דרוש - מדריך מחשבים !!!!!

ים כחול

New member
דרוש - מדריך מחשבים !!!!!../images/Emo6.gif

להדריך אשה מפונקת שגילתה לפתע פתאום את נפלאות האינטרנט
שיעור ראשון : ללמד אותה להדליק מחשב (מאחר וכבר היה פתוח בדרך נס כשהגיעה אל ביתו של בראד
) שיעור שני : ללמד אותה איך לחפש בגוגל אמריקאי אתרי אופנה קניות, ספא-כושר , שירות לימוזינות , איפור , קייטרינג עד הבית, ועוד... שיעור שלישי : לדעת לעבור מאתר לאתר לדעת שיש עוד קישורים בכל דף להעביר פס גלילה מעלה מטה ימינה שמאלה לדעת ללחוץ על הדפסה .. לדעת למזער , להגדיל לסגור . ללמד אותה לא לשתות קפה ליד הלאפטופ ... לא לשתות ליקרים ואלכוהול לא לעשן לא להפיל מחשב . 100 דולר לשעה כולל נסיעות
(מי שיש לו ריבועים בבטן - מומלץ לו להגיע עם חולצה פתוחה) אולי יהיו הפתעות בערב...

python 4

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ים כחול.. טוב שחזרת אלינו! טוב לדעת שנפלאות האינטרנט הגיעו לג'נואה סיטי. עוד מעט אנחנו גם עלולים לראות אנשים מסתובבים עם פלאפונים!

ים כחול

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif

כן, צודק זה מאד מוזר מה שמתרחש בצח"מ ... שנים לא ראינו מכשיר טלויזיה אחד וכשצריך כמו בתוכנית של ליאנה לאב אז פתאום הפלא ופלא הטלויזיה צצה לה
והשאלה היא איפה הוחבאה ? אולי באיזה ארון עם דלת שנפתחת עם שלט מיוחד ??
גם מניידים לא שמענו , כי היה נוח להם כנראה שיחפשו אותם וכשזה מצב חירום המכשיר כמו מתוך כובע קוסמים צץ לו
לך תבין את הראש שלהם...

ים כחול

New member
אגב הטיוי שלי מקולקלת../images/Emo10.gif

לא יכולה לראות עכשיו את הפרק

Dawn12

New member
אז הנה סיכום במיוחד בשבילך

עד שריאן כבר הצליח לגרור את טרישה לפסיכולוג קית' מצא לעצמו את העיתוי המושלם להופיע משום מקום. אמנם באיחור, אבל הגיע הזמן באמת. קית' היה צריך להיכנס לסיפור הזה כבר לפני כמה שבועות טובים ולחסוך מאיתנו סצינות ממוחזרות של טרישה, מייגן וריאן. אם מישהו מסוגל לקדם את העלילה הזאת זה הוא, וטוב שהוא כאן. ניקי ובראד המשיכו בשיעור האינטרנט (אהבתי את מה שכתבת אגב
) והפעם: איך מרוויחים כסף בלי לזוז מן הכורסא. הקטע הכי נחמד היה כשניקי גילתה את נפלאות ה-Bookmarks וקראה בקול את האתרים ה"מועדפים" של בראד: "זבו", "ליגת הבייסבול"... רק אני חיכיתי שהיא תמצא שם איזה אתר זימה ושניהם יתפדחו לגמרי?
כן, אני מניח שזה רק אני. ועכשיו ברצינות - ממש אהבתי את הסצינות שלהם ביומיים האחרונים. מה עוד היה? דיאן החליטה שהיא מתעברת מהזרעונים של השפם וראול ומק ניסו לשכנע את ג'ון להקל על העונש של בילי. אשלי וג'ק סעדו אצל ג'ינה ודיברו על ההצלחה שהם צופים ל"גלו", ההיריון של אשלי וכמובן על ויקטור, שגם הופיע מאוחר יותר ופלרטט עם אשלי אל מול עיניו המתכחשות של ג'ק. אשלי היתה חמודה היום כשאמרה לג'ק את משפט המחץ: "You're worse than any husband could ever possibly be".

b o t t e n

New member
כמה הצעות לאתרים שיככבו ב"מועדפים"

