-דרוש\ה-

DarkDevil1

New member
-דרוש\ה-

מתופף עד גיל 15 מקסימום 16 ממעלה אדומים למטרות להקה (כן כן תצחקו, זה לא שאנחנו מנסים להתפרסם או ליצור שירים זה פשוט ממש כיף לנגן עם אנשים =]) דרכים ליצירת קשר? נפיל הכל על רעות ^___________^ אה אה וד"א, מנגנים במתנ"ס ככה שהאימון עולה כסף, לא הרבה כי זה מתחלק כמה שיש יותר ילדים, וזה גם אחד לשבועיים. ורעות, אם את רואה את זה- תתקשרי אלי לבית.עכשיו.כןכן עכשיו. נו למה את מחכה?!!?!? עכשיו.
 

DarkDevil1

New member
ד"א, אידה

נשמח מאוד אם תנגני על קלידים =] כולם רוצים אותך ^__^ השמועות אומרות שאת ממש מעלפת :O
 

dirty look

New member
*צוחקת*

 

skaramoosh

New member
אח שלי מתופף

טוב, בפוטנציה
נו, חכו עד הקיץ והוא יהיה מעולה
אתה מכיר אותו כל מקרה
 
תראה,

אפשר לשאול את רחל כמובן, ורוב הסיכויים ש.. האמת שאין לי מושג מה רוב הסיכויים בגלל שמצד אחד היא אמרה לי שלנגן בלהקה זה כיף כי אף אחד לא מכריח אותך לנגן משהו שאתה לא רוצה, ומצד שני, היא שונאת להופיע, היא אובר-מתרגשת וזה גורם לה להרגיש לא בנוח. אני אדבר איתה ואני אחזור אליך בהקדם
 
רחל סירבה.

ועוד איך סירבה, היא ממש לא מוכנה והיא לא הכי רוצה את זה בלשון המעטה. נ.ב. מחר אני נוסעת להופעה של יוני אאעאעאעאעאע!
 

DarkDevil1

New member
אהא

שאלתי אותה פנים מול פנים והיא אמרה שהיא ממש גרועה וכו' וכו' רעות ישככר בקטע של תופים, עד שהיא תנגן בעוד שנה ומשו- יש לי מקצבי תופיםן במולטי אפקט. וזה באמת ממש כיף.
 

Dark Neko

New member
אתם יכולים לפנות אליי. D:../images/Emo41.gif../images/Emo185.gif

אני המנג'רית! D:
 
למעלה