דרוש חבר וועד

orii

New member
האסיפה הכללית הבאה היא ב- 24 במאי

קודם כל מאוד כייף שיש התענינות. חברה יקרה, האם תוכלי לפרסם את ההודעה של ליאור בקומונה של הבוגרים (עבור אלו שלא נכנסים לפורום)? בבחירות האחרונות שהתקימו, אני לא חושב שהיה עוד בוגר, שהגיש את מועמדתו ולא נבחר. על פי הניסיון מהועד הקודם כאשר עמי קולומבוס פרש, התקבלה חברת ועד "מחליפה" מהבוגרים, ללא הצבעה באסיפה בכללית. עד כמה שאני מכיר את התקנון, במקרה כשזה, אין צורך באישרור ע"י האסיפה. ועוד מילה. זה אחלה ועד. יש בו הרבה יוזמה ורצון למעורבות, אנשים עם יכולות וניסיון שתורמים לאיגוד. מתנדבים, מתנדבים, מתנדבים...

אין צורך באישור מראש ע"י האסיפה הכללית

הנוסח בתקנון הוא (סעיף ה.2.א.ה): "נתפנה מקומו של חבר ועד, רשאים הנותרים למנות חבר אחר של העמותה לכהן כחבר הועד המנהל עד לאישורו באסיפה הכללית הקרובה". כלומר, הוועד מוסמך למנות חבר חדש, והאישור יהיה באסיפה הכללית הבאה. אין צורך לחכות לאסיפה לשם אישור מראש של המינוי. ליאור.

דרוש חבר וועד

שלום לכולם, כפי שרובכם יודעים, ויקה היתה חברה בוועד האיגוד. מותה הטראגי הותיר אותנו לא רק אבלים וכואבים, אלא גם בחוסר של חבר וועד. בוועד אמורים להיות שני נציגים של החולים, וכיום, לאחר לכתה של ויקה, ישנו רק אחד - ינקי שפיגל. אם יש ביניכם, או שאתם מכירים, חולה בוגר\ת שמעוניין\ת להתנדב לוועד האיגוד, אנא צרו קשר. ניתן להתקשר לשירה, מנכ"לית האיגוד 03-6702324, או לפנות בהודעה פרטית אלי או לריקי. ליאור לוין (נציג וועד האיגוד)

למיטב הבנתי מצב זה אינו מוגדר בתקנון

אני לא עורך דין, כך שזו רק דעתי הבלתי-מקצועית, אבל למיטב הבנתי מקריאת התקנון, אין בו הגדרה ברורה לנעשה במצב זה. ייתכן וצריך לתקן את התקנון, או שהמקרה ייבחן לגופו אם וכאשר יהיה רלוונטי.

ייצוג של הבוגרים בוועד

מעבר לנושא המשפטי יש כאן נושא עקרוני שעליו אתם - הבוגרים - צריכים לתת את הדעת. חסר בייצוג שלכם יגרור חסר בייצוג של העמדות שלכם ושל הצרכים שלכם בוועד ומכאן, בהחלטות לגבי פעילות האיגוד והדגשים שלו. זה אומר שתמשיכו להיות תלויים בעמדותיהם של הורים - שללא כל ספק רוצים בטובתכם - אבל השאלה היא אם אתם רוצים שרק הורים ימשיכו לייצג אתכם גם בבגרותכם. מהניסיון שלי - גם למען הילדים הקטנים- נציגות הולמת של בוגרים בוועד היא חיונית ואני ממליצה שתפעלו לכך שנציג נוסף שלכם - מלבד ינקי שיחי' - יהיה נוכח ופעיל בוועד האיגוד.

למעלה