דרוש גיוון

דרוש גיוון

טוב, אז הציפורניים שלי מורדות בי ומאז שקיצרתי את כולן לפני שבועיים (ארבע נשברו לבד וידעתי שעם שבוע העבודה הפיזית המטורף שהיה לי זה רק עניין של זמן עד שהשאר גם יישברו, אז כבר קיצרתי את כולן וזהו) הן פשוט מסרבות לצמוח נורמלי. הן גדלות ממש ממש לאט, ולי נשאר רק לטפל בהן ולהתחנן בפניהן שיצמחו כבר. אני חסידה גדולה של לק כהה על ציפורניים קצרות (קשה לי ללכת בלי לק, מרגישה כמעט ערומה) אבל קצת נמאס לי לחרוש על הכחול הכהה שלי... וכל דבר אחר נראה לי לא מתאים. בקיצור, מבקשת המלצות לגיוונים מעניינים בצבעים לציפורניים קצרות.

G r o k e

New member
היי! ../images/Emo13.gif

(עושים הכל חוץ מלהקשיב למרצה) תסתכלי על ציפורניים קצרות כאל יתרון. לי יש ציפורניים באורך סנטימטר שאני אובססיבית אליהן ומפחדת לקצר רק בגלל שאני כל כך משקיעה. אבל נחסכים ממני הרבה דברים פרקטיים של היום-יום. ציפורניים קצרות- פרקטיות! ולגבי שאלתך... את יכולה לחפש אצל אורלי נגיד יש גליטרים כהים, יש מאטים כהים. ההמלצות האישיות שלי > Orly - meet me under the mistletoe > גליטר ירוק מהמם. Orly- enchanted forest > ירוק בקבוק כהה וקרמי, מהמם. לשיק יש בורדואים כהים ומהממים. את יכולה לנסות שחור ומעליו אפקט של נוצצים כלשהו. יש סגול מטאלי דיי חדש לשיק, גם כן יפייפה.

צונית

New member
מנסה לעזור ../images/Emo140.gif

בתור אחת שגם מחפשת גיוון לאחרונה, החלטתי שהגיע הזמן לעשות דוגמאות על הציפורניים. מסכימה גם עם עניין הגליטרים שהוצע לך מעליי, חולה על גליטרים והם בהחלט מספקים הרבה גיוון. גם חושבת שאולי את יכולה לקנות "אפקט" כלשהו, במיוחד אם את חסידה של לקים כהים, אפקטים נראים מדהים על לקים כהים! אז לCND יש, ואני לאחרונה רכשתי אחד של NUBAR מאיביי. אבל חזרה לדוגמאות, חרשתי במהלך השבת את יו טיוב וראיתי מלא דוגמאות ממש יפות ומגניבות שאפשר לעשות על הציפורניים. באמצעות שני לקים אפשר לעשות הרבה דברים מגניבים, החל מצורת זברה ועד להדפס נמר, מעויינים, פסים וכו' וכו'. נקודות זה ממש קל, אפשר גם WATER MARBELING. ואני לא יודעת איזה גוונים כבר יש לך אז קצת קשה להמליץ, אבל נראה לי שהגוונים האחרונים של שיק די מגניבים, שחור עם נצנצים, סגול כהה וכו'. וגם שווה לקפוץ לסופר פארם בתקופת מבצעים, לאחרונה היה קרליין ב8 ש"ח וג'ייד ב10. אפשר להצטייד להרבה זמן

נופ ר

New member
לדעתי מזעזע חחחח

אם כ יש בדף הזה כמה סרטונים מעניינים

עינב ג ל

New member
אולי...

נתחיל מזה שאני מאוד אוהבת סגולים כהים, בורדו, וגם שחורים עם ברק/נצנצים צבעוניים - למשל יש ללוראל סדרה כזו. מעבר לזה - על כל לק אפשר לשים טופ-מאט או איזה שימר/גליטר עם בסיס שקוף. אם לא - או אם משעמם לך - תוסיפי פס דק של צייר עם נצנצים בצבע כסף (או כל צבע אחר), דמוי פרנץ'. בשביל פס דק לא צריך ציפורן ארוכה.

למעלה