... ((הזמר הכי טוב בבית הספר "בליך" (במגמת כיתות ט'). יש לי בבית חדר חזרות מקצועי אטום עוד .... פרטי שלי אין צורך בתשלום .... כי הוא שלנו ....!!! אני גר בתל אביב מרכז והגיטריסת והזמר באים מרמת גן הם בני 15 ואני בן 13 ....אשמח אם יש באסיסטים שיצרו קשר ידברו איתי ((אין צורך לפחד מזה אם אתם צעירים מאיתנו, אנחנו גם מקבלים נגנים צעירים ((העיקר שהם יודעים לנגן )))) בבקשה צרו קשר ... בן -0545533116 תודה רבה !!!!! תודה רבה !!!

למעלה