דרוש חתול!

דרוש חתול!

אז ככה...אני מחפשת גור חתולים לאימוץ........ועדיף שיהיה מאיזור ת"א ר"ג... מי שמעוניין למסור או מכיר מישו כזה נא לפנות אליי...<בתגובה פה או במסרים> אני אשמח אם תהיה תמונה מצורפת

יש בצער בעלי חיים ר"ג

המון גורים, בשל ההמלטות המרובות. את מוזמנת להגיע אלינו, נמצאים ברח' חפץ חיים 4 בת"א (5 דק' מעזריאלי). לעוד פרטים את יכולה להכנס לאתר, וגם אני אשמח לעזור במסר.

ba890

New member
מה אתה אומר עליי?

היא ממש קטנה בגודל של כף היד, אני אישית מאוהבת בה, ואני שומרת עליה לתקופה קצרה, והיא מחפשת בית אוהבת, שיטפל ויאהב אותה לכל החיים.. אם אתה מעניין בה, ביום שבת יש יום אימוץ, והיא תהיה שם בתנו לחיות לחיות. http://letlive.org.il/home.php

אוי איזה גוזלללללללללללית

ואני בחורה,אגב.... היתי רוצה לדעת גם כמה עולה חתול בעמותה? <פשוט אני מחפשת לאחותי חתול אז אני צריכה לדעת פחות או יותר כמה אני לוקחת ממנה באותו יום שאני הולכת לקחת חתול :) >

ba890

New member
אמ..

זה עולה אם אני לא טועה בסביבות ה-450 ש"ח, אני יודעת שזה בהתחלה נשמע המון, אבל זה ממש כלום, יחד עם החתול את מקבלת בשבילה המון חיסונים, שתצטרכי מידי פעם לבוא לחסן אותה בעמותה, וגם עיקור\סירוס. ואם את עושה את זה באופן פרטי זה יעלה לך הרבה יותר, משהו בסביבות ה-10 אלף ש"ח.. יאוו אם את מעוניית בה, תבואי לעמותה בשבת..

ba890

New member
קרובי

משפחה שלי הוציאו המון כסף על החיסונים.

Noaal

New member
אבל עשרת אלפים שקל? הגזמת!

אימוץ מעמותה הוא אכן יותר זול ומשתלם אם מקבלים איתו חבילת חיסונים + עיקור/סירוס (לא בכל עמותה ניתנת חבילה). חיסון עולה כ-150 ש"ח לחיסון עיקור כ-450 ש"ח לחתול/כלב קטן ויותר לכלבה גדולה. (סירוס עולה קצת פחות) ככה שלאמץ כלב שלא דרך עמותה עם חבילה של עיקור/סירוס +חיסונים יוצא הרבה יותר יקר כאלף שקל בלבד ולא עשרת אלפים.

ba890

New member
טוב, אז אין לי מושג../images/Emo5.gif

כי לי ספרו משהו אחר לגמרי.. סורי שהטעתי.. באמת שאני כבר לא יודעת מה המחירים..

Noaal

New member
אם את מאמצת חתול עבור אחותך

אני מציעה שתקחי אותה איתך, שהיא תבחר את החתול. חשוב שעל ההתחלה תהייה "כימיה" בין שתיהן.

חד העם

New member
מקפיץ

מקפיץ על מנת לקבל התיחסות להודעה . האם גם למי מכם הוא מזכיר את הגולום?

Noaal

New member
במשרדי העמותה למען החתול

יש מספר גורים (והם נמצאים בת"א) לפרטים 6241776 - 03

WTR2

New member
עדיין אין תמונה

אבל יש שני חתולים שחורים שמחפשים בית הם שחורים ברובם, אחד זכר והשניה נקבה הם יהיו ביום שבת (מחר) בSOS אם תרצי/ה לבוא ולראות לפרטים 0544776511 ובקרוב תמונה..

WTR2

New member
שכחתי לציין שהם בני חודש

כבר אוכלים אוכל מוצק ומתרוצצים בבית

WTR2

New member
תמונות

צולם במצלמה דיגיטלית, סליחה מראש על האיכות הזכר

למעלה