דרוש חסר ניסיון.. הזדמנות חד פעמית

ommerl

New member
דרוש חסר ניסיון.. הזדמנות חד פעמית

היי חברים. הרבה זמן לא כתבתי כאן. אני כבר הרבה מחפש מישהו מיוחד ומתאים למשהו... אולי מכאן תגיע הישועה:

אני רוצה להעביר בחינם את התהליך שלי (NLP להצלחה עם נשים) למישהו שעונה על הקריטריונים הבאים:
-מעל גיל 18
-מעולם לא היה בדייט/לא התחיל עם אישה/לא התנשק

התהליך שאני מעביר זה תהליך שעולה 3600 ש"ח באופן רגיל ובקבוצה. מי שיתנדב יקבל אותו בחינם ולא בקבוצה אלא באופן אישי.
וכל זה הולך להיות במסגרת תוכנית טלוויזיה בערוץ 10.
אני מבטיח שלא יהיה שום דבר משפיל בתוכנית הזאת. זה יהיה לחלוטין מפרגן. המטרה של התוכנית הרי זה רייטינג ולרגש את הקהל.

אני חוזר ומדגיש זו לא פרסומת! זה לגמריי בחינם. אני לא מקבל על זה כסף ולא מי שיתנדב לתוכנית.

liron50

New member
מתקשה לראות מישהו שמעולם לא יצא, יסכים להחשף ב-TV

ommerl

New member
ראיתי פעם כתבה שבה השתתף מישהו עם חרדה חברתית.

אם הוא יכל להיחשף בטלוויזיה כנראה שזה לא בלתי אפשרי למצוא מישהו שמעולם לא יצא לדייט/התנשק/התחיל עם אישה- שיסכים להיחשף.

זו אולי לא פרסומת אך בהחלט נראה כמו ניצול!

איך בדיוק זה אמור לשרת את האומלל שיכנס למלכודת הזאת?
אתה אומר שלא יהיה שום דבר משפיל.... להיות במצב של הדמות שאתה מחפש זה מספיק משפיל, אתה לא צריך לעשות שום דבר נוסף בשביל להביא את זה לרמה הגרוטסקית שנהוגה בטלויזיה שלנו.
לחשוף בטלויזיה אדם עם תיק כזה?????? להפשיט אותו מול כל המדינה????
כן, זה בטח יפתור את כל בעיותיו. או שאולי ידביק לו סופית את התווית של הלוזר האולטימטיבי, שזה כידוע chick magnet, וגם מסוייע מאוד בתחום המקצועי והתעסוקתי.
לי יש חבר שעוזר לחבר'ה כאלה בחינם! בדיסקרטיות! בחור זהב, כבר כמה אנשים פנו אליו דרכי מכאן. המכסימום שהוא מבקש זה עלות של הבירה בפאב. 3600 שקל? על מה? על אומללות של אנשים מיואשים שאתה מוכר להם תקוות שווא? איפה הוא ואיפה אתה...
תאמין לי אחי, ביאסת אותי לאללה

ommerl

New member
אתה לא מבין על מה אתה מדבר

קודם כל אני רואה שאתה מבין פצצה בטלוויזיה.
בוא נסבר קצת את האוזן: מתי לאחרונה ראית כוכב נולד או תכנית בסגנון?
למה עושים כל כך הרבה ראיונות ומביאים סיפורים מרגשים לבמה? כי אמפטיה מביאה רייטינג. הסיפורים המרגשים זוכים בלב הקהל.
נכון גם גרוטסקיות מביאה רייטינג אבל גרוטסקיות לא מתאימה לסגנון של התכנית שלנו. זו תכנית דוקו, לא ריאליטי.
אנחנו לא מחפשים את העינב בובליל הבאה.
גם לא מתאים לבן אדם ביישן להיות גרוטסקי.
&nbsp
לגבי חבר שלך אני מאוד ממליץ לכול אחד להיעזר בו. חינם זה המחיר הכי טוב בשוק. יותר מזה: אני חושב שאתה סתם קשקשן אם אתה לא שם את המספר טלפון שלו. אם אתה כל כך מאמין בו וחושב שהוא עושה שירות טוב למה לא להרחיב את השירות הזה? למה לא להנגיש את הטלפון שלו לכל גבר בארץ?

למעלה