דרוש: הסבר...

The-Saint

New member
דרוש: הסבר...

אני מחפש הסבר למקרה שקרה לי בזמן האחרון (בדומה למקרה של עינב - כמה הודעות למטה). אני בד"כ לא מעלה שנוטים להתחיל עם כל מה שזז, אבל במקרה יצא לי לשבת באוטובוס לבסיס ליד מישהי ממש ממש חמודה. דיברנו כל הנסיעה ובסוף הנסיעה שאלתי אותה אם אני יכול להתקשר אליה כי היא נשמעת סבבה של בחורה והייתי רוצה להכיר אותה קצת יותר טוב. אחרי שדיברנו קצת בטלפון, הזמנתי אותה לצאת והיא הסכימה, אך ביטלה את היציאה ברגע האחרון... מאז היא כמעט ולא עונה כשאני מתקשר אליה ונראה כאילו היא לא רוצה לדבר איתי יותר... בפעמים היחידות שהצלחתי לתפוס אותה מאז, שאלתי אותה כל מיני שאלות מרומזות לגבי הנושא, אבל היא הכחישה בתוקף בכל מיני טענות כאלו או אחרות... השאלה שלי היא, מה יכול להיות שקרה ומה אני יכול לעשות (שתלוי בי) כדי שדבר כזה לא יקרה לי בעתיד.

כוכבונת

New member
הסבר ../images/Emo13.gif

לדעתי אתה צריך לדבר איתה דוגרי (כשתתפוס אותה עונה כמובן) ולהסביר לה את מצבך ואז לפי תגובתה תבין. אם היא תרצה להמשיך איתך את הקשר אז סבבה ואם לא תנתק איתה את הקשר פשוט הפסד שלה. אני חושבת שכדאי להבהיר את הנושא הזה אחת ולתמיד כדאי שלא תיחייה באשליות וציפיה לדעתי לפי ההתנהגות שלה היא לא מעוניינת אך תמיד יש לבדוק פעם נוספת... אשמח לדעת איך העניין הסתדר.... בהצלחה

ortal_sh

New member
הנוסף למה שכוכבונת אומרת .....

אני חושבת בדיוק כמו כוכבונת , אין כמו לשאול ישירות, ולדבר דוגרי, אך אם זה לא עוזר והיא ממשיכה לכחיש , ואתה רואה שהמצב לא משתנה והיא לא מראה סימנים שהיא רוצה להיות איתך בקשר רציני, כלומר עדיין מתחמקת מפגישות, ומטלפונים , פשוט מאוד תנתק את הקשר בינכם, חבל שתפגע בסוף !! אורטל , נ.ב. גם אני מקווה לשמוע ממך..... רק טוב נקווה שהעניינים הסתדרו אצלך ותמצא אהבה !!!

voguemaster

New member
דעתי..

לדעתי היא פשוט התחרטה (לך תדע מאיזה סיבה...) ועכשיו אין לה מוצא טוב מהמצב, כי אתה מעוניין. היא לא רוצה להתעמת איתך בנושא. אכן יש הרבה בחורות שקשה להן להתעמת עם גברים ולהגיד להם בצורה חד משמעית שהן לא מעוניינות. לכן היא מתחמקת ממך כדי שמתישהו תבין שהיא כבר לא מעוניינת.. לכן ידידי, אני מציע לך להפסיק להתקשר, ולעבור הלאה. חבל על הזמן היקר שלך.. ואם כבר תצליח לתפוס אותה בשיחה, תתעמת איתה בנושא (כמו שאמרו כאן, תשאל אותה "דוגרי") ואל תתן לנושא לחמוק מבין האצבעות.. אלי

אני מסכים...

תניח לנושא... אין צורך בהתחבטויות מיותרות. אם המצב היה הפוך, אני בספק אם היא היתה מטרידה את עצמה כל כך. וכמו סבתא טובה, אני אוסיף -"יש מיליון בנות חמודות, מתוכן מאה אלף ימצאו חן בעיניך... מתוכן עשרת אלפים ימצאו בך חן בחזרה".

למתלבט הצעיר בדרך לבסיס

אז ככה שמע עיצה חביבה שאכן נתנה לה סבתא יהודייה אמריקאית חביבה (היא לא סבתא שלי דרך אגב), לפני שאתחיל בעיצה דע לך שעיצה זו הועילה לבנה שבסוף התחתן, עשה עלייה והיום הוא אב בארצנו. אז ככה הבחור אכן היה במשבר חיפש ומצא עצמו על פרשת דרכים ואמ והחביבה אמרה לו גם אם יש יהודייה אחת בעולם שאתה תמצא חן בעיניה א לתשקטו על שמרייך עד שתלך ותמצא אותה. ככה שחבל לך על הזמן עזוב את הבחורנת המחופפת על כל ראשה כנראה. לך והרם ראשך בגאווה ואולי כל אכזבה היא לטובה. א לתדאג דרך אגב אתה עוד צעיר, בצבא יש מספיק נשים וגם אחר כך לא נראה לי שחסרות נשים בישראל ובעולם בכלל. זה די נחמד לקרוא שגם בעידן בו אנשים נבחנים רק לפי מראה חיצוני (ויתר תכונות "המוכרות" אותם כמ ומוצר בקיוסק) יש עדיין מישהו שמתרגש מכך שבחורה לא מחזירה לו טלפון ומתחמקת ממנו. נראה לי שעם רגישות כשלך בסוף מישהי תגיע, ותיהנה בינתיים מהציפייה.

ליאן.

New member
עכשיו שקראתי את ההודעה שלך ..

בפעם השנייה, נזכרתי שפעם (כשהייתי צעירה ויפה חחח
) הייתי עושה את אותו קטע.. כשמישהו היה מתחיל איתי ולא היה ממש לטעמי, הייתי נותנת טלפון, כי לא היה לי נעים לסרב ומשום שלתת טלפון שגוי זה ממש מגעיל.. ואומרת לעצמי שאני כבר אתחמק אחר כך.. כשהבחור היה מתקשר, הייתי מנסה להתחמק ולהמציא תירוצים, הכל בגלל שלא יכלתי ולא ידעתי להתעמת.. זה היה די מגעיל, נכון.. אבל זאת סיטואציה לא נוחה.. מה ניתן לעשות על מנת למנוע כזה מקרה ? ☼ אפשרות אחת היא לתת את המספר שלך, ואם היא לא מתקשרת, אז נחסך הבלאגן. ☼ אפשרות אחרת, במידה ואתה טוב במילים, פשוט נסה להקסים אותה בטלפון. זה הרבה יותר פשוט לעשות בטלפון.. ☼ עוד אופציה היא להציע הצעה שהיא לא תוכל לסרב לה, אם זה לצאת לאיזשהו מקום שממש מתחשק לצאת אליו.. כמו מסיבה של כוכבי סיטי טאוור או איזושהי מסעדה חדשה שרק נפתחה ויש לך קומבינות עם האחראי.. ערב של פינוק וכייף ! נכון צריך להתאמץ קצת, אבל אולי זה יעבוד.. ואולי קצת זמן בחברתך המהנה ייתן לה חשק לעוד. כל ההתחלות קשות,
ליאן.

למעלה