דרוש זמר להרכב רוק!!!

LiPeL

New member
דרוש זמר להרכב רוק!!!

היי אנשים! אני מחפש זמר/ת (רצוי זכר!) להשלמת הרכב מעניין באיזור י-ם!!! חברי ההרכב הם בטווח הגילאים 16-18 ומאיזור י-ם ברובם. (אם את/ה לא מהאיזור, אל תפסול את האפשרות כי הפסנתרנית גרה ברמת השרון!) ההרכב הוא בעל חומר מקורי שיושפע מקולדפליי בעיקר, אך גם מלהקות גדולות אחרות כמו רדיוהד למשל... ההרכב הוא חדש אך ישנם כבר שירים כתובים ולחן לחלק מהשירים!! ההרכב הולך להיות רציני ואינטנסיבי וכמו כן לכלול הרבה עבודה מהנה! אנחנו כבר ארבעה- מתופף (אני), פסנתרנית אדירה, גיטריסט לא פחות תותח ובאסיסט, שרוצים להתחיל לבצע את החומר שלנו, ורוצים זמר מעולה שיזניק אותנו למעלה! אז אם יש לך קול טוב (עדיפות לנגינה על איזה שהוא כלי אך לא חובה!) ואתה רוצה להשתלב, נשמח מאוד! נ.ב- למעוניינים, נא לכתוב לי בפרטי!! תודה מראש, אור.

חחח אני לא ממש מתאימה!

אבל שיהיה טוב

aviGODFATHER

New member
אני מתאים...

למצב שאתם רוצים התאבדויות המוניות של הקהל בסוף כל הופעה

Roy1232

New member
חבל.. אני אשדודי בן 14 ../images/Emo10.gif

אבל אני גיטריסט... וגם אין לי קול
טוב מה אני מדבר שטויות אני לא מתאים... אבל אני מת להיות גיטריסט איפשהו

קין תותחים../images/Emo12.gif

שמעי את הלפני שלהם כשהיה להם גיטרה ואת העכשיו... כאילו Bend & Break לדוגמא... זה פשוט סגידה וזה בלי גיטרה אחת, והצליל עדיין כל כך עמוק ומלא
את חייבת לשמוע

אני לא ממש אוהבת

צריך הרכב מלא!! סולן גיטרה-אפילו שתיים בס-מאוד חשוב!תראו את להקת דה וואייט סטרייפס!פוי תופים!חשוב ביותר ויש תוספות כמו פסנתר מפוחית חצוצרה וכאלה אבל הם פחות חשובים אבל עדיין!קין די טובים!!

WTF קין הם בסט חחח

ויש להם בס ממוחשב כזה מגניב!!! אני צריכה את המסנג'ר שלך לשלוח לך כמה שירים טובים

סבבה

תביאי לי את שלך ואני מוסיפה כדי לשמוע כמה שירים טובים מלהקה בלי גיטרות

למעלה