דרוש מדריך תותח לפרמייר!!!

דרוש מדריך תותח לפרמייר!!!

ברצוני לערוך קליפ לבת המצווה של בתי ואני רוצה לעשות זאת בכוחות עצמי בפרמייר הביתי שלי. אני צריכה מישהו שיקדיש לשם כך כמה שעות וישב איתי עד שאדע לתפעל את התוכנה (פוטושופ ופלאש אני מכירה היטב). אם יש תותח/ית פרמייר שמוכן להגיע לחיפה (בתשלום כמובן)- אנא כתבו לי במסר. תודה.

אין פה תותחים?

או שלאף אחד אין זמן להדריך כמה שעות??

xorenx

New member
תכנה די פשוטה

פשוט תשב עליה הרבה זמן ותנסה. אם למדת פלאש ופוטושופ לא תהיה לך בעייה להתגבר על פרמייר. ואם כבר אנחנו בנושא. תשיג Avid DV. היא לא רואה את הפרמייר ממטר, יש אפילו גרסא חינם שנקראת Free DV שאפשר להוריד מהאתר של אויד.

תשיגי...אני בחורה!

ואני רוצה רק לעבוד עם פרמייר ואולי בהמשך אפטר אפקט. את שתיהן כבר יש לי. ובכל זאת- צריכה הדרכה. תודה על הטיפים

xorenx

New member
מצטער

מצטער על השימוש בברירת מחדל של זכר. בכל זאת אני ממלית לך על Avid, כאמור היא לא רואה את פרמייר ובכלל, 90 אחוז מהעורכים המקצועיים עובדים איתה, כדאי להתרגל בשלב מוקדם. למרות שהמעבר מפרמייר לאפטר הוא יותר קל הלעבור מאויד לאפטר. זה בגלל ששתי התכנות (פרמייר ואפטר) הן של אדובי.

SCaToPHaG

New member
מעבר

בלי קשר לעובדה שהגרסה החדשה של premiere מעולה (היא לקחה כמה אלמנטים מהאויד), אכן המעבר מPrem ל-after קל יותר, בייחוד כשמדובר בגרסה החדשה. (הוסיפו סטופווצ'ים). בעניין דיעה אישית - לפי דעתי premiere pro טובה יותר נוחה יותר והגיונית יותר מאשר avid dv xpress - אבל בגלל שאויד זה אויד, באמת עדיף לדעת אויד, אם יש תכנון להמשיך ולערוך במסגרות מקצועיות יותר.

shevachs

New member
יש ספר הדרכה טוב

בהוצאת פוקוס על פרמייר 6 . פרטים תוכלי לראות באתר של פוקוס. אני אישית למדתי את התוכנה בעצמי והפקתי לכמה מילדי סרטים לבר מצוה .

תודה, אבל אני לא רוצה ללמוד לבד

אלא עם הדרכה ראשונית כלשהי- השאר ממילא יקרה לבד. אני לא אוטודידקטית ושונאת ללמוד תוכנות מספרים! שונאת!!!

shevachs

New member
משתתף בצערך

אני גר רחוק מחיפה ואוכל לעזור בהדרכה ראשונית בטלפון. התוכנה לא מסובכת לאחר, שמבינים את עקרונותיה.

zה לא כל כך נורא ../images/Emo13.gif

אני חיה עם זה לא רע... ובכל זאת- מקפיצה כי אני עוד מחפשת מדריך/ה!

dol4

New member
אני אוכל לעזור לך אני מלמד פרימייר

צרי קשר ל-9833506 04

nirdoron

New member
לימוד פרמייר

שלום לשחר של טללים אם את עדיין מעוניינת צרי איתי קשר ב 064-407320 אני מלמד את התוכנה ואשמח לשבת איתך כמה שעות ניר

ניר ודולב- כתבתי לכם מסר

וממש חשוב לי לקבל כמה נתונים בסיסיים לפני שאני מתקשרת...יו נואו- לא הכי בריא להתקשר בלי לדעת כלום! תודה!!!

the M

New member
שלום שחר

אם זה עוד רלוונטי אני אשמח לעזור לך בעניין, אני שולט בפרימייר ומתחיל לשלוט באפטר. אני סטודנט לקולנוע שנה ג. מיכאל.

למעלה