דרוש מנהל לפורום...באופן דחוף

קרניjack

New member
דרוש מנהל לפורום...באופן דחוף../images/Emo88.gif

שלום לכולם, אני פה משום שהתבקשתי לנסות בפעם המי יודע כמה- לחפש מנהל לפורום! גם אני וגם נועה ניסינו- אבל כמו שאתם רואים אף אחד מיכם לא ממש עשה משהו בנידון. המצב של הפורום לא משהו בעליל, ואם הנהלת הפורומים שלחו אותי לנסות לעורר מפה את המנהל הבא- אז המצב לא משהו- וכן, מי רוצה שהפורום ייסגר בעוד כמה חודשים?! לנהל פורום זה סה"כ נורא נחמד, יש גם צ'ופרים מתפוז ואתה גם מוכחל...אז למה לא?
בקיצור, יש פה הרבה בנות מוכשרות שאני יודעת שיודעות להשקיע....אז קדימה!
מה שאתן צריכות פשוט לעשות זה או לשלוח מסר למשתמש של "הנהלת הפורומים" בדבר ניהול הפורום, או למלא את הטופס הנוכחי: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/forms_applications/form.asp (וגם אם אתן פחות מגיל 16, אני מציעה לנסות)

הייתי מציעה את עצמי,

אבל הסיכוי שיתנו לי לנהל שואף לאפס. ואני גם לא מעוניינת בלתת את הכתובת ומס' הטלפון שלי.

קרניjack

New member
כי תפוז הם קבוצה של סוטים

שפשוט מפיצים את הפרטים שלך בכל מקום, נכון? תאמיני לי, זה שאת מפרסמת את התמונות שלך באינטרנט וכותבת פרטים על עצמך הרבה יותר חושף מאשר לשלוח לפרטים לאתר מוכר ומהימן שאת נפגשת עם האנשים שמנהלים אותו לראיון. זה לא שהם גם ישר סומכים עלייך, בגלל זה יש ראיון.

מה הקשר, יואו.

אני לא מרגישה נוח עם הדברים האלה מסיבות אישיות, לא כי "הם סוטים פדופילים חולי נפש" או וואטאבר, יש לי סיבות אישיות.

../images/Emo216.gifניסיתי.

אין מצב בעולם שאני אוכל להגיע לראיון ברמת גן מהסיבה הפשוטה שאני בצבא..ולא, לא נותנים ולא יתנו לי לצאת באמצע היום לדבר כזה

זה לא חייב להיות באמצע יום.. נראה לי ../images/Emo223.gif

אולי את יכולה לקבוע ראיון בשעה יותר מאוחרת שתתאים לך... או בתאריך שאת בחופש..

STEMINEM

New member
למה לא ?..

כל תירוץ כמו לאמא יש יומולדת/לסבא יש אזכרה/יש לי אירוע/אח שלי בבית חולים/חברה טובה חוגגת יומולדת אוכל.. ועוד מלא חרטות כפרעלייך תבקשי חופש.. אחרת זה יהיה על המצפון שלך חח

STEMINEM

New member
../images/Emo184.gif ../images/Emo184.gif ../images/Emo184.gif ../images/Emo184.gif ../images/Emo184.gif

איףףףף... איך אתם כל פעם זוכרים לשים ת'חרא הזההה..

קרניjack

New member
אוי, גם אני הייתי בצבא

נכון, צבא זה חוסר חיים, אבל וואלה, אם זה חשוב לך תמיד אפשר למצוא יום. אני לא יודעת אם את בבסיס פתוח או סגור, אבל אם זה חשוב לך אפשר תמיד למצוא פשרה...

קרניjack

New member
חברים, אני אכתוב "לא אכפת לי"

לא כי לא אכפת לי מהפורום, אלא כי אני לא חברה בו, ואני חושבת שמבחינתי אני עשיתי כל מאמץ אפשרי ושיכנוע אפשרי, בשביל מה שאמור להיות כיף ואנשים אמורים לשמוח ולרצות לנהל אותו. אתם לא עושים טובה , אתם עושים את זה בשבילכם ובשביל משהו שאתם אוהבים. אני ונועה באמת עשינו מעל ומעבר כדי לנסות לשכנע פה כמה בנות שממש שיגעו אותו בחוסר ההחלטיות שלהם... הכל בידיים שלכן. לי יהיה חבל שהפורום ייסגר, אבל לא אתאבל עליו.

למעלה