דרוש די ג'יי

ליטל2306

New member
דרוש די ג'יי

אני מחפשת די ג'יי המעוניין להתנסות בתחום. אני עורכת מסיבה בעוד שבועיים (תאריך גמיש) ל 100 איש וזקוקה לדי ג'יי (ללא תשלום) - עבור פרקטיקום!! במידה והמסיבה תרוץ נפתח ליין מסיבות בתשלום.. לכל המעוניין/ ת נא ליצור קשר עם ליטל 0524-718720

Dj Sky

New member
ליטל

למה נראה לך שתקליטן יבוא עם ציוד ועם עוזר ויתקלט לך בחינם ? היום בישראל אין בחינם ובמידה ויתקלקל לו משהו בציוד מי ישלם את הנזק ?

JustThomas

New member
רוב התקליטנים יוצאים מהבית

עם ביטוח על הציוד. יש כאלו שיסכימו לתקלט בחינם (דיג'ייס מתחילים, למשהל) אם זה יהיה סטארטר למסיבות אחרות (שכן יהיו בתשלום) ולמוניטין.

Dj Sky

New member
שוב השאלה

למה לתקלט בחינם ? פעם ראיתם אינסטלטור פותח סטימה בחינם ? או צבעי צובע בתים בחינם ?

Dj Sky

New member
אני לא מבין

למה מנצלים את התקליטנים גם אם הם חדשים ורוצים שהם יעבדו בחינם אין פה היגיון בשביל פירסום לא משתלם לתקלט בכסף שהוא יכול לעשות עם אותה מסיבה הוא יכול לפרסם איפה שיבוא לו שלא יפילו אותכם בזה עלק פירסום יעשה לכם שם

epsilon1

New member
אולי עכשיו תבין

"אם זה יהיה סטארטר למסיבות אחרות (שכן יהיו בתשלום) "

Dj Sky

New member
סטארט או לא סטארט

אין כזה דבר בחינם מישהו יכול להבטיח לך שאחרי שתעשה את הארוע הזה באמת תקבל עבודה ? מילא תשלמו סכום סימלי שיכסה את ההוצאות המינימליות כמו דלק זמן ועובד לא דיברתי על אלפים אבל אף אחד לא אוהב להיות פרייאר של אף אחד

epsilon1

New member
אתה לא מבין עדיין..

מתחילים יעדיפו פעם אחת ללא תשלום תמורת סיכוי לעבודה בתשלום בעתיד מאשר להמשיך לחפש בלי סוף מקום שישכיר אותם על ההתחלה בתור קבוע. צריך להתפשר, ולפעמים זה משתלם ואפילו מאוד.

Spinning Girl

New member
לדעתי זה משתלם

לפעמים אתה מפסיד כסף לטווח הקצר, ולטווח הארוך המהלך שעשית היה נכון.. ואפילו נכון מאוד.. אני אתן לך דוגמא.. בוא נגיד שאתה עושה דיסקים למדריכי כושר.. מישהו בא אליך ואומר שהדיסק שהכנת היה בסדר אבל היו כמה קטעים שהוא לא אהב ובלעדיהם זה היה מושלם.. אתה מתעניין ושואל מה ואיפה.. וחותך אותם יפה וערוך.. ללא תשלום נכון שהפסדת זמן וכסף.. אבל הוא ימליץ עליך וזה שירות עד הסוף... אני דיג'אית מתחילה ואם אני לא אתן לאף אחד הזדמנות חינמית (דבר מפתה במיוחד) לשמוע אותי ובפעם הראשונה אני אכין סט סוף הדרך! אף אחד לא יהיה מעוניין לקחת דיג'יי מתחיל.... בעוד שבועיים מארגנים אצלי במכון מרתון ספינינג אותו אני מנחה ובחינם .. יהיו שם המון אנשים וככה הם יגלו אותי.. בשביל פרסום אתה צריך להוציא סטים שלך על דיסק ולשלוח למפיקים ולאנשים מקושרים.. אתה לא מחשיב את זה כ"להיות פראייר"?

Dj Sky

New member
מניסיון

חברים שלי למקצוע נפלו בפח של תן לנו הופעה בחינם ונדאג לך לעבודה חברים שלי הגיעו למקום עשו את הערב ואז אמרו להם ניצור איתכם קשר להמשך הפקות מאז לא היה עם מי לדבר לא חבל ליפול ככה ? עבודה וארועים לא חסר

למעלה