דרוש הסבררר

MyStErY LaDy

New member
דרוש הסבררר

חח מממצב אנשיםם? מישהו יכול להסביר לי את התמונה למטה..של שרידן ולואיס?? אל תתיחסו לשער, אלא התמונה למטהה....... תודהה

soapsfan

New member
../images/Emo58.gif

בת' גנבה לשרידן את התינוק שלה ואמרה שהתינוק של שרידן הוא בעצם התינוק שלה[של בת'].בחג המולד אמא של בת' תביא לשרידן את התינוק ושרידן תתאחד איתו בכנסייה...כמובן שעדיין לא יאמינו לה שהתינוק שלה..אגב בשבוע הבא שואיס אמורים לקבל שער בדיג'סט

shuis4ever

New member
../images/Emo58.gifHopefully.....

של לואי או של אחיו אנטוניו\בריאן איך שלא קוראים לו. אבל זה ברור שהוא של שואיס!!! שרי גם קראה לו מרטין, לא? אז איך הסיפור הזה הלך? בת' שינתה לו את השם???

MyStErY LaDy

New member
אוקיי בעצם יש לי כמה שאלות

פלייזזזזזזזז תענו לי זה שאלות ספוילרר מי הזוגות שהולכים להיות ביחד? תרזה ואיתן יהיו? ועם מי קיי תהיה? מתי לעזעזעלללל יתגלה הקטע עם התמונות? וששזה לא היה לואיס במזח? בעעע

adi48

New member
../images/Emo58.gif

סוף סוף שרידן ולואיס יהיו ביחד שבוע הבא אחרי ששרידן תבחר בלואיס (באמריקה) עד שכמובן ינסו שוב להפריד בינהם...

adi48

New member
../images/Emo58.gif

כן הם יהיו ביחד הם אפילו יעמדו להתחתן אבל אז אייבי תהרוס להם את החתונה בטענה שתרזה ידעה והדליפה לעיתונות שאיתן הוא לא הבן של ג'וליאן קיצר כמו כל אופרת סבון הם יהיו ביחד ויפרדו איזה מיליון פעמים....

YuLi825

New member
אמ...

אני לא יודעת למה אבל זה מה זה לא נראה לי שאיתן ותרזה יהיו ביחד.. כלומר ברור שתרזה מאוהבת בו קשות ומאמינה שבסופו של דבר הם יהיו ביחד אבל איתן???? הוא אפילו לא מגלה סימני חיבה חוץ מקשרי ידידות.. אם היה ניצוץ..מבט, משהו.. אז אולי היה נראה לי שיש סיכוי, אבל בינתיים לא נראה לי שהוא מתאהב בתרזה.

shuis4ever

New member
טוב, זה כבר קשור לכישורי ../images/Emo26.gif

המשחק שלו. עם כל החיבה שלי לטראוויס
, הוא לא שחק את אית'ן כמישהו מאוהב
. כמובן שקו העלילה הנוכחי לא ממש נותן לו, אבל קחו לדוגמא את שואיס
. לפי הסטוריליין שלהם הם לא ממש אמורים להזיל ריר אחד על השני. הם אמורים לשנוא. אבל גם כשהם רבים- הם לא צריכים לדבר, כדי שנראה שהם מתים לקרוע את הבגדים אחד מהשניה. זה איך שהם מסתכלים אחד על השני, זו התשוקה שבה הם רבים, זה האנרגיות ביניהם. וכמובן הכימיה המדוברת בין גאלן למק ודאי תורמת לעניין. אין ספק- הם פשוט זיווג מושלם

YuLi825

New member
חח זה נכון..

שואיס פשוט מפגינים את זה.. כאלה מתוקים יחד!

python 4

New member
ואם זה לא מספיק,

אז העיתון הזה גם עולה 3.50$ בארה"ב ו- 4.50$ בקנדה. אגב זו לא גרטה בשער, או שאני טועה? (לא שאני רואה את הסדרה הזו, כמובן שלא)

lady h

New member
זו קלואי

והנה אנו למדים שגם בפורום של "תשוקות" ניתן לגלות פרטים על ימי חיינו.

python 4

New member
את בטוחה?

הרי קלואי היא הבחורה עם המשקפיים העבות
האלה? היא ממש נראית לי כמו גרטה. ואם כבר, אז מה דוסון עושה שם מחבק את גרטה כאילו אין אריק בעולם?

lady h

New member
סלח לי,מר "אנילא רואה את הסדרה הזו"

אתה דוקא מפגין די בקיאות בנושא..... וקלואי בקרוב תהפוך ליפיפיה, לא ידעת?

python 4

New member
../images/Emo9.gifאופ"ס..

אני לא רואה את הסדרה הזו. אז קלואי תלך בדרך כל ריס ותהפך ליפיפיה? נו, זה היה צפוי. אבל זה לא מסביר מה גרטה ודוסון עושים מחובקים ככה סתם.

lady h

New member
מה לא שמעת????????

דוסון החליט שנמאס לו מג'ואי והחליט לנסות מזלו בעולם האופרות סבון, הוא הכיר את גרטה, עכשיו הם מתחתנים וכל שחקני דוסון קריק עוברים לדייס. אני גם שמעתי על רומן מתוכנן בין פייסי להופ.

למעלה