דרוש\ה מתרגם\מת מתנדב\ת

דרוש\ה מתרגם\מת מתנדב\ת ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

בבקשה, מישהו\י מוכן לתרגם לצבר חסר ידע בשפות (פרט לעיברית ואנגלית) את הקטע הבא : Sábado, Agosto 11, 2007 :: Daniela Mercury agradece carinho dos fãs Meus queridos fãs e companheiros da arte e da vida! MUITO OBRIGADA!!! ADOREI!!! Quero agradecer a cada um por todo esse carinho que recebi no meu aniversário e que venho recebendo durante todos esses anos. Obrigada pelos presentes que vocês enviaram, por cada imagem linda que vocês deixam a cada momento em minha vida, pelo carinho, livros, flores, livro com mensagens muito especiais, escritas por vocês... Foi maravilhoso! Estou me deliciando com cada palavra, lembrando-me do jeito de ser, das expressões mais marcantes e dos momentos alegres que compartilhamos juntos. Que a música nos mantenha próximos e que eu possa sempre retribuir todo esse amor, através das canções, dos shows e da minha alegria. Minha turma querida! Recebam no rosto os meus beijos de agradecimento e o abraço apertado que sempre marca nossos encontros. Parafraseando Gabriel, meu filho: Fã é “uma matéria de gente diferente” que faz loucuras por amor, que muda de cidade, de país, que vai a todos os shows pra me fazer feliz, que nunca deixa de estar por perto quando eu preciso, que é amigo de verdade. E a amizade de vocês é o melhor presente que eu poderia receber nesse dia de celebração. Nos veremos em breve por esse mundo nosso. P.s.: Estou com o visual um pouco diferente... Depois, vou postar fotos, mas vocês já vão poder ver amanhã, no Criança Esperança. Milhões de beijos! Daniela Fonte : Site Oficial Daniela Mercury www.danielamercury.art.br

XUXA141

New member
מכתב תודה של דניאלה בעקבות יום ההולדת שלה.

דניאלה מרקורי מודה על החום של המעריצים שלה. מעריצי ומלווי היקרים , מעולם האומנות ומהחיים. תודה רבה! אהבתי מאד! אני רוצה להודות לכל אחד על כל החיבה שקיבלתי ביום ההולדת שלי, ושאני ממשיכה לקבל כל השנים הללו. תודה על המתנות שאתם מביאים, כל מסר מקסים שאתם משאירים, וכל רגע בחיים שלי, על החיבה, ספרים, פרחים, ספרי הקדשות מיוחדות מאד, שנכתבות על ידכם, זה היה נפלא! אני מתענגת על כל מילה, נזכרת איך זה היה, (פה יש משפט שאני לא יודעת - das expressões mais marcantes ),והרגעים השמחים שחלקנו ביחד. שהמוסיקה תמשיך להחזיק אותנו קרובים, ושאני אוכל תמיד להחזיר את האהבה הזו, דרך השירים, דרך ההופעות ודרך השמחה שלי. חברים שלי יקרים! קבלו על הפנים שלכם את נשיקות התודה שלי, ואת החיבוק הצמוד שתמיד מציין את המפגשים שלנו. אם לעשות פראפרזה על הבן שלי גבריאל: "מעריץ הוא - אדם מחומר מיוחד", שעושה דברים מטורפים עבור האהבה , שמחליף עיר, מדינה, שבה לכל ההופעות כדי לשמח אותי, שתמיד נשאר קרוב כשאני זקוקה לו, שהוא חבר אמיתי. האהבה שלכם היא המתנה הכי טובה שיכלתי לקבל ביום חג זה. (Nos veremos em breve por esse mundo nosso - נתראה באומץ(?) בעולם הזה שלנו?), נ.ב. אני עם מראה קצת שונה , מאוחר יותר אצרף תמונות, אבל תוכלו לראות כבר מחר בCriança Esperança. מליון נשיקות דניאלה.

shellyland

New member
לא הצלחתי להכנס מהמחשב של העבודה. ../images/Emo10.gif

יש קישור יותר ידידותי לחומות-האש?

תודה רבה,

המשפט: das expressões mais marcantes הוא כניראה (לפי המילים הלטיניות ההמשותפות לשפות אירופאיות) "הביטויי אינם ניתנים למסחר , למכירה "? ויני .

maysabel

New member
..

האמירות(או התבטואיות) שהכי השאירו חותם או שהרשימו הכי הרבה מסחר זה-MERCANTES עם E MARCAS-זה סימנים,חותמים וכו -מכאן תוכל להבין מה זה MARCANTES עם A. "Nos veremos em breve por esse mundo nosso" BREVE זה מהיר,EM BREVE- בקרוב מקווה שעזרתי,פשוט אין לי זמן לתרגם קטעים שלמים,אבל הנה יש מתנדבים רבים NESSE NOSSO MUNDO.. גם אם לא נכון,העיקר הנסיון.. :))

ימאנזה

New member
המשפטים החסרים- בבקשה

1. של הביטויים הכי מרשימים 2.נתראה בקרוב עבור העולם הזה שלנו

maysabel

New member
משפט שני:

נתראה בקרוב על פני העולם הזה שלנו ולא עבור

ימאנזה

New member
TEM RAZAO

גם לי נראה קצת מוזר המילה עבור .. בהקשר הזה היא באמת על פני.

צריך לראות את התמונה השלמה ...

עם טכניקה של "העתק" ו"הדבק" , ניתן להציג את התמונה בשלמותה, באם זה לא קשה בבקשה. תודה, ד ו ד .

ימאנזה

New member
ניסיתי ואין אפשרות להכניס שינוי בטקסט שתורגם

משפט ראשון שים במקום הסוגריים הראשונים בתרגום ומשפט שני בסוגריים השניים.

למעלה