דרוש מנהל לפורום פוטבול אמריקאי

Yo-man

New member
דרוש מנהל לפורום פוטבול אמריקאי

חברים יקרים - אחרי 10 שנים בניהול הפורום, מיום הקמתו באוגוסט 2004, אני מרגיש שעשיתי כל מה שיכולתי למען הפורום ולמען הפוטבול בישראל.
עוד פחות מחדשים מתחילה עוד עונה של פוטבול, ואני לא אוכל להקדיש לפורום את זמני כבעבר, ולכן אני מבקש להעביר את הניהול למי שחושב שהוא יכול לעמוד בו.

אני ממשיך לתפקד כשופט בליגת ה-IFL, וכמובן שאמשיך להיות פעיל בפורום ואקח חלק בכל הפעילויות שיפתחו כאן.
אם יש מישהו שרוצה את התפקיד, אתם מוזמנים להגיב בשרשור להודעה זו או לשלוח לי מסר פרטי.
אני אשמח להעביר את המושכות למי שיסכים לקחת אותן, וכמובן שאעזור ואתמוך להעברה קלה ונוחה.

תודה לכל מי שתמך בי לאורך השנים האלה.

יורם

Yo-man

New member
27 אנשים קראו את הפוסט עד כה ואף אחד לא הגיב

אני רק אציין שמבחינת תפוז, אם לא יהיה מישהו אחר שיוכל לנהל את הפורום, הוא כנראה ייסגר...
לא הייתי רוצה לראות את זה קורה.

erantal2000

New member
מה המשמעות של ניהול הפורום?

תוכל לתת איזה סקירה קצרה של מה זה אומר?

Yo-man

New member
בכיף - תשובה שנתתי למישהו כבר במסר:

תכלס - לנהל את התחרויות ולוודא שאין ספוילרים או טרולים. זה הכל.

ספולירים זה ברור.
טרולים זה כל מיני פרסומות והצעות עסקיות לא רלוונטיות שפשוט צריך למחוק.

תחרות הפורום זה עיקר העבודה. כל שבוע לבחור את המשחקים שכנראה יהיו הקשים ביותר לניבוי, לנסח את ההודעה בצורה שתהיה מספיק מפורטת להחדיר ספק בלב כל מי שבטוח שהוא יודע מי ינצח, אבל לא מפורט מידי שלא ישעמם.
סיכומי ביניים לשאלות הבונוס שהיו מתפרסות על כמה משחקים בדרך כלל, ולאף אחד אין כח לחפש את הסטטיסטיקות.

אם תרצה לתת משקל ודגש לליגות הפנטזי, אתה יכול.
ההישרדות - גם תלוי בך.
רוצה לכתוב דעה אישית? להקים פינה שכל שבוע מישהו אחר יכתוב על משהו אחר?
איך שאתה תרצה שהפורום ייראה, זה מה שיהיה.

ואני יכול לתמוך במי שמעונין לקחת את המשימה על הצמו לפחות עונה אחת. אני לא הולך לשום מקום. רק שאין לי זמן לעשות את זה באופן שותף יותר.

קובי2003

New member
תמשוך עוד טיפה ותפרסם קרוב לתחילת העונה ....

המון אנשים לא נכנסים עכשיו, מלחמה,חופשים.....

Yo-man

New member
אם לא נמצא מישהו עכשיו, נחכה עוד חודש. צודק.

EranH8

New member
מבאס

יורם ממש התבאסתי לקרוא את הפוסט שלך.
מי שייקח את התפקיד יצטרך למלא נעליים גדולות מאוד.

תודה לך על ההשקעה, הפורום הזה בהחלט מנוהל בצורה מופתית ופשוט כיף להיות חבר בו.

PACK PACK

New member
תודה רבה על שנים של פורום כיפי והכרחי לליווי

עונות הפוטבול.

ESPN

New member
מה? ככה? תישאר תישאר תישאר!

הפורום לא יהיה אותו הדבר בלעדיך בראש :(

דבר ראשון תודה!

אבל ענקית.
על הכל.
שנית,
אני תוהה האם לא יהיה כדאי להעביר את הפורום כולו לקבוצת הפייסבוק האחות - שהיא פלטפורמה נוחה בהרבה..?

Yo-man

New member
יש בעיתיות בניהול חלק מהאספקטים ברשת חברתית

ולמרות המגבלות השיתופיות של הפורום, יש בזה משהו נעים (אולי נוסטלגי...).
אני מסכים שיש יותר מיידיות בפייסבוק, אבל אין אפשרות להישמר מספוילרים בפייסבוק וקשה לשמור על שרשורים מסודרים לפי כותרות.
או שאני טועה ואפשר...

RoyBehar

New member
תודה, יורם!

קודם כל היה לי הכי חשוב להגיד לך תודה על כל השנים פה. זה באמת לא יהיה אותו הדבר בלעדיך.
לגבי החלפה, הלוואי והייתי מסוגל לקחת על עצמי את התפקיד, אבל אני חושש שלא יהיה לי את הזמן הדרוש.
אבל... אם אני לא טועה, ישנם פורומים עם יותר ממנהל אחד, לא?
נראה לי שלהרבה אנשים יהיה קשה להתחייב לניהול הפורום לבד, אבל אולי אם זה יתחלק בין שניים יהיה יותר קל למצוא מחליפים.

Yo-man

New member
היה פעם מנהל שותף, אבל הוא פרש

והנהלת הפורומים לא חשבה שהפורום שלנו, שאם להודות באמת - מספר המשתתפים וההודעות בו די מצומצם ביחס להרבה פורומים אחרים (פוטבול אמריקאי זה עדין ענין נישתי פה בארץ) - מצדיק מנהל נוסף.
לא שזה עולה להם כל כך הרבה להביא עוד מנהל, אבל אולי זו מדיניות שהם נוקטים בה. לי אין תלונות. רק תקווה שה\פינה החמה הזו שהקמנו תמשיך להתקיים.
&nbsp
&nbsp

למעלה