דרוש/ה למועדון המעריצים anahi rock

noarbd

New member
דרוש/ה למועדון המעריצים anahi rock

חוץ מזה למי שרוצה לעזור בהקמת המועדון הנל גם בישראל בימים אלו ANAHI ROCKS ISRAEL מחפשים VICEPRESIDENTE WEBMASTER אז למי שרוצה לעזור פנו אליי במסן [email protected] מי שמבין בבניית אתר ולעדכן אותו ,מי שיודע/ת html בתודה מראש שרון ונועה

didalf

Well-known member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif ../images/Emo109.gif

carolineRBD

New member
זה לא מצחיק בנות

זה לא מצחיק כל הכבוד לנו שאנחנו נלחמים על זה ורצים שהם יבואו ומנסים בכל שיטה ואני חושב שהצעדד הזה הוא צעד מצוין מאוד במקום לדבר עך אם את מעריצים ל RBD צריכים לתמוך בנו אם לא אז בבקשה לא להגיב את ההערות האלו כי זה באמת לא יפה

noarbd

New member
תודה קרולינוש ובאמת זה לא יפה

אם אתם באמת מעריצים אתם אמורים לתמוך בנו ! כדי לעשות את כל המאמצים להביא את הלהקה לארץ . ולא לדבר שטויות ולהעיר הערות קטנוניות

redsnowhite

New member
את רואה פה אנשים?../images/Emo42.gif

פעם הפורום היה הפורום המוביל בתפוז, היינו פה מלא חברי פורום! בצורה מטורפת! היום יש פה בקושי 4! למי הם יבואו? בפני מי הם יופיעו? בפני 200 מעריצים שנשארו?.. זה כבר לא מציאותי ולא ריאלי. לא שווה להם, עכשיו הסיכויים יותר נמוכים מתמיד!! תדעו מתי לפרוש..

lidorvit

New member
רוית אני חושבת שאת טועה...../images/Emo28.gif../images/Emo218.gif

אני די בטוחה שגם אלה שכבר לא בפורום אוהבים את הלהקה ואם הם יבואו לפה הם ילכו להופעה, אני גם כבר לא כ"כ כותבת פה בפורום מהסיבה שמה לעשות, הוא כבר לא כמו פעם ואפילו קצת משמעם פה, אבל זה לא אומר שאנחנו לא אוהבים את הלהקה....

carolineRBD

New member
נגם אני לא מסיכמה איתך

נכון מאוד אני לא חושבת שאת יודעת כמה מעריצים יש בארץ כאן לישראל יש מלא מלא מעריצים ואני יודעת את זה טוב מאוד פשוט גם כפי שאמרה lidorvit שיש הרבה מעריצים לא פעילים הרבה כי זה כבר נמאס להם לחכות ל RBD אבל זאת לא אומרת שהם הפסיקו להיות מעריצים להפל יש ויש הרבה ואני בטוחה שהם יבואו והימים תויכח את זה

redsnowhite

New member
הרוב לא זוכרים את הלהקה כבר../images/Emo42.gif

נו באמת.. תהיו קצת יותר מציאותיים.. הולכים עם הראש בקיר. אם הם יבואו ההופעה תהיה יקרה מהסיבה שהם לא יצליחו למלא אולם... הם ימכרו 200 כרטיסים, לא יותר. אפילו ריקי מרטין לא הצליח למכור מעל 300-400 כרטיסים אז RBD כן? נו באמת..

lidorvit

New member
למה הולכים עם הראש בקיר? ../images/Emo28.gif../images/Emo218.gif

למה קשה לכם לקבל שעוד יש להקה מעריצים בארץ, ולא מעט ועושים הרבה על מנת לקדם את כל העניין עם הגעת הלהקה לארץ? למה להיות כל כך פסימיים? עם גישה כזאת ברור שלא נגיע לשום מקום...

carolineRBD

New member
סליחה

סילחה ? זה ברור שאתה לא מעריצה ? ופשוט אני לא יודעת על מה את מסתמכתת בכללל בכלל להגיד הדברים האלו מאיפה את יודעת ?את לא מכירה המעירצים לא מכירה הפורם הרשמי איך את יודעת דברים כאליו יותר מ ההמעריצים עצמם זה אבסורד

noarbd

New member
על מה את מסתמכת שאת אומרת את זה ?

ללהקה יש הרב ה מאוד מעריצים בארץ זה שהם לא נכנסים לפורום פה זה אחרת כי יש הרבה פורומים ובמיוחד רשמיים והרבה מאוד נמצאים ביונביסיון . ור.ב.ד יגיעו לארץ וימלאו אולם.זה בטוח . ומה את משווה בין ריקי מרטין לר.בד באמת? ר.ב.ד הכי שוויםם!!!!!!!!!!!!!

didalf

Well-known member
ריקי מרטין בכל זאת קצת יותר מוכר בארץ../images/Emo109.gif

ואם הוא לא הצליח למכור יותר מ300-400 בטח שהם לא יצליחו.

carolineRBD

New member
מאמי אני מציעה לעבוד בעתיד בתחום הזה כי כנראה

שאת את יודעת יותר מהמעריצים עצמם

למעלה