דרוש גיבור גבר גבר כמו של פעם יש במלאי ?
ה החיים זה לא פיקניק10 New member 7/4/15 #6 לדעתי מירי קרי פרשה הקול שלה הפך לצרוד והכריזה על פרישה , מה שגם בפעם האחרונה היא זייפה במילים מול המון צופים ...היית זמרת ענקית
לדעתי מירי קרי פרשה הקול שלה הפך לצרוד והכריזה על פרישה , מה שגם בפעם האחרונה היא זייפה במילים מול המון צופים ...היית זמרת ענקית
א אשי 1 האחת New member 8/4/15 #8 אמרתי כבר גיבור גבר של פעם מישהו שלא פגשתי עד היום אני בעצמי לא יודעת חחח
D Drifter2 New member 9/4/15 #9 גבר גבר של פעם שעבד בעבודות גפיים ? , אם גבר גבר שרירן ? או גבר גבר באופי ?
א אשי 1 האחת New member 9/4/15 #10 ממש לא מראה בעיקר אופי אם יהי ה גם מראה זה רק בונוס לרוב כל המנופחים למינהים הם סתם פוזה כמו בלון ריק יש לנו בעבודה מלא חתיכים כאלה אני לא נמשכת רק למראה זה לא עושה לי את זה
ממש לא מראה בעיקר אופי אם יהי ה גם מראה זה רק בונוס לרוב כל המנופחים למינהים הם סתם פוזה כמו בלון ריק יש לנו בעבודה מלא חתיכים כאלה אני לא נמשכת רק למראה זה לא עושה לי את זה
D Drifter2 New member 9/4/15 #11 היופי בעיני המתבונן אני די מסכים איתך , לצערי כבר מאוד קשה לפגוש במישהו שאפשר לומר עליו יש לו מילה של גבר ...
היופי בעיני המתבונן אני די מסכים איתך , לצערי כבר מאוד קשה לפגוש במישהו שאפשר לומר עליו יש לו מילה של גבר ...
א אשי 1 האחת New member 9/4/15 #12 כן ... נדיר אחד עם ערכים ולא בכאילו וסיסמאות .... מישהו שבמבחן האמת יודעים מי הוא ולא שקר מהלך ימים יגידו אם יש עוד אנשים כאלה
כן ... נדיר אחד עם ערכים ולא בכאילו וסיסמאות .... מישהו שבמבחן האמת יודעים מי הוא ולא שקר מהלך ימים יגידו אם יש עוד אנשים כאלה