של אדון "לחם" (בראד)- ואולי הוא יפגין תושיה
35.gif>
אתר 1 אתר 2 אתר 3 - במיוחד לניקי

b o t t e n

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אז להשכלה כללית האמריקאים לא כל כך ממעריצי הסלולר כמו כאן. אבל בכל זאת מדובר בשכבה של מיליונרים, אפילו לא התחילו להסתובב עם הפלאפונים בגודל נבוט שהיו פעם פופולארים (פחות מעשר שנים
) חוצמזה ראיתם איך שניקי פתאום קיבלה שכל
יש לה משקפיים של אישה חכמה

אור2221

New member
תגידו לי...

איך זה יתכן שלגבר רווק אין אתר פורנו בלפטופ?? במקום ניקי, זה היה מדאיג אותי קשות. חוץ מזה, אני הייתי מודאגת מגבר שהתחביבים שלו הם בייסבול ועבודה. אור.

ים כחול

New member
../images/Emo24.gifשחר תודה../images/Emo24.gif

על הסיכום המקסים ועל המחמאה
אתה ניפלאאאאאא

ים כחול

New member
בוטן../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

משקפיים מפחידות הייתי אומרת , עוד צמד משקפיים כאלו ואפשר לבנות אקוואריום נחמד ...

SupeRonit

New member
../images/Emo124.gif אני גם רוצה לראות את זה ../images/Emo8.gif

ואין לי איך
מישהו יכול לעלות את זה לאתר,בצורת סיכום של כל הסצנות הקשורות לנושא
או לשלוח לי מסר
(ומישהו אני "לא" מתכוונת לאור).

Dawn12

New member
אוקיי...

אני לא בדיוק שיננתי את הסצינות האלה בעל פה (עד כמה שהן היו נחמדות) אבל זה הלך בערך ככה: ניקי הגיעה לבית של בראד (שאגב, לא זכינו לראות אותו כבר שנים אם אני לא טועה) ושאלה אם יש לו אורחים. כנראה היא שאלה את זה מתוך נימוס, כי כולנו יודעים שאת האנשים שיכולים לבקר את בראד ניתן לספור על חצי יד (וגם כאן הייתי נדיב). בראד הזמין אותה להיכנס והם דיברו על העבודה שלא הסתדרה לה בסוף בז'בו ועל התביעה שהוא מכין לויקטור על הסעיף הזה שמופיע לו בחוזה (את יודעת, זה שלא מאפשר לו לעבוד בשום חברה מתחרה בשנתיים ומשהו הקרובות). אחרי זה הם חזרו לעבודה שלה. בראד החמיא לה כשאמר שהוא מעולם לא ראה אותה כל כך נרגשת כפי שהיתה כאשר הוצעה לה המשרה בז'בו. איכשהו הם הגיעו לזה שהיא רוצה להמשיך ללמוד על עולם האופנה והעיצוב וניקי התלוננה על הספריות בג'נואה סיטי (יש בעיר הזאת ספריות?) ואמרה שתאלץ להזמין ספרים מניו יורק (???). או אז, בראד הזמין אותה להצטרף למאה ה-21 ושאל אותה אם היא שמעה על האינטרנט. "בטח ששמעתי," אמרה ניקי כדי לא להתפדח לגמרי, "אבל אני לא מבינה בזה כלום." אל דאגה! בראדסקי לשירותך 24 שעות ביממה! שיעור האינטרנט כלל היכרות עם המקלדת (ניקי הודתה שלקחה קורס קלדנות בצעירותה ובראד הבטיח לה שהמיומנות ההיא תחזור אליה במהירות), מנוע החיפוש, אפשרויות חיפוש שונות, אתרים מועדפים ומסחר במניות בורסה דרך האינטרנט. הסצינות נפרסו על שני פרקים בגלל שבראד כנראה השאיר את ניקי לשוטט באתרים והלך לישון, ומצא אותה בבוקר לאחר שנרדמה מול המחשב. ניקי החליטה שהיא צריכה לקנות לעצמה מחשב אחרי שנחשפה לפלאי הרשת והיא ובראדלי נפרדו כידידים.

למעלה