הולמאי ילד הפרחים10
New member
דרוש הסבר טוב להכנת אסאדו מפי מומחים...
שלום יש לי גריל גז של WEBER Q. גריל מעולה, ברמה מעולה ביותר...ואני מעוניין להשתמש בו להכנת אסאדו על אף שהבנתי שלאסאדו מומלץ גריל שונה... אודה לכם מאד אם תכתבו כאן כיצד עושים אסאדו - מההכנות דרך כללי הברזל ועד ההכנה...כמה זמן צריך לתת לצלייה...מהו ההפרש שאמור להיות בין הרשת לאבנים ואם צריך - בין הבשר לרשת... איזה בשר מומלץ?אילו הכנות יש לעשות עליו? דרוש המלחה? וכ'ו וכ'ו.... מתכון טוב לצ'ימיצ'ורי יתקבל בברכה(וכיצד מכינים אותו...) המון המון תודה!
שלום יש לי גריל גז של WEBER Q. גריל מעולה, ברמה מעולה ביותר...ואני מעוניין להשתמש בו להכנת אסאדו על אף שהבנתי שלאסאדו מומלץ גריל שונה... אודה לכם מאד אם תכתבו כאן כיצד עושים אסאדו - מההכנות דרך כללי הברזל ועד ההכנה...כמה זמן צריך לתת לצלייה...מהו ההפרש שאמור להיות בין הרשת לאבנים ואם צריך - בין הבשר לרשת... איזה בשר מומלץ?אילו הכנות יש לעשות עליו? דרוש המלחה? וכ'ו וכ'ו.... מתכון טוב לצ'ימיצ'ורי יתקבל בברכה(וכיצד מכינים אותו...) המון המון תודה!