דרוש/ה עובד/ת

Benkok

New member
דרוש/ה עובד/ת../images/Emo53.gif

עבודה מול ספקים (קבועים וחדשים) - מעקב אחרי הזמנות, תיאום איסוף, אריזה, תיאום קרגו, ניהול שוטף של המשרד. דרישות - אנגלית (סבירה ומעלה, מעבר ל"you take care my sister"), מיקרוסופט אופיס, יכולת עבודה עצמאית (חשוב מאוד) אין צורך בדיפלומה, ניסון לא חובה אבל רצוי. העבודה בסוקומוויט סוי 20, שעות גמישות בהתאם ללחץ, חמישה ימים בשבוע (לעתים רחוקות נדרשת עבודה בסופ"ש, במקרה של משלוח דחוף) משכורת ניתנת למשא ומתן... בקיצור, אם אתם מכירים בחורה איכותית שמחפשת עבודה...נא לפנות במסרים או במייל...

Ludwig

New member
אתה מחפש דוברי עברית או תאית?

ישראלים דוברי תאית? תאים דוברי עברית? ואני מבין לפי הכותרת שבמשפט האחרון התכוונת בחור/ה איכותי/ת שמחפש/ת...

Benkok

New member
אני מחפש תאים דוברי תאית ואנגלית

עברית לא רלוונטי לי ואני לא מעוניין כרגע לספק אישור עבודה (או בקיצור, היקף העבודה לא מצדיק משכורת לזר נוסף...) אתה אכן צודק לגבי המשפט האחרון, ההודעה מתייחסת לנשים וגברים כאחד. לא מעניין אותי מין, גיל, צבע, דת או השכלה. אני קיבלתי הזדמנויות בחיים למרות מוצא שונה, שפה שונה, חוסר בהשכלה אקדמאית ובעיקרון חוסר התאמה טוטאלית לתבנית שהיתה למראיין בראש לפני שהתקבלתי לעבודה. מאז הבטחתי לעצמי שכל עוד התפקיד לא באמת דורש ספסיפיקציות או תעודות משמעותיות (מהנדס, עו"ד וכו') - אני לא מתכוון להכשיל מועמדים לתפקיד מסוים על סמך פרטים שלא קשורים לביצוע התפקיד פרופר. מין או השכלה הם לא אינדיקציה מבחינתי לשום דבר. פגשתי פה אנשים עם MBA שלא הייתי שולח אותם לסבן אילבן לקנות סיגריות כי הם יפשלו עם העודף, ופגשתי אנשים שלא גמרו כיתה ד' ויכולים בעשרים דקות לתקן באלאנס שיט של חברה שלמה... יש לי שכן גבר שלא יכול להרים כיסא כי תישבר לו היד, ויש לי את הMAID שלי, שמרימה את הספה ביד אחת, מזיזה את התופים שלי ביד השניה, ועוד מצליחה לנקות מתחת עם חיוך... אז כן, ההודעה מתייחסת לגברים ונשים...

למעלה