דרוש טיפ לשינה

יעלת

New member
דרוש טיפ לשינה ../images/Emo1.gif

מה עושים כאשר יש נדודי שינה? הכוונה היא טיפים להירדמות. רצוי פיתרונות טיבעיים ולא כדורי שינה.

אופה3

New member
יעלה

קודם כל, לכי עשי מקלחת חמה, תנסי לקרוא ספר או לקרוא דבריםנחמדים באינטרנט, כמו בדיחות או סיפורים שעושים טוב שתי כוס חלב חם,כנסי למיטה תחשבי על דברים טובים, דברים שעושים לך טוב תנסי לעשות מס'ג לעצמך ברכה, בצידי העינים, תעצמי עיניים, ותעסי את הקרקפת ואת המצח זה מאוד מרגיע האמת לעיתים אני סופרת כאילו כבשים ואם יש מישהו לחבק אותו תנסי גם את זה, אפילו את הדובון בהצלחה ושינה ערבה

mirivs

New member
כדי להירדם קניתי לי רדיו קטן מאוד

עם אוזניה ותוך כדי האזנה לתכניות נהדרות שיש ברדיו אני נרדמת וכמתעוררת שוב בלילה מקשיבה ושוב נרדמת לעיתים יש מוסיקה נפלאה בשבילי זה עובד נהדר פתר לי את הבעיה ולא מפריעה לאף אחד. אני הבנתי שהמחשבות שלי עם עצמי מפריעות לי והרדיו מסיט את המחשבות ממני

יעלת

New member
תודה../images/Emo51.gif

כאשר אני מתחברת לאינטרנט,אני לא מרגישה איך הזמן עובר... ופתאום כבר בוקר.זה מעביר את הזמן בנעימים אבל למחרת אני עיפה. חלב אני לא אוהבת,אולם שוקו אני בהחלט מוכנה. אמרו לי ששוקלד לא טוב כי הוא מעורר,מה עם שוקו?

BloodySkunk

New member
לגבי שוקולד...

בעקרון הפעולה המיידית ששוקולד עושה היא לעורר (וזה רק במקרים של כמויות קטנות..) לטווח הארוך שוקולד בהחלט מרדים. המממ עוד המלצות להירדמות קלה.. ממ. להיות עייפים! :) לא לישון צהריים... ומבחינתי.. השימוש היחידי של טלוויזיה הוא להרדים! אז אפשר לנסות גם את זה.. ועוד דבר.. זה רעש מונוטוני כלשהו.. לי למשל יש מאוורר תקרה שעושה רעש קבוע ואם אני מתעמקת בו אני נרדמת בקלות... גם כדאי להתעסק בחלומות.. הציפיה להם ממש מרדימה :)

love88

New member
גם לי לפעמים קשה , כי בעלי נוחר

אז לפעמים אני הולכת לחדר אחר אבל אם סתם אני לא נרדמת, אני שמה מוסיקה שקטה מאד, ואח"כ שוכבת בשקט ומקשיבה לנשימות שלי העולות ויורדות תוך דקות נרדמים ליל חלומות נעימי לכולם

10shosh

New member
טיפ להפסקת הנחירות

אחרי שהתיאשתן מלדחוף אותו, לנסות להפוך אותו, לצעוק עליו.... תסתמו לו את האף לכמה שניות (לא לחנוק אותו בנות
) וראו איזה פלא הנחירות מפסיקות
ואם לא אז הוא פשוט מתעורר מה שמפסיק את הנחירות באחת

יעלת

New member
עוד טיפ להפסקת הנחירות../images/Emo1.gif../images/Emo1.gif

אם אתן עדינות ולא רוצות "להציק" לנחרן,נענוע (כמו שמנענעים תינוק) עוזר להפסקת הנחירות.אולם לא לאורך זמן. הטיפ נכתב בלשון נקבה, אולם הטיפ נכון גם לגברים שנשותיהן נוחרות.

itaf10

New member
עוד טיפ במקום כדור שינה

לקחת ספר, לקרוא בשכיבה, כאשר האור קצת מעומעם, תוך דקות אני סופרת את האותיות ונרדמת... בדוק אצלי זה עובד... לגבי הנחירות, גם אצלי אותה בעיה... שמתי לב שהנחירות כאשר הוא שוכב על הגב, אני פשוט מפריעה לו, דוחפת במרפק ומביאה אותו לידי התהפכות וזה עובד...חחחחחחחח

יעלת

New member
ילדה רעה

לא יפה להציק לנחרן של חייך. תנסי את הטיפ שלי-פשוט לנענע אותו בעדינות. אני בהריונות,בעיקר בחודשים מתקדמים החזרתי לו בגדול על כל הלילות שהוא נחר עלי.

יעלת

New member
רוצה לדעת מלה הוא נוחר?

ראי את התגובה שהוספתי,גיליתי זאת בפורום תמונות מצחיקות

יעלת

New member
למה גברים נוחרים?

לכל אילו שסובלים מבעל נוחר. ולפי התגובות יש פה כמה כאלה

למעלה