דרוש: הרבה נחמה

דרוש: הרבה נחמה../images/Emo201.gif

יום שישי הכנתי מלא חמסות ומחזיקי מפתחות לבבות עם מגן דוד. וכנראה נדפק לי התנור והם נשרפו, אבל לא סתם, הם התנפחו למפלצות חומות ושחורת ומלאים בבועות מגעילות. כל המגש נהרס לי. אז אוקיי עוברים הלאה... היום עשיתי עוד פעם גלילים של מגן דוד , חמסות (אפילו יפות יותר מאתמול) ועוד מחזיקי מפתחות ומגנטים והמון חרוזים. ושמתי על חום של 50 מעלות. אחרי 10 דקות אני באה כל הבית מלא עשן מסריח וכמובן הכל נהיה עוד פעם מפלצתי. לא רוצה לראות עוד פימו בצבע כחול טורקיז ולבן. די !!! וראבק מה חושב לעצמו התנור שלי. מי נותן לו את הזכות להחליט מה יוצא יפה ומה לא. מישהו מכיר רוצח שכיר?

טוב...אז זה לא צחוק בכלל...

נשמע שהתרמוסטט של התנור שלך התקלקל, מה שאומר שבעת השריפה של החימא הפולימרי עלולים להפלט אדים רעילים שמסוכנים לנשימה. לכן, אני ממליצה מאוד לרכוש תרמוסטט לתנור כדי שתבדקי לפני האפייה שאת אכן על הטמפ' הנכונה, או לחילופין תשלחי את התנור לבדיקה/תיקון. מעבר לזה...שולחת לך חיבוק
ונשיקה
לעידוד, זה מאוד מתסכל לאבד עבודה אחרי שעבדת עליה כל כך קשה...

איולי

New member
../images/Emo201.gifאוי אוי, קודם טוב שהבריאות

בסדר, ושלא נגרם נזק גדול יותר אבל...ואבל גדול ! את תחזרי עכשיו לא בגדול אלא בענק לפימו ואנו נזכה לעבודות חדשות שלך!

ƒan†a

New member
יאללה לקרוא לטכנאי..../images/Emo201.gif

הכל לטובה...פעם הבאה הם יצאו פי כמה יותר יפים

מצטרפת להערה של שרון

אבל אני מהמחמירות. לדעתי...אחרי שתתקני אותו או שתייעדי אותו לפימו בלבד או שתעיפי אותו. כי אוכל.... כבר אי אפשר לעשות שם. הנושא של האדים הוא לא צחוק בכלל וקודם כל הבריאות. זה ממש רעל. שנית: קבלי חיבוקים: לי נשרף חרוז נסיון אחד וזה הי מעצבן אז אני רק יכולה לדמיין מה שאת עוברת..

silver and cold

New member
../images/Emo201.gif באמת הכי חשוב הבריאות../images/Emo201.gif

ושווה בדיקה.... ומסכימה עם פאנטה פעם הבאה יצא יותר יפה!

milat1

New member
תיארת את זה כל כך מצחיק שהתחלתי

את הבוקר בצחוק גדול. בכל אופן תתעודדי!

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

איזה באסה! מצטרפת להמלצה על מדחום לתנור. מניסיון אישי וכואב
שהיה לי בעבר. אחרי שקניתי את המדחום [פתרון שהומלץ לי בזמנו על ידי נעמה] ראיתי שהתנור שלי חושב שהוא בלונה פארק או משהו כזה.. הטמפרטורה עלתה וירדה כמו משוגעת כל הזמן. מאז יש לי תנור חדש [שמיועד רק לפימו] ובתוכו מדחום שבודק באופן תמידי את הטמפרטורה..

למעלה