דרוש הסבר טוב להכנת אסאדו מפי מומחים...

דרוש הסבר טוב להכנת אסאדו מפי מומחים...

שלום יש לי גריל גז של WEBER Q. גריל מעולה, ברמה מעולה ביותר...ואני מעוניין להשתמש בו להכנת אסאדו על אף שהבנתי שלאסאדו מומלץ גריל שונה... אודה לכם מאד אם תכתבו כאן כיצד עושים אסאדו - מההכנות דרך כללי הברזל ועד ההכנה...כמה זמן צריך לתת לצלייה...מהו ההפרש שאמור להיות בין הרשת לאבנים ואם צריך - בין הבשר לרשת... איזה בשר מומלץ?אילו הכנות יש לעשות עליו? דרוש המלחה? וכ'ו וכ'ו.... מתכון טוב לצ'ימיצ'ורי יתקבל בברכה(וכיצד מכינים אותו...) המון המון תודה!
 

bigjack

New member
../images/Emo80.gifוכאן עוד כתבה מפורטת על אסאדו

בכתבה הזו יש גם מרינדות וצ'ימיצ'ורי
 

yaelgro

New member
כתבה טובה עם טעות אחת

מה ששמים בדרך כלל על אותו צלב צליה, זה כבש פטגוני או חזיר. כששמים פרה, היא בכל מקרה נקיה כבר מכל החלקים הפנימיים. לא שמים את כל הפרה. לגבי שאר הכתבה, ממצה ומסבירה היטב. חשוב חשוב גובה הרשת. פה יש לגריל הביתי (שהוא אגב מאבן, עם ארובה ומקום בצד כדי להכין את הגחלים כדי שלא יבערו בשיא החום מתחת לבשר) מנואלה על מנת להעלות ולהוריד את הבשר כשצריך.
 

bigjack

New member
../images/Emo80.gif רוטב צ'ימיצ'ורי

יש המון גרסאות לצ'ימיצ'ורי וכל אחת שונה מהשנייה בכל אחת מהמסעדות הארגנטינאיות שאכלתי בארץ ובחו'ל היה צ'ימיצ'ורי שונה. אני מכין כך: אורגנו קצוץ דק או יבש פטרוזיליה קצוצה דק כוסברה קצוצה דק שום קצוץ דק צ'ילי יבש גרוס או צ'ילי טרי קצוץ דק עלה דפנה אחד מלח פלפל שחור גרוס שמן זית לכיסוי אני טוחן את כל עשבי התיבול ביחד במטחנה הקטנה של הבלנדר מוט, מוסיף מלח ופלפל ומכסה את הכל בשמן זית טוב בנדיבות. זה נשמר במקרר די טוב בצנצנת. ומעולה להשריית בשרים לפני צלייה או לאכילה כרוטב לליווי הבשר.
 
תודה רבה לכולם..._>

הכתבה ב"על השולחן" ממש טובה! אני צריך לראות באמת כיצד אצליח לעשות גוש על גריל גזב(איך לגביהה את הרשת וכ'ו...) תודה רבה!
 
למעלה