דרוש דבק אפוקסי

white raven

New member
דרוש דבק אפוקסי

לתיקון לב שבור זהו, הבנתי שבתכלס אין יותר מדי מה להיפגע ולאכול את הלב בגלל מה שהיה והגיע הזמן ללמוד מהעבר הכואב, להרים ראש מחדש ולהמשיך קדימה. אך פה צצה לה הבעיה שקל לדבר או במקרה הזה לכתוב אבל הישום הוא קשה מאוד כי תמיד נזכרים והפצע נפתח מחדש והרגעים הכי מאושרים שהיו הופכים להיות הכי כואבים... אז מה עכשיו? איך יוצאים מהבוץ הזה? אחרי הכל אי אפשר פשוט למחוק... שכואב לי יש לי את מליסה למליסה גוף מושלם שחור וצוואר ענוג ושנינו מבלים ימים ולילות ביצירה קסומה ומרגשת מליסה לעולם לא תבגוד ולא תגיד לא ותמיד יהיה לה זמן בשבילי ולמרות שהיא מבוגרת כבר תמיד אני מוצא נחמה שהיא בחיקי... מליסה כמו שכבר הבנתם היא לא אדם זו הגיטרה האהובה שלי שכל פעם אני מרגיש רע היא מספקת את החברה הנחוצה. ובינתיים כותב ומלחין ומי יודע אולי יום אחד כאב העבר יהפוך לקלסיקה... סוף

white raven

New member
כאב ראש

מהסוג הפחות סימפטי... חוץ מזה שקובי (כן זה מפה) שר את דמעה של גבר אתה חייב להרגיש יותר טוב ולו רק כדי שהוא יחדול...

liontamer

New member
אחי היקר

נמנעתי מלהגיב כבר הרבה זמן על כל ההצהרות כואב לי לראות אותך במצב כואב כי זה לא מגיע לך וכי לא הבנת איך אתה מכניס את הראש הבריא והנהדר שלך למיטה החולה הזו אני רק מקווה שעכשיו תדע להתרכז בדברים שכן חשובים בחיים האלה באנשים שכן אוהבים אותך וכן שווים את המאמצים באנשים שנסעו 420 ק"מ עד אליך, כדי לראות אותך כדי לעשות לך טוב בלב היה כל כך טוב בראשון שני, החברים שלנו שבאו שאנחנו כל כך אוהבים ישבנו ניגנו צחקנו תדע במה כן להשקיע תדע לבחור רק את הטוב ביותר תדע שעוד יש בחורות שכן שווה להשקיע בהן,ואל תתן למה שפגעו בך להשפיע על איך שאתה עם אחרים אוהב המון לאון זה מהממ"ד לידך

Zoharrr

New member
אוי מותק!

יהיה בסדר בסוף:) ובינתיים קבל חיבוק ממרחקים....

llika

New member
יש לגיטרה שלך שם ?! ../images/Emo5.gif

אתה מתאר אותה באכפתיות רבה
וכן, עשה רושם שאתה מדבר על בת אדם עד שהגעתי לסוף......

white raven

New member
תודה

ללאון מהממד ליד ולזוהר על החיבוק וללייקה גיטרה בלי שם היא גיטרה בלי אישיות...

למעלה